İnternet & Teknoloji Banka ATM'den 20 bin lirayı kabul etmiyor, bu parayı Ziraat hesabıma nasıl atabilirim? Larisse Takip Et Guru Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 13 Yapay Zekaya Sor ziraat hesabıma atmak istiyorum nasıl atabilirim Güncellemeler+1 yıl çözdüm teşekkürler Banka ATM'den 20 bin lirayı kabul etmiyor, bu parayı Ziraat hesabıma nasıl atabilirim? Cevapla Banka Soruları Para Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 41,6b cevap paylaştı. İşlemi bitirin sonra tekrar deneyin 0 0 Yorumla
AgentKid Takip Et Master Yaş: 22 , eic 96% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1,2b cevap paylaştı. Tek işlemde en fazla 5 bin TL yatırabilirsiniz, işlemi bitirip tekrarlayın. 0 1 Yorumla Larisse +1 yıl anladım teşekkürler Yorumla
u tenedos Takip Et Master Yaş: 37 , eic 93% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 4,2b cevap paylaştı. yav 2 kerede at 3 kerede at 5 kerede at larissecimm 0 1 Yorumla u tenedos +1 yıl başka bankanın atmsinden eft yap Yorumla
photographercç35 Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl Günlük yatırma ya da tek seferde yatırma limiti oluyor mobilden kontrol etmelisin eğer olmuyorsa tek çare şubeye gitmen ama onun içinde geç oldu. 0 0 Yorumla
DontJohn Takip Et Guru Yaş: 126 , eic 92% +1 yıl her kartın limiti vardı ya 0 5 Yorumla Larisse +1 yıl limit 20 diyor zaten almıyor bu Yorumla DontJohn +1 yıl hayr çekme değil aşko yükleme ya Yorumla Larisse +1 yıl yükleme zatı Yorumla Larisse +1 yıl zaten* Yorumla DontJohn +1 yıl hmm çözemedim aşkoş o zman Yorumla
Yagmurcini44 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 77% +1 yıl Bi hesap aç papararadan sıkıntı çözülür 0 0 Yorumla
Zagros_ Takip Et Bilge Yaş: 38 , eic 97% +1 yıl Atm nin para haznesi dolduysa kabul etmez. 0 0 Yorumla
windman107 Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 957 cevap paylaştı. Parça parça atsan 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
İşlemi bitirin sonra tekrar deneyin
Tek işlemde en fazla 5 bin TL yatırabilirsiniz, işlemi bitirip tekrarlayın.
anladım teşekkürler
yav 2 kerede at 3 kerede at 5 kerede at larissecimm
başka bankanın atmsinden eft yap
Günlük yatırma ya da tek seferde yatırma limiti oluyor mobilden kontrol etmelisin eğer olmuyorsa tek çare şubeye gitmen ama onun içinde geç oldu.
her kartın limiti vardı ya
limit 20 diyor zaten almıyor bu
hayr çekme değil aşko yükleme ya
yükleme zatı
zaten*
hmm çözemedim aşkoş o zman
Ayrı ayrı yatır 3-4 seferde
banknot limiti var
Bi hesap aç papararadan sıkıntı çözülür
tek seferde kabul etmez 2500 2500 yatir
İki parça olarak yatır
Günlük limit 19500 liradır bilgin olsun
Ayrı ayrı yatır 3 4 bölüp
Atm nin para haznesi dolduysa kabul etmez.
Imkanin varsa sube içinden yatırabilirsin
Oo zenginsin
mobilden atcan
Parça parça yatır
40 bankonot olacak en fazla
parça parça yatır
Parça parça atsan