İnternet & Teknoloji Öğrencilere telefonlarda ÖTV düşüyor? Ela688 Takip Et Xper 6 Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Bende gençim bende almak istiyorum amada sadece üniversite öğrencilerine geçerli üzüldüm Öğrencilere telefonlarda ÖTV düşüyor? Cevapla Üniversite Soruları Telefon Soruları Beğen Paylaş Takip Et
xomerfarukyavuzx Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Abi Üni Öğrencileri Nedir Awq Çok Saçma üniversiteye Gitmek Farz Oldu Bir Dahaki Seneye Düşünmüştüm Ama Bu Sene Harbiden … 0 1 Yorumla Ela688 +1 yıl Evet maalesef saçma durum Yorumla
YalvarBarışalımk Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 97% +1 yıl Zaten daha yürürlüğe bile girmedi. Sündürüp duruyolar meseleyi 0 4 Yorumla Ela688 +1 yıl Keşke yaş sınırı koysaydı üniversite öğrencilerine yapmışlar Yorumla YalvarBarışalımk +1 yıl Lise öğrencileri oy kullanamadığı için ünililere yürümüş adam Yorumla Ela688 +1 yıl Saçma sapan işler ya Yorumla Ela688 +1 yıl Yükseköğretim Li şart koymuşlar Yorumla
Oluştur Takip Et Master Yaş: 30 , eic 74% +1 yıl Seçim bittiğinden beri aynı haber, sanki bir tarih verilmiş gibi paylaşmak neyin kafası lan? 0 0 Yorumla
Theseussz Takip Et Master Yaş: 32 , eic 84% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 780 cevap paylaştı. Vergisi düşse dahi seçim öncesi fiyatına dönüyor 7-8 bin zam yedi 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Üniversite sınavına hazırlananlar içinde geçerli mi acaba 1 1 Yorumla Ela688 +1 yıl Bilmiyorum yükseköğretim lisans yapmış kişilere geçerli Yorumla
çoktaumurumda Takip Et Master Yaş: 56 , eic 98% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 445 cevap paylaştı. bir ünv öğrencisi yakınınız yok mu? 0 2 Yorumla Ela688 +1 yıl Var ama yükseköğretim önlisans lisanslı istiyorlar Yorumla çoktaumurumda +1 yıl e ondan ondan yokmu? :D Yorumla
primadonna_girl Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Daha yürürlüğe girmedi bu karar. Girsin alırız. 0 0 Yorumla
tradermathh Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Ne zamnmş o 0 2 Yorumla Ela688 +1 yıl Bayramdan sonra tam belli değil Yorumla tradermathh +1 yıl Ben de istyorumm Yorumla
KooçMax Takip Et Xper 1 Yaş: 28 +1 yıl Yok öyle birler 0 1 Yorumla Ela688 +1 yıl Haber oku bence haberlerden baya uzak kalmışsın bayramdan sonra olucak Yorumla
mufettishaniimmm Takip Et Xper 1 Yaş: 23 +1 yıl Bende alcam 0 2 Yorumla Ela688 +1 yıl Yükseköğretim önlisans yaptıysan alabilirsin anca Yorumla Ela688 +1 yıl Her üniversiteliye verilmiyor maalesef bunlar varsa alırsın Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Abi Üni Öğrencileri Nedir Awq Çok Saçma üniversiteye Gitmek Farz Oldu Bir Dahaki Seneye Düşünmüştüm Ama Bu Sene Harbiden …
Evet maalesef saçma durum
Zaten daha yürürlüğe bile girmedi. Sündürüp duruyolar meseleyi
Keşke yaş sınırı koysaydı üniversite öğrencilerine yapmışlar
Lise öğrencileri oy kullanamadığı için ünililere yürümüş adam
Saçma sapan işler ya
Yükseköğretim Li şart koymuşlar
Seçim bittiğinden beri aynı haber, sanki bir tarih verilmiş gibi paylaşmak neyin kafası lan?
Vergisi düşse dahi seçim öncesi fiyatına dönüyor 7-8 bin zam yedi
Üniversite sınavına hazırlananlar içinde geçerli mi acaba
Bilmiyorum yükseköğretim lisans yapmış kişilere geçerli
bir ünv öğrencisi yakınınız yok mu?
Var ama yükseköğretim önlisans lisanslı istiyorlar
e ondan ondan yokmu? :D
Daha yürürlüğe girmedi bu karar. Girsin alırız.
Hadi bakalım tutulsun sözler
Ne zamnmş o
Bayramdan sonra tam belli değil
Ben de istyorumm
Yok öyle birler
Haber oku bence haberlerden baya uzak kalmışsın bayramdan sonra olucak
Bende alcam
Yükseköğretim önlisans yaptıysan alabilirsin anca
Her üniversiteliye verilmiyor maalesef bunlar varsa alırsın