Gizli Üye(18-24)+1 yılsöylediğiniz şeyler konusunda ihtimaller ve düşünceler çoğalıyor aslında. eşiniz, sizinle evlenmeden önce sosyal medya kullanmaktan veya canlı yayın izleyerek vakit geçirmekten hoşlanıyordur ve sizinle evlendikten sonra buna devam ediyordur belki de, bilemem. ama siz sevgililik dönemini de geçmiş, evlilik gibi kutsal bir mertebeye ulaştırmışsınız ilişkinizi. sosyal medya kullanmak, canlı yayın uygulamalarını kullanmak çok çok kötü bir şey değil ama canlı yayınları izlenildiği takdirde gerek kıyafetleri ile, gerek davranışları ile uygunsuz kadınların canlı yayınlarına girip izliyorsa eğer bunu dediklemekten bir sakınca gelmez bence. ben şu an evde değilim, zaten henüz çok gencim. ama benim eşim sosyal medyada veya canlı yayın uygulamalarında belli bir süre vakit geçirse, üstelik uygunsuz davranışlar sergileyen birtakım kadınların canlı yayınlarında vakit geçirirse ben bundan çok rahatsızlık duyarım sizin gibi ve sonuna kadar bundan rahatsız olduğumu belirtirim. siz de eşinize bundan rahatsız olduğunuzu defalarca dile getirmeye çalışın. eğer bundan rahatsız olduğunuzu bilip hala aynı şeyleri devam ettiriyorsa ya da sizin rahatsızlık duymanız onu rahatsız ediyorsa haklarınızı savunmaktan da geri kalmayın.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Bu uygulamayı kullanan şahsiyetlerin tek bir niyeti var onuda herkes siz dahi çok iyi biliyorsunuz.
İlişkiniz yolunda gitmediği içinde olabilir... kendinizi bu konuda geliştirmenizi tavsiye edebilirim anca..
02 Yorumla- +1 yıl
Güzel yorum
+1 yılYaşınız itibarı ile uzun bir süredir evli olmadığınızı düşünüyorum. Buna rağmen eşinizin bir arayışa girmesi tuhaf. Eşiniz sizinle yaşamadığı bir şeyi böyle uygulamalarda arıyor gibi. Eşinizin arayışı her şey olabilir. Cinsellik, konuşma, bir şeyler paylaşma isteği… Bunun ne olduğunu bulmanız gerekiyor. Eşinizin bu davranışları artarak devam edebilir.
00 Yorumla
Canlı yayın sitelerinde bulunan kişiler haliyle normal değiller. Eşiniz de normal olmuyor haliyle, insanların sosyal vazifeleri vardır yaşam boyu bu hep böyle bir süreçtir işte bu sosyal vazifeleri ihmal eden öteleyen kişiler hep sorunludur ya beyinleri doldur ya da boş
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
81Cevap
- İnternet & Teknoloji konusunda 41,6b cevap paylaştı.
u +1 yılNormal değil
00 Yorumla
+1 yılAyrıl diyen arkadaşlar:
1. Kimsenin ne yaşadığını bilemezsiniz. Belki şu an için ayrılamıyor. Çocuk vs olunca o kadar zor ki. Hele bir de küçükse. Onu da geçtim kadın istese sırf egosu için boşanmaya erkekler var. Boşanma davası bile açsan karşı taraf istemezse çekişmeli dava oluyor ve 7 seneye kadar olan dava duydum. Boşan diyince teletabies gibi gibi gidip saniyede boşanılmıyo. D Çok çocuksu yorumların çoğu
2. Hanımefendi benim şahsi yorumuma gelirsek maalesef ki eşiniz 31 bağımlısı olabilir. Çok yüksek ihtimal. Sizi de beğeniyordur ama başkalarını da...
3. Ne yazık ki istatistikler her erkeğin hayatında 1 kez aldattığını gösteriyor. Tamamen katılmıyorum ama yani bence de oran çok yüksek.
4. Sorun sizde değil. Umarım doğru söylüyordur ama aldatıyorsa da bu onun karaktersizliğidir.
5. Eğer çocuğunuza bakmada size yardımcı oluyorsa çocuğun büyümesini bekleyebilirsiniz (naçizane) Bari bir işe yarar🙈Çocuğunuz biraz daha büyüdükten sonra hala şüpheleriniz olursa bence ayrılmayı düşünebilirsiniz. Tabi "bence"
Gerçekçi yazmak istedim sadece umarım sizi üzmem.30 YorumlaAşağıdaki çoğu yorumu okumadım
Ben olsam diye bi cumle kurucam musadenizle
Eşinize bu tür sitelere girmesinden çok rahatsız olduğunuzu soyleyin
Eksik olan şeyi şeyleri söylemesi için zorlayın
Böyle sitelere niye giriyosun diye bı sorun
Benden kaynaklanan biseyler mi var deyin ?
Sanıyorum ki eşiniz usta bu laf çevirici
Ama bu sefer kurduğu cümlelere inanmadığınızı ve bu sitelere girmeye devam ederse ona bi ceza vericeginizi söyleyin
Baskın taraf hanginiz bilmiyorum ama eşinizin böyle sitelere girmesi tuhaf
Bence evli insanlar sosyal medyayı haberleşme dışında kullanmamalı
Geri adım atmayın üzerine gidin ve canım bi davranışla sakın evliliğinizi bitirmeye kalkışmayın cunki bi yuva öyle kolaylıkla kurulmuyor
Ve gelişmeleri lütfen yazın
Allah yar ve yardımcınız olsun 🤲
10 Yorumla
+1 yılKaç yıllık evlisiniz? Bu arada kendinde eksiklik arama sadece bazı adamlar Abaza olur doymamış bir şeylere kendini böyle tatmin etmeye çalışıyor, bir erkeğin sapıklığı kendi beyniyle alakalıdır sen ona her türlü fanteziyi yapsanda bu yine böyle şeyleri izler
31 Yorumla
+1 yılBen azar uygulamasını watsap gibi bir şey sanıyordum ama sen açık saçık kadınlar var diyorsun. Bunlar varsa zaten normal değil bence. Birini buldu belki sanada normalleştiriyor bunu. Sen söyle eşine madem bir şey yokmuş bende indireyim onu de. ya da çok rahatsızlık duyarsan söyle silsin bir daha indirmesin.
20 Yorumla
+1 yılBenim eşim böyle aldatmıştı beni dikkat et ben ilgisiz bırakmıştım sorunlarimz vardi o yüzden 1 kere boyle bir şey yapmisti goruntulu konusurken kendini rahatlatiyordu ve konustugu kisi dolandiriciymis bana vidosunu gondermisti para göndermezse vidosunu aileme gönderceklermis böyle bana yakalandi ondan sonra cok pişman olmuştu ayrilcaz diye intahar etmsti aglama krizlerine girdi 1 şans daha verdim çunku biraz benm yuzumdendi onunla ilgilenememstm isteklerini hiçe saymiştm sinirli bi donemdeydim onu anlamaya calismadm hep beni altan alms tartismayalm diye sonra 1kere boyle gaflete kapılmış ondada yakalandı eşinle konuş ne derdi var herseyi soyle ya da takip et onu aldatıyor olabilir
01 Yorumla
+1 yılBen böyle birisi ile ilişkimi devam ettirmezdim hayatın boyunca böyle işleri ile uğraşmak zorunda değilsin bence elalemin oğlunun. Bunun senle alakalı olduğunu düşünmüyorum bence esin çok fazla çapkın senin gibi bir kadını güzel bir şekilde sevmeyi becerememiş
00 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılNetice de bir metaryali ne niyetle kullanıyoruz ona bakmak lazım...
Bıçakla ekmek de kesebilirsiniz insan da?
Ekmek keserseniz karnınız doyar adam keserseniz suç olur?
Uygulamaları kötü niyetle kullanmayan insan da var. Cinsellik için kullanan var dolandırıcılık yapan var. Ama ama ama bir uyarı da bulunalım siz ne kadar iyi olursanız olun gittiğiniz ortam kötüyse bu doğru olur mu? Ben alkol almam ama meyhaneye giderim gibi düşünün? O nedenle dikkat etmek lazim00 Yorumla Ne alaka yha benim eşim canlı yayını bırak o kadına bile giremezz oldu ki başkasını istedi lan benimle ne isin var o zaman derim ve fişini çekerim.
Ayrıca böyle canlı yayınlara girip te hatun dikizleyenler aynı şeyi bacınız eşiniz yapsın bakın bakalım aynı şekilde izlermisiniz. ya da eşiniz kameranin önünde orasini burasını açıp dans ederse ve başkaları da aynı siz erkekler gibi bunu izleseler acaba hoşunuza gidicekmi?00 YorumlaEvli bir erkeğin bu tarz sitelerde dolaşması Allah katında kutsal sayılan evlilik kurumuna ve eşine olan sorumluluklarina karşı büyük bir saygısızlıktır. Akilla mantıkla izah edilecek bir durum değil. Eşin senden başka bir kadınla konusu ne olursa olsun muhabbet etmemeli, senin bedeninden başka bir bedene arzulamamalı temel evlilik kurallarına mukavemet gösterilecekse neden evleniliyorki...
10 Yorumla
+1 yılYani aslında soruyu şu şekilde "kocam bu tarz canlı yayın uygulamalarını kullanıyor, onu vazgeçirtmek için ne yapabilirim, bu konuyu onunla nasıl konuşabilirim, erkekler bu tarz konularda onlarla nasıl konuşulmasını bekler vs." değiştirsen sana daha yardımcı olur gibi. Bu konuda bir erkekle nasıl konuşulur ben bir kadın olarak bilmiyorum ve bu konuda onların hemcinsinden yardım alırdım.☺️
00 Yorumla
+1 yılNe zaman evlilik yaptınız?
(?)
Birbirinizle düzenli olarak vakit geçiriyor ve duygusal olarak doyum sağlıyor musunuz?
(?)
Genel olarak yaşantınız nasılsın?
Gibi gibi faktörlerin önemine dikkat etmek gerekiyor...
Geri dönüş yaparsanız, devam edeceğim...
🌹00 YorumlaÖnce konuş yapma diye uyar aksi takdirde hiç hoş şeyler yaşanmaz bilesin gözü dışarda olan erkekten hayır gelmez senle evlenmeseydi ozaman ki evlenmeden önce evlenene kadar hareketlerine dikkat ederler evlenince benim oldu nasıl olsa diye her boku yerler.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBir arkadaşım bu yayınlar sebebiyle boşandı. Gerek var mı yani? Siz erkeklerin yayınlarını izliyor musunuz? Eşinizin yaptığı psikolojik baskıdır. Bak hiç bir şey yok demekle olmaz. Bunu yapana kadar size zaman ayırsa daha iyi olur. Onu beraber yapabileceğiniz bir aktiviteye yönlendirin.
00 YorumlaTiktokda gördüm, boş boş karşıda oturuyor bir kadın, erkekler ne güzelsin, saçları, gözlerin çok güzel vs vs boş muhabbet, real hayata sosyal olmayan klavye kitlesinin arayıp bulamadığı bir sözde canli yayınlar.
10 Yorumlaİnternet & Teknoloji konusunda 435 cevap paylaştı. Bunun da bir çeşit aldatma olduğunu biliyorsun değil mi bugün bunu normal karşılarsan yarın öbür gün buluşur işler değişir. Bu tarz durumlarda tavrınız net olsun. Tiktok kullandığı için sevgilimle tartıştık soğudum ayrıldık. Senin bir de eşin yani.
20 YorumlaBu gözler daha neler okuyacak.
Bu erkeklere yemin ederim rahat batıyor.
Madem gözün dışarıda evlenip başkasının başını yakma dimi?
İlişkiniz nasıl? Size karşı nasıl?
Oturup konuşun derim.00 YorumlaHer ne kadar normalmiş gibi gözüksede hiç tasvip etmiyorum böyle şeyleri ne gereği var ayrıca bu size yapılan bir saygısızlıktır aslında bu duruma karşı baştan net bir tavır koymanız lehinize olacaktır.
00 Yorumla
+1 yılkocan girse ne olur girmese ne olur ufacık çocuklar giriyor esas tehlike çocuklarımız ahlaki psikolojisi alt üst oluyor sublimal mesajlar ile geleceğimiz tehlike altında devlet el atmalı bu işlere yasaklanmalı çoğu internet uygulamaları ve siteleri
00 Yorumla
+1 yılAzar da canlı yayın uygulamasında kadın çıkmayınca karşısındakine küfür eden insanlar çoğunlukta oluyor. Fakat çok güzel sohbet edilen insanlarda çıkabiliyor. Normal hayatta çok arkadaşı yoksa orada arkadaşlık edinmesi bir nebze normal. Ama ben doğru bulmuyorum. İnsanın eşi bazen arkadaş bazen yalnızlığını hissettirmeyecek biridir.
00 YorumlaSeni seviyor ve beğeniyor yoksa evlenmezdi. Erkekler genelde meraklıdır sahip olamadıklarını görmek ister onun içindir seninle ilgili bir eksik yoktur bence.
00 YorumlaCanım benim bu tür uygulamalar hep yuva bozucudur. Açık açık eşinle konuş niyetini öğren. Canlı yayınlara girip eğer kadınlarla konuşuyorsa zaten bu her türlü aldatmaya giriyor. Bu adamdan hayır gelmez boşanmak en iyisi. Sana gelip bir daha olmayacak diye sözler verip özür dilemeye kalkarsa kusura bakma yapmadan önce düşünecekti bir yapan bir daha yapar
00 Yorumla
+1 yılStriptiz felan yapmıyorsa bence normal yani kahvede yakın çevresinin belaltı muhabbetlerini dinleyeceğine elinin altında olsun hatta sıkı tut kaçmasın.. Bu zamanda öyle delikanlı bulmak zor. Kakasını yaparken mahallenin sesini duymasına rağmen çıkınca çişimi yaptım deyip yemin eden naylon eşler dolu her yer şükür sebebidir. Sarılın alnından öpün Hakan Baba adına seni kutsuyorum deyin… Hakan baba kim derse o da sizin buraya girdiğinizi bilmiyordur.. 🤷🏼♂️
00 Yorumlakesinlikle normal değil sana normalmiş gibi bu durumu aşılamaya çalışıyor alttan aldığını gördüğü içinde devam ediyor böyle şeylere sonu aldatmaya kadar gider haberin olsun uygulama tanışma uygulaması kısacası sohbet etmek için değil tonlarca kızlar erkekler giriyor birbirleriyle tanışıyorlar dikkat et
00 Yorumla
+1 yılO tarz uygulamalarda bazen kadınlar da olabiliyor, hatta öncesinde çok fazla vardı ama belki azalmış olabilir. Sosyal medya yüzünden evliliğiniz bitme durumuna gelirse, sonrasında üzülürsün
00 Yorumla
+1 yılBen mi çok kıskancım anlamadım evlisin, eşin öyle bir yayına giriyor ve sen bunu beni sevmiyor mu diye ciddi soruyosun?
10 YorumlaBen ayrıldığımızda Tinder indirdiğine tanık olduğum için soğudum. Sen de hesap aç, gir. Kızarsan neye kızdığını sorarsın.
10 Yorumlagüzelmiş bende indireyim de bakalım ne tepki verecek. Kendisi senin girmeni istemez. çünkü biliyor orada neler döndüğünü...
00 YorumlaEşin muhabbet istiyorsa seninle yapsin dertlesecekse seninle dertlessin öyle sitelere genelde arayış içinde olanlar girer bir web ci olarak diyorum evliliğin tehlikede
00 Yorumla
+1 yılBoyle seylerle ugrasmak zorunda degilsin bi kere uyar olmadiysa yolunu ayir derim cunku susarsan daha fazla ileri gider
00 YorumlaSeninle mutlu değil artık yavrum, sen ona yetmiyorsun geliştir kendini. Bırakma ellere kocanı.
00 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 475 cevap paylaştı.
+1 yılBen benzerini kullanıyorum, bazen çift denk geliyor
02 Yorumla
Soran+1 yılMesela ne konusuyorsun ciftlerle bel alti mi
- +1 yıl
Açıkça yazamam herşeyi burada ama sohbet diyelim
Gizli Üye(25-29)+1 yılAzarda dunyanin butum uygusuz seyleri orada knka 😀😀biri bu kizi aydinlatsin dhdjd delimisjn o smdi kim bilir cocuklarin riskini nerde yedo yuh m
03 Yorumla
Soran+1 yılNe gibi mesela
Soran+1 yılBi erkegin naptigini bilmiyorum
Soran+1 yılİllaki tahmin ediyorum ama cinsellik konusmak disinda ne olabilir
Temelinde başka şeyler yatıyor gibi niyet okumak işimiz değil ama, kesinlikle konuşmalısın
00 YorumlaNesi normal acaba adam farklı yerde farklı heyecan ariyor ipini tut
00 YorumlaBu benim için arkama bile bakmadan çekip gitme sebebi...
00 Yorumla
+1 yılBeğenmemekle alakası yok
Erkekler çok eşli istersen dünya güzeli ol
00 Yorumla
+1 yılNormal değil.. bunu anla ve ona göre davran bence
00 Yorumla
+1 yılBence normla adam kafasını dağıtmak istiyor olabilir 😂
00 Yorumla
+1 yılNormal değil tabiki otur konuş ne eksik hayatinizda diye
00 Yorumla
+1 yılArayış içerisinde! Güvenli bir f. ck body arayışına çıkmış 😎
00 Yorumla
+1 yılEvli adamın orada olması uygun değil yani telefonu bırakıp eşinle muhabbet etse daha iyi
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBu tarz uygulamaları ne erkekte ne kadında doğru bulmuyorum aldatmanın kol gezdiği zamanda nefs çabuk kayar elimden gelse tuşlu telefona geçerim mecbur kullanıyoruz.
00 Yorumla
+1 yılEşinizle ilgilenirseniz belki onu o uygulamalardan kurtarabilirsiniz.
09 Yorumla- +1 yıl
erkek milletini ilgi de kurtarmaz
- +1 yıl
Kurtar mıyor gerçekten daha beter oluyorlsr hatta denendi
- +1 yıl
Şımarıp cephe görüp rahat takılma huyları var ilgini kurtarmıyor
- +1 yıl
@heleniskosto Her erkek aynı değildir genelleme yapmamanızı tavsiye ederim.
- +1 yıl
Olabilir ben nişanlanmıştım nişanlıma kötü davranınca böyle şeylere yönelmez ilgili bir gn davransam yönelmesi ertesi gündü bende bıraktım
- +1 yıl
@Elit_birr_hatunn Her erkek aynı değildir genelleme yapmazsak sevinir ve teşekkürlerimi iletirim.
- +1 yıl
Benim tanıdığım kişi böyleydi ilgi daha cok yöneltiyordu anlamıyorum zaten niye öyleydi ceptr görüp rajat davranıs neyse halen bekar ben evliyim
- +1 yıl
@Elit_birr_hatunn Siz kötü bir adamla karşılaşmışsınız bunun için üzüldüm ama biri kötü diye hepsi kötü değildir. Umarım iyi insanlar ile karşılaşırsınız.
- +1 yıl
Ona hep ters davranmak zorunda kalıyordum o şekilde * üstünde durur gibiydi hic içimden geldiği gibi davranamıyordum cümlemiz iyi kişilere inşallah
İnternet & Teknoloji konusunda 941 cevap paylaştı. Hayatinda bir şeyler eksik eşinizin. O boşluğu doldurmaya çalışıyor.
00 Yorumlaher canlı yayın uygulaması zaten cinsel amaclı
00 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 547 cevap paylaştı.
+1 yılSenden sıkılmış muhtemelen ondan yeni heyecanlar arıyor olabilir
00 Yorumla
+1 yılne için girecek başka ablaaa zevksiz bi de yaaa skdkdj
00 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 533 cevap paylaştı.
+1 yılBöyle saçma bir şey mi olur evlilik de saygı bitmiş
00 Yorumla
+1 yılBence boşa o uygulamalar pek sağlam ayakkabı olmuyor
00 Yorumla
+1 yılEşinizin zaafıyla ilgili bir konu sizinle alakalı değil bence olmasa iyi tabii ama ne yazık ki baskılanmış toplumlarda bu tür eğilimler oluyor hem kadınlarda hem de erkeklerde ama tabii ki eşinizi en iyi tanıyan sizsiniz sizce neden yapıyor olabilir
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEşinle bu konuyu konuşmalısın normal bir şey değil eşinin arkadaşlık yaptığı normal kızlar kadınlar olabilir ama bu anormal bir durum
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılFake olduğuna kalıbımı basarım yoksa hiç bir kız bu kadar @ptal olamaz!
bir kız azar yüklü olan birinin niyetini şıp diye anlar…
00 YorumlaHer erkeğin hayalinde bı kadın vardır. kimi iri göğüsleri sever kimi küçük olanı kimi erkek büyük kalçadan hoşlanır bazıları nefret eder bırak adamcaz baksın kendini tatmin etsinnasıl olsa yular senin elinde🤭🤭🤭
00 YorumlaBilmiyorum çocuğunuz var mı ama kocan vaktini seninle veya çocuklarınla geçirmeyip böyle yerlerde vakit geçiriyorsa sevmiyordur. Sevse zaten başka bir kadına göz ucuyla bakmaz değil böyle aranmak.
02 Yorumla
Soran+1 yılVar iste hemde cok cok kucuk olmasa burada sormam bile direk bitiririm ama kıyamıyorum
Biraz kaptırmıştır kendini üzme bence onunla konuş ve yanlış bir şey olduğunu açıkla üzüldüğünü ve şstemediğini söyle bence ve yaptı diye de kızıp kıskanıp kendini üzme boşa
10 YorumlaFake olduğuna Yemin edebilirim ama ispatlayamam Şimdiki Kızlar Şeytanı İşinden eder Cinlikte Arkadan İş çevirmekte Aldatmakta Kadınların üstüne yok Kadın olsaydın anında anlardın erkeğin niyetini
10 Yorumla
+1 yılKesinlikle izin verme o sohbeti sizinle yapsın ailesiyle vakit harcasin ya da maç izlesin bende evliyim ben ve eşim bu konuda çok hassasiz asla böyle şeylere tahammülumuz yoktur
00 YorumlaEşiniz ile tatile çıkın zira kafası karışmış evlilik. askinizi tekrar yakın 🥰
İzleyebilir bazen. ama bu bağımlılık olursa evlilik ve sizden sogudu. demektir...00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEşiniz normal değil, bu normal bir şeyse aynısını siz de yapmayı teklif edin
00 Yorumla- Devamını Gör (86)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat