Apple kimliği nasıl oluşturabilirim? Sadece başlığa bakarak cevap vermeyin sonuna kadar okuyun olur mu?

Abim Iphone 6 sını bana verdi. Apple kimliği oluşturmak istedim. Bütün bilgileri yazdım yazdım en sonunda dediki oluşturulamıyor. Sonra internete baktım biraz. Aynı telefonda çok fazla apple kimliği oluşturulamıyormuş. En fazla kaç tane oluşturulabiliyor? Çözüm olarak da başka bir apple, mac, ipad gibi cihazlardan açın diyor ama bende başka apple cihazı yok. Bir tane videoda apple destekten bir numarayı bulun onu arayın diyor ama apple desteği indirebilmem içinde yine apple kimliği gerekiyor. Sonra bir yerde windowstan yapılabildiğini okudum. Onun içinde iTunues gerekiyormuş. Bilgisayara indirdim. Yeni apple kimliği oluştur dediğim zaman donuyor kalıyor. Ne geriye çıkabiliyorum ne sekmeyi kapatabiliyorum. En sonunda sinirlendim kapattım bilgisayarı. Ne iphonmuş arkadaş ne varsa androitte var. Hiç kimlik sorunu yapıyor mu böyle?

Apple kimliği nasıl oluşturabilirim? Sadece başlığa bakarak cevap vermeyin sonuna kadar okuyun olur mu?