Titkok kapanmasi gerek..
Tiktok fenomenleri bazıları gözaltına alınmış, sizce doğru bir karar mı?
Titkok kapanmasi gerek..

Sosyal medyanın amacı insanların ahlakını bozarak ahlaksızlığa teşvik etmek. Bu yüzden bir çok yuva yıkılmış durumda. insanları Kur'an'dan, İslam'dan uzaklaştırarak şeytana hizmet etmek amaç. Çünkü Beni İsrail'in amacı biz dünyaya ne kadar kötülük yayarsak, Allah buna kızar ve bunu düzeltmek için bizim beklediğimiz son peygamberi yahudi ırkından gönderir
Ck güzel özetledin👍
Bravo! LGBT adına eylem yapanlar göz altına alınmıştı. Sanıyorlar ki cezaevlerinde lgbt koğuşları yok. Görürüler. Ama kesinlikle katılıyorum bu Tiktok'un ya kapatılması ya da ciddi anlamda bir engel getirilmesi gerekir.
Ayenn cook iyi oldu umarim kapanir tiktok 👍👍
Evet kesinlikle tiktok insanlari ahlaksizlaririyo göz zinasi oliyor acik sacik kadinlar erkekler sacma sapan bi ortam var
Amin
İyi olmus
Aynenn cok kudurmuşlardı hep göruyodum tiktokda
Cevap
7Cevap
Evet bence doğru bir karar
1.2 milyar dolandırdıklarını kim şüphe etmiş?
Tiktokla alakası ne bu isin anlayamadım? Yorumları okuyunca sanırsın tiktok kapanıyor.
Karapara haklemisler
Jetonlari alip kendilerini göndermisler çalmislarmis galiba
keşke kökten tiktok kapatılsa ülkenin akıl sağlığı için
Insallah oda olur
hadi Amin
Alsalar nolcak?🤣 sanki bir bok yapicaklar bunun userindende prim kasar daha unlu olurlar
Mal varliklarina el kondu.. bankara milyonlarca para yatiyor devlet el koydu lusk arabalarida alindi
Galiba hapis cezasi olabilirms
Cokta inanmamak lazim ama bakalim
Yaparlar..
Allah devletimize zeval vermesin 👍
Yetmez hepsinin sınır dışı edilmesi lazım üstüne birde tiktoku kapatsalar ne güzel olur
Aynenn ck iyi bi fikir alsinda
Vallaha bence kralini yapmislar helal olsun devletimize diyorum tiktoktaki videolar hepsi saçma sapan öyle bir uygulama yapacaklari yerine güzel bir sohbet uygulamasi yapsinlarki insanlar yanlis kararlar almaktan vazgecsin
Vardır bir gerekçeleri şahsen TikTok fenomen olmadığım için şanslıyım
tum tiktok fenomenleri alinsa tek zarari uygulamanin sahibi yasar
Hepsini almadilae zaten bi kaç tane
anladim zaten onu evet
Çok iyi karar toplum ahlakını bozdu
Kesinlikle dogru karar👍
Ben eskiden kuryeyken millet kapı 1 karış acardi utanırdı bizde yere bakardık...
Şimdi tiktok saçmalığı millet yatak odası ve eşini paylaşır oldu
Aile kavramını yok etti tiktok millet yatak odasını eşini paylaşır oldu millet çok genişledi
İnsan namusunu paylaşırmi bir para ugruna
Cok haklisin bu konuda iyice pslklerstiler igrenc vaziyetteler bazi kisiler
Evet millet para için şaşırdı eşin çocuğun senin namusun bu kadar geniş olunmaz insan sevdiğini kıskanır
Aynen öyle 👍
👍
Aa ne güzel macera olur onlara 😅
Yerinde bir karar 👍
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?