Kendi şehrim geçen gece sürücü trafiğe açık olan yerde tehlikeli drift yaparak büyük ceza kesildi 11,836 TL 60 Gün trafikten men ve ehliyeti iptal edildi böylesi trafik canavalarına ne demek isterdiniz?

Kendi şehrim geçen gece sürücü trafiğe açık olan yerde tehlikeli drift yaparak büyük ceza kesildi 11,836 TL 60 Gün trafikten men ve ehliyeti iptal edildi böylesi trafik canavalarına ne demek isterdiniz?

Drift olayına ben farklı bir bakış getirmek istiyorum. Bu da insanların eğlendiği, kiminin yapmaktan, kiminin izlemekten keyif aldığı adrenalin yüklü bir spor Aslında. Dünyanın birçok ülkesinde bu aksiyona ilgi duyanlar için güvenli drift tekniklerinin öğretildiği eğitim merkezleri ve özel olarak bu işe tahsis edilmiş pistler var. Sosyal devlet anlayışının gereği olarak valilikler veya belediyelerce bu insanlar için trafiğe kapalı özel alanlar oluşturulmalı, eğitim verilmeli ve güvenli şekilde yapabilmelerini sağlayacak ortamlar oluşturulmalıdır. Bu yapılmadığı sürece sokakta karadüzen, bilgisiz ve bilinçsiz insanlar tarafından bu tehlikeli aksiyonların önü para cezası kesilerek alınamaz.
https://www.youtube.com/embed/X26ZmdbAOzsSadece driftte değil her alandaki cezalar caydırıcı büyüklükte olmalı
ricalar reis.
Evet çözüm belki para miktarı bir tık daha arttırılabilir
teşekkür ederimm
rica ederim.
Cevap
8Cevap
daha ağır olmalı
Bence ceza az daha fazla olmalı ki caydırıcı olsun.
İnsanlar can yakmasa insanlar eylenecek şeyler yapmaz.
Araba başına en az 50 bin lira kesilmeli ki drift yapamasınlar.
Dun uyutmadi bitanesi bizim orada gece 4 de Allah onu varya arabaya sarki soylettirdi resmen offffff
Çok iyi bence böyle şehir teröristlerine güzel bir uygulama olmuş.
ehliyet iptali iyimiş. ama ceza üç katına çıkartılmalı azmış
Çözüm değil ama azaltıyor
Dirif atmak parayla durdurulacak bir şey deyilki bu bir zevk
Ceza bence daha da katlanmali :)
Hayır değil
Bence degil
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?