Bide okusalar , biri dün hayırlı cuma mesajı atmış, sonunda güven yıkama yağlama yazıyor, bayan arkadasim senin ne işin olur yıkama yağlama ile ahahah zincirleme gidiyorlar 🤣🤣🤣🤣

Bide okusalar , biri dün hayırlı cuma mesajı atmış, sonunda güven yıkama yağlama yazıyor, bayan arkadasim senin ne işin olur yıkama yağlama ile ahahah zincirleme gidiyorlar 🤣🤣🤣🤣
Ben bir şey düşünmüyorum yani önceden facebookta olurdu yıl 2013 :D sadece akrabalar sonra hepsini çıkardım zaten akraba takip etmiyorum hatta arkadaşım hariç bir kaç tane, kimse takip etmiyorum. ama isteyen paylaşabilir bence. ama sürekli aynı mesaj da sıkıcı olur. bari değiştirseler de öyle atsalar :D
Hayırlı cumalar yazan akp lileri engelledim rahatım
Walla en çok annem atiyor anne yeter biliyorum bugün cuma Allah aşkına diyorum atma atma bir daha atmicam diyon haftaya yine aynı. 🤦😂
🙏
Cevap
19Cevap
İyiki atan erkek değilmiş.. ben duruma koyuyorum cumaya gitmeden.. başkasından almam googleden indiririm dikkat ederim yazılara
Hayırlı cumalar ya da kandil mesajı atan birileri ekli değil rehberimde rahatım
Aşırı gereksiz bence okadar önemsese özel olarak bana yazar siye düşünüyorum
Biraz bıkkıntı verebiliyor zaman zaman gruplar da var artık ama olsun.
cevap vermiye vermiye kurtuldum kimse atmiyo artik 🤣
Cuma mesajı atıp cumaya gitmeyen dayı sana da hayırlı cumalar 🤣
Bana öyle mesaj gönderenlere Ben de öyle gönderiyorum ama özellikle yazanlara Ben de yazarak gönderiyorum
Dünyamıza iyilik niyetçisi olarak gönderilmiş kadrolu melekler
olumlu şeyler düşünmüyorum açıkçası.
tamam güzel dilekte bulunuyorsun falan da bunu kendi özgün cümlelerinle halledebilirsin bence :)
Gelsin bakalım severiz bayramı
Hiç samımı gelmıyor toplu atıyorlar bence
Okundu yapıp geçiyorum
Kopyala yapıştır dinden ancak bu kadar olur
bu ülkedeki insanları ciddiye alan sensin sadece!
El boşluğu can sıkıntısı 🙄
Görüp geçiyorum
canım buluyorum
Silip geçiyorum.
Önemsemiyorum
bakmıyorum hiç :D
😂😂😂😂😂
Hiç samimi gelmiyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?