İnternet & Teknoloji 2023'te iPhone 11 altı kullanılır mı? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor max alabilecegim iphone, iphone 11 su an. 8 plus ya da x, xr falan kullanılır mı yani kasmadan duzgunce bilginiz var mı Güncellemeler+1 yıl kamerasından dolayı istiyorum bu arada 2023'te iPhone 11 altı kullanılır mı? Cevapla iPhone Soruları Fal Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 5b cevap paylaştı. Xs Max alınır babalar gibi kullanılır 0 4 Yorumla Soran +1 yıl xs max iyi mi Yorumla GOKHANoturumactı +1 yıl Çok iyi telefon. Yorumla Soran +1 yıl yani beni uzun süre götürür mü 2 3 sene Yorumla GOKHANoturumactı +1 yıl Rahat 5 sene götürür seni Yorumla
heillll Takip Et Xper 5 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Aşırı yavan gelir artık 0 2 Yorumla Soran +1 yıl kac kullanılır 11 falan olur. mu Yorumla heillll +1 yıl O da yavan Xiaomi öneririm Yorumla
Dertdünyası2 Takip Et Xper 5 Yaş: 27 +1 yıl Paran yoksa 5s de kullanılır 0 12 Yorumla Soran +1 yıl ya 20 bine kadar sınır var da napıcam bilmiyorum Yorumla Dertdünyası2 +1 yıl 14 düz kullan o zaman Yorumla Soran +1 yıl 14 cok pahalı 40 falan Yorumla Dertdünyası2 +1 yıl yurt dışı al 20 k Yorumla Soran +1 yıl nerden alıcam babam az önce gürcistanda 30bin dedi 14 pro max icin o tarz bi sey mi Yorumla Dertdünyası2 +1 yıl 14 düz için 20 dedim Yorumla Soran +1 yıl nerde 20 o Yorumla Soran +1 yıl hangi ülke yani Yorumla Dertdünyası2 +1 yıl Bizim burada satılıyor Yorumla Dertdünyası2 +1 yıl Buldun mu kendine tel Yorumla Soran +1 yıl hangi ülkedesin sen Yorumla Soran +1 yıl düz 14 20kymış gürcistanda buldum evet daha ucuza başka bir yerde bulma ihtimalim var mı Yorumla
kızların_köpeğiyimm Takip Et Xper 5 Yaş: 29 +1 yıl kullanılır 0 1 Yorumla Soran +1 yıl hangisi sence Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Xs Max alınır babalar gibi kullanılır
xs max iyi mi
Çok iyi telefon.
yani beni uzun süre götürür mü 2 3 sene
Rahat 5 sene götürür seni
Aşırı yavan gelir artık
kac kullanılır 11 falan olur. mu
O da yavan Xiaomi öneririm
Paran yoksa 5s de kullanılır
ya 20 bine kadar sınır var da napıcam bilmiyorum
14 düz kullan o zaman
14 cok pahalı 40 falan
yurt dışı al 20 k
nerden alıcam babam az önce gürcistanda 30bin dedi 14 pro max icin o tarz bi sey mi
14 düz için 20 dedim
nerde 20 o
hangi ülke yani
Bizim burada satılıyor
Buldun mu kendine tel
hangi ülkedesin sen
düz 14 20kymış gürcistanda buldum evet daha ucuza başka bir yerde bulma ihtimalim var mı
ben kullanmam
Kullanılmaz
kullanılır
hangisi sence