İnternet & Teknoloji Yolda yürürken telefonuna bakar mısın? SymrnaCityStyle Takip Et Master Yaş: 42 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Yapay Zekaya Sor Evet Hayır Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Yolda yürürken telefonuna bakar mısın? Cevapla Telefon Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 41,5b cevap paylaştı. Evet bakıyorum sıkılmamak için ama sürekli değil 1 0 Yorumla
enthusiasticpq Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 66% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 399 cevap paylaştı. Mesaj arama gelirse ya da arama yapacaksam bakarım. Instagramda gezinmem yoksa yürürkende 2 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 5b cevap paylaştı. Çalarsa bakarım sadece. Bildirimlere falan bakmam 1 0 Yorumla
Carlosroberto Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Hayır bakmam sadece kulaklık ile müzik dinlerim o kadar. 1 0 Yorumla
MehmetAliAltun Takip Et Bilge Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl birisi kendisini çekiyorum zannetmesin diye yolda telefona bakmıyorum. 1 0 Yorumla
redbulll3434 Takip Et Xper 5 Yaş: 32 , eic 96% +1 yıl Tuvalette s*çarken bile bakıyorum başıma bela oldu bu alet🥲🥲😂 1 0 Yorumla
dionysosjai Takip Et Master Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Acil bir durum varsa köşeye çekilip ya da duraksayıp uğraşıyorum, hareket halinde iken uğraşmam. 1 0 Yorumla
Montenq1 Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 93% +1 yıl Hayır hem yürüyüp hem telime bakamıyorum kafam karışıyor bshejkowosoos 1 0 Yorumla
charmsture Takip Et Master Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 369 cevap paylaştı. Bakmam genelde 1 0 Yorumla
u cαssíєєє Takip Et Master Yaş: 102 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 927 cevap paylaştı. Bazen aktif mesajlaşma durumları olursa bakıyorum. 1 0 Yorumla
Leading_Leader Takip Et Master Yaş: 42 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 661 cevap paylaştı. Arada bakarım. Hanimiş benim takoz derim. 1 0 Yorumla
ElzemEzell Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Çoğu zaman hayır 1 5 Yorumla SymrnaCityStyle +1 yıl Beğendin mi soruyu Yorumla SymrnaCityStyle +1 yıl :) Yorumla ElzemEzell +1 yıl Beğendim şimdi Yorumla SymrnaCityStyle +1 yıl Öyle değil ya 🤣 Yorumla ElzemEzell +1 yıl Hee, evet. Güzel soru Yorumla
emre00 Takip Et Mentor Yaş: 41 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 4,6b cevap paylaştı. Evet bakıyorum 1 0 Yorumla
AngelInHeaven90 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 41% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1,6b cevap paylaştı. Hayır 1 0 Yorumla
u 27esmerim Takip Et Master Yaş: 38 , eic 98% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 538 cevap paylaştı. Bakarım 😊 1 0 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1,9b cevap paylaştı. arada bakıyorum 1 0 Yorumla
safak005 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 56% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 532 cevap paylaştı. Önemli durumlarsa 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Evet bakıyorum sıkılmamak için ama sürekli değil
Mesaj arama gelirse ya da arama yapacaksam bakarım. Instagramda gezinmem yoksa yürürkende
Çalarsa bakarım sadece.
Bildirimlere falan bakmam
Hayır bakmam sadece kulaklık ile müzik dinlerim o kadar.
birisi kendisini çekiyorum zannetmesin diye yolda telefona bakmıyorum.
Tuvalette s*çarken bile bakıyorum başıma bela oldu bu alet🥲🥲😂
Acil bir durum varsa köşeye çekilip ya da duraksayıp uğraşıyorum, hareket halinde iken uğraşmam.
Hayır hem yürüyüp hem telime bakamıyorum kafam karışıyor bshejkowosoos
Bakıyorum köşelerden giderken.
Önemli bişeyse bakıyorum
kızlar çok bakıyor
Daha Bugün Yolda kullandım
Bakmam genelde
Bazen aktif mesajlaşma durumları olursa bakıyorum.
Arada bakarım. Hanimiş benim takoz derim.
Çoğu zaman hayır
Beğendin mi soruyu
:)
Beğendim şimdi
Öyle değil ya 🤣
Hee, evet. Güzel soru
Evet bakıyorum
Genelde bakarım
Hayır
Bakarım 😊
arada bakıyorum
Evet