İnternet & Teknoloji Sosyal medyanın olmamasını ister miydiniz? Şefikylmz Takip Et Xper 2 Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Evet Hayır Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Sosyal medyanın olmamasını ister miydiniz? Cevapla Sosyal Medya Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 41,6b cevap paylaştı. Hayır istemem 0 0 Yorumla
Carlosroberto Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Olmasaydı bana farkeden bir durum olmazdı. Sosyal medya ile aram yok zaten. Arada youtube ile buraya giriyorum. 0 1 Yorumla Şefikylmz +1 yıl En iyisi Yorumla
olbios_ Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl istemezdik hayat öyle güzel olmuyor daha sıkıcı oluyor ben lisedeyken falan bu kadar yaygın degildi msn vardı birbirimizi titretiyorduk :D 0 0 Yorumla
_Versace_ Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 93% +1 yıl İsterdim, saçma, gereksiz buluyorum ve kullanmıyorumda 0 1 Yorumla Şefikylmz +1 yıl En iyisi Yorumla
u inciitanesiii Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 2,4b cevap paylaştı. Istersem silerim ki benim elimde olan şey bu zaten bir ınstagram var 0 0 Yorumla
yolcu54 Takip Et Xper 5 Yaş: 44 , eic 41% +1 yıl Olmadığı zamanları hatırlıyorum. Daha güzel günlerdi. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Hayır istemem
Olmasaydı bana farkeden bir durum olmazdı. Sosyal medya ile aram yok zaten. Arada youtube ile buraya giriyorum.
En iyisi
istemezdik hayat öyle güzel olmuyor daha sıkıcı oluyor ben lisedeyken falan bu kadar yaygın degildi msn vardı birbirimizi titretiyorduk :D
İsterdim, saçma, gereksiz buluyorum ve kullanmıyorumda
En iyisi
Istersem silerim ki benim elimde olan şey bu zaten bir ınstagram var
Olmadığı zamanları hatırlıyorum. Daha güzel günlerdi.