Son zamanlarda popüler olan bir şey bu verdiği bilgilerin doğruluğu da kesin bu kadar şeyi bilen her konuda bunu nasıl yapıyorlar çok ilginç değil mi
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
kocaman verisetleri oluyor. bu verisetlerinin karmaşık grafikleri oluyor. bu grafiklerin örüntüleri oluyor. fonksiyon yaklaştırıcıları eğitilerek bu örüntülere yaklaşım yapılıyor. ortaya bu verisetinden gördüğü verileri "öğrenerek" genelleme yapabilen bir yapı yani "zeka" zuhur ediyor. dil modellerinin karmaşık matematiği oluyor haliyle baştan sona sana kimse nasıl yaptığını anlatmaz. kendin araştırman gerekiyor. bkz: andrew ng machine learning, natural language processing, function approximation vs.
Bu soruyu yapay zekanın kendisine sorabilirsin onunda cevabını veriyor 😂
Hahahahaaha ya ama şöyle diyim gerçekten çok zor olan bilgileri buluyo veb taraması falan filan diyo ama ben tezim için o kadar kaynak bulmuştum yıllar sonra yapay zekaya sordum benim kaynaklardan daha detaylı bilgi verdi yuh dedim yani ulaşılması güç bilgileri bile ulasiyo
Direk zaten Google bağlantılı saliseler içinde milyarlarca içerinden istediklerini bulup düzenleyip sana sunuyor muzzam bir teknoloji
Gerçekten brom acayip teknoloji keşke üni zamanımda olsaydı sınavlarıma ödevlerime her şeyime kullanırdım şimdi de kullanıyorum işin güzel yanı verdiği bilgilerin dogrulugundan asla şüphem yok teyit etme gereği duymuyorum
Bunun birde daha gelişmiş versiyonu var o ücretli tabi 400 dolar falandı chat GPT-4 onu çok merak ediyoru en gelişmiş yapay zeka modeli
Knk daha gelişmiş versiyonu nasıl olur bilmiyorum direk telefondan bizi arayıp cevabı mı vercek nasıl olcak valla bilmiyorum ahahaha chatgpt ye sorduğum soruların hepsi zordu ama eksiksiz bildi tarih astroloji falan her şey sordum şimdilik buna devam ama param olunca o dediğin uygulamayı da alırım gerçekten insanın hayatını kolaylasitiryor google de sacma sapan arama yapmaya gerek kalmiyo
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!