power data recovery bilen varsa yazabilirmi.. ama biliyorum diyip sonra sorulara cevap vermekten kaçınmazsanız sevinirim..
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
arayüzünden hangi diskleri seçip taratacagın yazıyordur sanırım bütün recovery programları birbirine benziyor. youtubeden videosunu izlesen daha yararlı olur
youtube videolarını izledimde pek bişey anladığımı söyleyemicem. bi de beniö gezginler. netten bulduğum program ile mesels yuotube da denk geldiğim program aynı değil.. gezginler net tekini yükledim ama işimi görürmü...
şimdi ona bakmak lazım böyle uzaktan yönlendirmeyle olmaz ki. forumlarda vs araştırcan izlicen başka yolu yok
aşama aşama yazan bi forum linki ver bari
nerden bileyim kendin bulacaksın ama bir sürü recovery programı var. illaki birininkini bulursun zor degil kullanması çok basit
bahsettiğim sitedeki programı indirdiğim de karşınahard disk drivers kısmında, windows c, data d, recovery seçenekleri var... altındaki quick access kısmında da disk image, desktop, select folder, recycle bin seçenekleri var.. hangisini seçmem gerekiyo..
bu bahsettiklerimden hangisini seçmem lazım?
hangi diskten verileri kurtarmak istiyorsan o diski seçip kurtar diyeceksin. select folder dosya seç diyor muhtemelen kurtardıgım dosyaları nereye atacagınla ilgilidir
telefondan alacağım dosyaları ama telefonu bilgisayara bağladım ama bahsettiğim kısımda gözükmüyo telefon...
ya burada yapmam imkansız görmeden nasıl tarif edim
https://imgyukle.com/i/rNaPsh
karşıma çıkan görüntü bu.. ne yapmam lazım..
Tamam iste acikca yaziyor hangi locasyonu kurtarmak istiyorsun diyor secip kurtar diyeceksin sag tiklayincada o sevenek cikiyor olabilir
seçip kurtar seçeneği hangisi işte
bende göremedim ama bir tıkla sag ttıkla falan birde en üstte sagda üç nokta var oraya tıkla falan oradadır yani
https://imgyukle.com/i/rNHXKU
diak image kısmına sağ tıkla yaptım bu görüntü çıktı bu ne demek
ora degil orada disk image görüntüsünü içeri aktarıyosun sanırım. bu programın adı ne bu image alma programı olmasın sakın :D
www.cozumpark.com/.../ şurayı incele bir. önce hangi diskten kurtaracagını seçeceksin sonra bir dosya yolu belirteceksin buraya kurtar diyeceksin. youtubeye silinen verileri kurtarma yazsan yüz tane video çıkar yaw
gezginler. net sitesinden girip recoverit. wondershare. netten download kısmına bastım bu programı yükledim...
power data recovery programıyla fabrika ayarlsrıyşa sıfırlanmış verileri bile kurtarabiliyomuşsun denilince google dan yazdım ilk çıkan siteden yükledim işte..
power data recovery programı tek bitane değilmi... benim yüklediğim programla youtube ta falan anlatılan program baika gibi mesela
adını yazdım bir ton video var anlatan o videoları izleyip yapamıyorsan sorryy
ya yazdında işe yarayacak hangisi.. benim veriler fabrika ayarıyla sıfırlandı.. fabrika ayarlarıyla sıfırlanmış verileri getiren programlardanmı bunlar
şimdi o programlar çogunlukla başarısız olur ben bir iki kez yaptım çogu şeyi getiremedi getirdiklerinden de bazı fotoların yarısını getirmişti ama belki bunlar güncellenmiştir daha iyi buluyordur
içlerindeki bi tanesi benim yükkemiş olduğum programmış bu arada.. en iyiside sanırı. buymuş... ama nasıl kullanılacağına dair ayrıntı yok linkinde..
telefonu taktım ama telefonu gösteren yeri bulamadım ya
https://imgyukle.com/i/rNLqO8
şu seçeneklerden hangisine tıklamam lazım..
dostum inan bakıp denemem lazım ezberimde degil bende bir programla ugraşırken deneme yoluyyla yapıyorum ama telefonunu önce bilgisayarın görmesi lazım onun içinde telefonu takınca izin ister izni verirsen verileri bilgisayarına erişime açarsın
tamam onu yaptım zaten... ama programda telefon gözükmedi gibi ya da ben yanlış yere baktığım için öyle bilmiyorum..
bilgisayarda gözüküyorsa programda görür bilgisayarımdan bölümleri arat bilgisayarın bir bölümü olarak görmesi lazım da bu programların apk versiyonu varsa telefonuna da direk yükleyebilirsin
valla başka bi uygulama yükledim ondada aynı seçenekler çıktı... ama telefon gözükmüyo... bilgisayarım bölümündeb ayrıca baktığımda sıra sıra windows c data d ve redmi note yazıyor mesela... ama yüklediğim programlarda sadece windows c ve data d seçenekleri çıkıyo...
o zaman telefonu pc görmüş ama program görmüyor maalesef
ikisidemi görmüyo anlamadımki... telefonu taktığımda dosya paylaşımı kısmınıda seçtim ama
bilgisayar görüyor işte program görmüyor
nedenki ama ya... telefon için işe yaramıyo mu bı program..
ugraşman lazımm öyle işlerle genelde uzun sürerek ugraşılır bana soracaklarını googleye sor :D
google da da yokki cevabı :(
o zaman gitti veriler gibi duruyor zaten o programlarda çok işe yarıyor diyemeyiz
telefon gözükmüyoki veriler geri gelirmi gelmezmi bileyim..
Telefonu takinca izin ayarlarinda dosya erisimine izin ver benzeri bise var
telefondaki izin ayarlarından mı bahsediyorsun..
telefonda sorması lazım takınca şarj veri vs seçenekler çıkması lazım ya da pcde sag altta taktıgında bir simge çıkıyorsa ona tıkla ordada çıkabilir
çıktı dosya aktarımı kısmını seçtim bende... bilgisayarda daa gözüküyo hatta telefon ama programda gözükmüyo işte neden anlamadım..
tamam şimdi anladımm :D :D ya geçmiş olsun ne diyim ki maalesef
telefonun gözükmeme sebebini anladım sanırım.. windows için olanı yüklemişim çünkü...
ben bu recoverit data recovery programını telefon içinfe kullanılıyor sanıyodum...
bence vardır kesin play storyden yazzzz silinen dosyları bulma diyee kesin bir sürü var :D
Evet var
gezginler. net sitesinden girip recoverit. wondershare. netten download kısmına bastım programı yükledim... şimdi ne yapmam lazım...