İnternet & Teknoloji Cep telefonunu nerede taşıyorsun? Skrt050 Takip Et Guru Yaş: 32 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Evet soru başlıkta Arka cebimde Ön cebimde Elimde Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Güncellemeler+1 yıl Çok Süper bir soru sormuşsun, sorun artık vitrinde! Şimdi sorunu daha çok üye görecek. Üstelik, 4 Xper daha kazandın! Tebrikler! Cep telefonunu nerede taşıyorsun? Cevapla Telefon Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 41,5b cevap paylaştı. Ön cebimde bazen de elimde taşıyorum yani değişir duruma göre aslında. 1 0 Yorumla
gaddarım Takip Et Bilge Yaş: 41 , eic 94% +1 yıl titreşime alıyom duymamak imkansız. ön cepte. 1 0 Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl çantamda ya da elimde olur genelde çok nadir arka cebime koyarım binde bir 1 0 Yorumla
CandyGirl0123 Takip Et Xper 5 Yaş: 21 +1 yıl Cebime iterek koyarım ama arada sırada kontrol ederim. 1 3 Yorumla Skrt050 +1 yıl Hangi çep Yorumla CandyGirl0123 +1 yıl Ön cep Yorumla Skrt050 +1 yıl Anladımm Yorumla
HayatAynaSnYansımazı Takip Et Master Yaş: 37 , eic 49% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1,1b cevap paylaştı. elimde sigara paketim de üzerinde 1 0 Yorumla
MrConfused Takip Et Master Yaş: 38 , eic 42% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 673 cevap paylaştı. Sağ arka cep 😄 2 0 Yorumla
çoktaumurumda Takip Et Master Yaş: 56 , eic 98% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 445 cevap paylaştı. ön cep 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Ön cebimde bazen de elimde taşıyorum yani değişir duruma göre aslında.
titreşime alıyom duymamak imkansız. ön cepte.
çantamda ya da elimde olur genelde çok nadir arka cebime koyarım binde bir
Cebime iterek koyarım ama arada sırada kontrol ederim.
Hangi çep
Ön cep
Anladımm
Elimde taşıyorum ben
Elimde veya ön cebimde
Elimde veya cebimde çok az çantamda
Çantam var içine koyuyorum.
elimde sigara paketim de üzerinde
Elim de diyen kızlar yalan söylüyor
Sağ arka cep 😄
ön cep
Sol ön cepte