+1 yıldevinawori@hotmail. com
Merhaba canım
Tanıştığımıza memnun oldum
Benim adım i güvenilir ve güvenilir, dürüst bir kişi arıyor, bir genç terbiyeli, sorumlu bir kızım Devin. Seni ilgilendiren eğer, benim e-posta devinawori@hotmail. com için yoluyla bana geri ulaşmak yüzden lütfen, ben, biz tanımak inanıyorum daha fazla iletişim. seninle görüşmek önemli bir şey var, ben senin cevaplar bekliyor burada durun.
Senden okumak için sabırsızlıkla bekliyorlar
Sevgilerin & Saygılar
Devin01 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılcebime sığması mümkün değil. elimde de taşıyamıyorum, görgüsüz gibi o ne öyle. portföy, clutch tarzı çanta kullandığımda içinde sırf telefonum oluyor. başka bir şey koyamıyorum, bu yüzden cüzdan gibi görünen telefon kablarım var, yanıma aldığım çantama uygun olanını takıyorum, ve ikisini bir arada taşıyorum.
111 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılvalla güzel telefon tavsiye ederim. discovery elite.
Cevap sahibi+1 yılnasıl bir cebin var? 5.5''
- +1 yıl
Benimde discovery gayette sığıyo cebe note 3 olsa neyse onlar baya büyükte discovery o kadar değil
Cevap sahibi+1 yılben sığdıramıyorum, jean'lerde zaten hiç hoş durmuyor. benim kotlarımın cepleri telefonun yarısı kadar. arka cep desen yine insanların gözüne sokarmış gibi. ben kimde görsem tiksiniyorum. cepte büyük telefon tercih etmiyorum. zaten sığdıramıyorum da
Cevap sahibi+1 yılben buldum açıkçası. şık durması önemli :)
Cevap sahibi+1 yıl;) :D
İşe gidip gelirken, dışarıda gezerken motosiklete bindiğim için bacak çantam vardır, orada taşırım.
İşe vardığımda, çalışmaya başlarken ya sağ cebimde ya da masanın üzerinde olur.
Evdeyken yanımda durur.00 Yorumla
Diğer konusunda 6b cevap paylaştı. bir ara bunlar vardı eskilerde :))
www.cebimedeger.com/.../pr_01_3015_min.jpg02 Yorumla- +1 yıl
Bu telefonlar zamanında yaygındı şu an çok az :
images.gittigidiyor.com/.../...RGO__77750850_0.jpg
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
363Cevap
arkaa cep ama cepli bir hırka felan giyersem onun yan cebinde olur montumu giyersem üstdeki cebde olur kapti giyersem dizimdeki cebde olur kısaca giydigim seye göre yer degiştiriyor baktım hiç cebim yok hop sütyen bank cantaya hiç koymam kayboluyo cantada yok yok :D
10 Yorumla
+1 yılCep telefonu cepte taşınır !!! asdfghj Allah'ım çarpmaa :D Elde taşıyoz biz hocam :D Sonra cepte :D Ön cepte taşıyan kız kolay bulamazsın çünkülü pantolonlaımıza minnacık ön cep koyuyolar o da süs niyetine. Peki by. :D :D
11 YorumlaBen Lg G2 kullanıyorum. 5.2" lik devasal bir büyüklüğü var. Ama zor da olsa, ağzımda taşıyorum :D
Olum ne biçim soru soruyosunuz l*n :D :D
Bkz. Soru: Evimde sinek var, ne yapmam gerekiyor?
Cevap: Yokmuş gibi davran...00 YorumlaOn ceket cebime veya pantolon cebine cunku cantama koysam kapkaç yapılma olasılığı yuksek o yuzden paramida telefonun arkasine banka kartini telefon kilifinin kapagina koyarim telefonum servet degerinde :) o calinirsa biterim
01 Yorumla
+1 yılBende solak olduğum için ceket varsa sol cebimde yoksa hep elimde pantolonların cebine sigmiyo bide elimde olunca daha rahat hissediyorum hatta babam kiziyo seninki cep değil el telefonu diye :)
01 Yorumla
+1 yılBn genelde elimden bırakmamki onuu biz onunla tırnakla et gibiyiz mantıyla yoğurt gibiyizz😊onu bensiz uzak bırakmam😊 ahh canım şimdi elimdeyken bile özledim minnoşumu :(
03 Yorumla- +1 yıl
Onun Canı benimmkii :)
+1 yılçantamda taşıyamıyorum. elimde de her zaman tutamam. oturmuyorsam şayet dışarıda isem arka cebimde olur. ha çalışıyorsam şayet masamda olur. evde hep yatağın üzerine atarım.
03 Yorumla- +1 yıl
hiçte bile, atıyorum mecazi anlam. yatağımın üzerine atmak diyorum bence durabilceği en güzel yer asdfasdf
Eğer arka cebim varsa sağ arka cepte ya da sağ ön cepte... Eteğimde cep yoksa ki bu durum çok nadir olur o zaman hep elimde tutarım telefonumdan ayrı kalmıyorum :-)
04 Yorumla- Diğer konusunda 814 cevap paylaştı.
+1 yılBenim telefonum cidden surekli elimde çünkü kılıfi cüzdan olanlardan bu yüzden dışarda bile cüzdan gibi sürekli elimde tasirım belki arada çantama koyarim😊😄😄
09 Yorumla- +1 yıl
Alıştım ben ya 😊 önceden yanımda çanta olsa bile cüzdanım elimde olurdu zaten 😀
- +1 yıl
Telefonum note 2 bir de kılıfla birlesince hiçbir cebe sığma imkanı kalmıyor 😄😀
- +1 yıl
Sen nasıl sigdiriyorsun cebine şaştım yani 😀sanırım ben dar falan giyiniyorum 😊
- +1 yıl
Sanırım 😀
+1 yılşarjı azsa ya da yanımda biri varsa çantamda
onun dışında müzik dinlemeyi seven bir insan olduğum için takarım kullakığı arka cebime koyarım telefonu oh mis gibi müzğimi dinlerim *-*01 Yorumla
+1 yılben elimde taşıyorum ama daha garip yerlerde taşıyanlar var :d arkadaşım kontrol olacağında botuna sokmuştu telefonunu :D
11 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılTelefon benim bir organim gibi artik uyurken yastigim altinda evde cogu zaman elimde bulasik toplarken masada muzik acik elimde degilse esofmanim cebinde allahtan sarz kisa surede bitiyoda arada sarza takiyorum o zaman bir bosluga dusuyorum
04 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılTv yok pc bozuk e olsun okadar da dimi :))
Cevap sahibi+1 yılCan skntisi ey bosluk issizlik sen nelere kadirsin
Sağ sol hiç farketmiyor dar pantolunun arka cebine telefon koyan kızlarında hangi marka telefon kullandığını çok rahat çözebilir olduk. Birde bunu kafeye girmeden önce cebinde ne varsa çıkartıp elinde taşıyan versiyonları var daha havalı oluyormuş.
00 Yorumla
+1 yılcebim olmadığında elimde cebim varsa cebimde (sağ ön veya arka cep nerdeyse orda ) cebimde yoksa ve ayakabımı giymeye çalışıyorsam da ağzımda :D
05 Yorumla- +1 yıl
:D nabalım telefon hayattır :D
- +1 yıl
:D yok be :D öylesine dedim telefon hayattır die
+1 yılGenelde elimde oluyo surekli iletisimden dolayi :D solak oldugum icin sol arka cebime koyuyorum one koyunca zor oluyo yurumesi 😔
03 Yorumla- +1 yıl
:P :D
+1 yılMinik bişey değil ki cebe girmiyo çok nadir pantolon cebinin yarısına kadar girerse ne güzel ya elimde ya da çanta da :)
06 Yorumla- +1 yıl
Ama işte erkek cebi daha geniş bizimkiler minik ya sıkıntı :)
- +1 yıl
Yaa pantolon alırken bakacağım en son şey ya da hiç bakmadigim bişey cep :)
- +1 yıl
Aynen öyle ama :)
Üzerimde cebi olan bir hırka falan yoksa sağ arka cebimde taşırım çantaya pek atmam ya da elimdedir bağımlılık işte napcaksin sigaradan bile kötü
03 Yorumlasag cep, Canta, bazen koynumda bile tasiyorum araba sürerken o sekilde telefonlasiyorum, gece üzeri yastik altinda
04 Yorumlasaol cebımde tasır sag cebıumde mp3 para olur sag arka cepte cuzdan olur cakmak cebımde cakmak ve cak ı olur sıgara kullanmam ama olur cakmagım :D zaten kliper koleksıyonum var :D
00 YorumlaMecbur çanta. Telefonlar gittikçe büyüdüğü için cebe girmiyor. Ceketin cepleri büyük ve düğmeleri varsa öyle da taşıya bilirim.
03 YorumlaBazı kızlar g*t cebinde taşıyor telefonlarını. zaten telefonun yarısıda dışarı çıkmış oluyor. Ha düştü ha düşecek izlenimi veriyor. Sinir oluyorum o kızlara :D
00 YorumlaDiğer konusunda 344 cevap paylaştı. Solda her zaman telefon sağda ise her zaman cüzdan. Yer değiştirdikleri zaman huzurum bozuluyor takıntı oldu.
01 Yorumla- Diğer konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılstajdayken hep arka cebimde taşırdım. oradan alışkanlık kalmış bazen okuldayken de yapıyorum millet bir tuhaf bakıyor bende çantaya atıyorum mecbur
08 Yorumla- +1 yıl
ya telefonum öyle büyük değil ki. birde üzerimde trençkot falan varken yapıyorum genellikle ama yinede arka cebe el gidince millet noluyoruz l*n oluyor:D
- +1 yıl
ama rahat
- +1 yıl
elinde taşısan düşer. çantada bulmak zor. arka cepten rahatça al kullan işte. yan ceplerde yürürken rahatsız edebiliyor dar pantolonda
- +1 yıl
olabilir
+1 yılhırkamın cebine kattım dün arabaya bindim pat kapatıyorum kapıyı kapanmıyor bir iki derken baktımhırkayı sündürüp sarkıtan tel kapı aralığında gitti güzelim telin ekranı siz siz olun teli sağlam bir yerde taşıyın
00 YorumlaElimde tasıyorum cunku cebime sıgmıyor arka cebe koyamıyorum unutup ustune otururum kırarım diye. Cantama koyamıyorum caldıgında duymuyorum o yuzden el mahkum :(
03 Yorumla
+1 yılBen solak değilim ama sol ön cepte taşıyorum sürekli, alışkanlık oldu. Sol arka cepte anahtarlık ve not defteri , sağ arka cepte cüzdan , sağ ön cepte bozukluklar, kalem, sigara ve çakmak taşıyorum. Ve yerleri hiç değişmez. Dediğim gibi alışkanlık.
03 Yorumla- +1 yıl
Aynen
- +1 yıl
Bu aralar bozukluklar sol ön cebe girmeye başladı ama :)
Benim sag on pantolana koyuyorum telefono ve telefon buyuo sigiyiyor demekki siz cepler cok kucukki telefon sigmiyor yha ne guldum kimo gogusune koyuyor kimi arkasina kimi de her yerine yha :D
00 Yorumlaçantamlaysam dış cepte fermuarsız bir yerde hemen alırım
ama genelde elimde olur08 Yorumla
+1 yılBazen çantamda bazen elim de bazense sağ ya da sol arka cebimde
02 Yorumla- +1 yıl
Belli olmasına şart değil ki sonuçta her ihtiyacım olduğunda yanımda :)
Diğer konusunda 852 cevap paylaştı. General Mobile Discovery Elite olduğu için genelde elimde tasıyorum, bazende montun iç cebine koyuyorum.
00 Yorumla
+1 yılSağ cebim , iç cebim , elim böyle dolanıp gidiyor yavrucak :D
03 Yorumla- +1 yıl
O kadar şarj ve TL yüklüyoruz katlansın o kadarına da dimi :D
+1 yılÇoğu zaman en son nerede olduğu hakkında hiçbir fikrim yok :) Bir de sağda solda çok unuturum :)
01 YorumlaÇantamda. Çantasız çıktıysam, hangi cebime rast gelirse.
02 YorumlaBende solağım daha pratik olduğu için sol arka cebimde taşırım.
03 Yorumlasağlık açısından arka cepte taşınması gerekiyor kesinlikle kalp hizasında durmamalı.
03 Yorumla
+1 yılKışın montun cebinde taşırım.
Telefonla pek fazla takılmadığım için de evde olduğum zamanlar bir kenarda durur öyle.00 Yorumla
+1 yılÖyle bir soru sormuşsun ki bir de günün sorusu olarak seçmişsin.. Herkesin vereceği cevabı bildiğin halde bu soruyu nasıl sordun tam anlayamadım?
00 Yorumlahep elimdedir aslinda :) elimde olmayinca cantamdadir ya da cebim varsa cebime koyarim :)
02 Yorumla
+1 yılElimde değilse pantolonumun sağ ön cebinde orda değilse arka sağ cebimde ahahha ☺️
07 Yorumla- +1 yıl
😄😄😄 yani kısmen öyle gibi
- +1 yıl
😁 daha ne kadar uzatıcan
- +1 yıl
:) fark ettim
Böyle bir soruyu sorduğun için bir an kapkaççı olduğunu düşünmem çok mu anormal oluyor? :D
01 Yorumlasag cepte solda kulalıklık ve anahtar yer degişirse rahat edemem :D
01 Yorumlaişte bunun içinde
https://i.hizliresim.com/vo6Wgr.jpg00 Yorumla
+1 yılGenelde pantolinun arka sag cebinde ama çok dikkat çektiği için elimde ya da cantamda
01 Yorumla
+1 yılarka cebimde taşırım takarım kulaklığımıda :D dımts dımtıs giderim :D
01 Yorumla
+1 yılGenelde elkmde ellerimi killanmam gerekiyorsa, cantam varsa cantamda yoksa sag cep
07 Yorumla- +1 yıl
Hahahahaha yok. Eskiden koyuvak bir yerim uoksa ugg'imin icine koyardim:)))
- +1 yıl
bot
- +1 yıl
telefonu gizlerken yapardım onu eskiden. derslerde falan cepleri kontrol ederlerdi uggimin icine sogardım:) başka care olmayınca insan boyle seyler yaratıyor
Diğer konusunda 8,7b cevap paylaştı. Büyük cantamin o kalabaligin icinde
ya da ceket cebinde
ya da pantolon arka cep.011 YorumlaGenelde elimde tasirim ya da yanima çanta alirim ^^
01 Yorumla7/24 elimde ya :D Kötü bir alışkanlık ama bırakamıyorum...
04 YorumlaS4 zoom gibi hayvani boyutta bir telefonum var. Telefonun boyutundan değil ama takım elbise alışkanlığımdan kalma, cüzdanımla birlikte elimde taşırım.
04 YorumlaCep telefonun cebimde, ev telefonunu evimde :)
Sağ cep, önceki telefon 6,5" idi dar pantalonlarda spor çantama atıyordum.(oturunca ve yürüyünce sorun oluyordu)00 Yorumla
+1 yılÇoğu kişi bunu itici buluyo ama sağ arka cepte taşıyorum :)
03 Yorumla- +1 yıl
Ama yapcak bişey yok, çantaya atınca duymuyorum duysam da bulana kadar kapanıyo. Ön cebe de sığmadığı için en uygun arka cep..
+1 yılElimde ya da cebimde. Ama asla yanimdan ayirt etmem arkadasim gibidir.
02 Yorumla- +1 yıl
Coook
cebimde tabi çantaya koysam bulmakla uraşamam en iyisi cep cebim yoksa elimde taşırım ben
02 Yorumla3 asgari ücret parası verdim başımın üstünde yeri var *
01 Yorumla- Diğer konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılDuruma göre sol sag ön cep bazen sol arka cüzdan yoksa ya da mont un cebinde ise sag arka cep bazen montun iç dış ceplerinde hic fark etmez bana elimde taşıdıgım oluyor kafa nereye ben oraya :)
00 Yorumla
+1 yılacı çekiyorum ben burada. Okulda arama sonrası botumda yakalandı. 1 hafta elveda sınava çalışırım bari :D şaka şaka emrah modunda geziyorum bir
00 Yorumlabenimki cep telefonu değil el telefonu :D cebime koyduğumu hiç hatırlamıyorum :D
07 Yorumla
+1 yılHırka giydiğimde hırka ile elimin arasında bir yerlerde duruyor :) ön cep , iç cep , çanta içi , çantanın yanı , arka cep , poşet içi , arkadaşın eli hep bu tarz yerlerde :D
07 Yorumla- +1 yıl
yazmayı unutmuşum :D kış mevsiminde çizmemin içine koyduğumda kayıtlara geçsin lütfen :D
- +1 yıl
:D herkes yapıyor
- +1 yıl
artık biliyorsun :D yapalım yapmayanları uyaralım
dışardaysam çantamda... piknikteysem cebimde... evdeysem mutfak tezgahının üstünde... iş yerindeysem bilgisayarın hemn yanında... okuldaysam yine cebimde :D :D yazarken bile yoruldum iyi mi :D
03 YorumlaÇantamda kalır. O kadar para verdim hiç yoktan gitmesin telefon.
11 Yorumla- Devamını Gör (765)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat