öncelikle burada sürekli konusu döndügü için sizlere bunu anlatıyorum instagram dedigimiz platform'da diger arkadaşlarınızın gizli hesaplarını görmek istiyorsunuz ve postegro (liliapp) gibi app'ler yüklüyorsunuz telefonlarınıza tabiki bunlarla girdiniz ve hesabı incelediniz peki postegro sizden neler alıyor bunu hiç düşündünüz mü?
Cevap vereyim = Hayır.
şimdi arkadaşlar sizler A kişisinin hesabına bakmak istediginizde telefonunuza app kurdugunuz taktirde sizin hesaplarınızdaki örnegin annenizin babanızın kardeşinizin hesaplarını postegroya teslim ediyorsunuz buyrun kardeşim isteyen olursa bak diye acıyorsunuz izin veriyorsunuz daha sonra username yani kullanıcı adınızı teslim ediyorsunuz buranın sahibine telefonunuzla kaç saat etkileşimde oluyorsunuz neler yapıyorsunuz bunların bilgilerini veriyorsunuz karşı tarafa hangi locasyon'da yani nerede yaşadıgının bilgisinide veriyorsunuz hangi web sitelerine giriyorsunuz hepsini teslim ediyorsunuz karşı tarafa ayrıca telefonun ip adresini veriyorsunuz telefonun mac adresini veriyorsunuz imeal adresini veriyorsunuz bunlar daha bir kısmı adamlara tüm bunları teslim ediyorsunuz ve siz hala bu konu hakkında burada insanlardan gizli hesap görmek için program arıyorsunuz? Ve diyorsunuz ki biz gizli kalalım ve herkese bakalım öyle bir şey yok dostlar kendinizi kandırmayın
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Ama merak ediyoruz girip bakmamakta olmuyor bazı profillere kanka anlarsın ya
Ne yapalım başka yolu yok fake ile giriyodum eskiden
(şimdi kullanmıyorum uygulamayı)
o zaman hangi uygulama için bakıcaksak mesela instagram neyle yazılmış bunun yazılımını ögrenip istersek bakabiliriz :)
İnstagramı cracklemek mümkün mü ki kardeş güçlü yazılımcı olmak lazım onun için o da nerde html biliyorum şahsen😂
@Faruk_akrs selam
postegro nun ücretli olduğunu da söylemeyi unutmasaymışsın keşke :)
ücretli olsa nolucak ki? giden gittikten sonra
ücretli olduğunu belirtmen bir çok kişiyi zaman kaybından kurtaracaktır
bunu zaten indirenler sordugu için direk açıkladım :)
Yazılımcı mısın hacker mısın nesin mübarek
kopyala yapıştır yapmış ama postegro nun ücretli olduğunun farkında bile değil :)
@KawzeR yanlız copy paste yapmadım hiç :)
yazılımla ugrasıyorum
Anladım kolay gelsin
tşkler
Yazılımla uğraşıyosan eğe bu tür üçüncü parti yazılımların güvenli olmadığını ve meta çatısı altındaki uygulamalarda devre dışı bırakıldığını da bilmen gerekir!
@KawzeR sence meta catısını burada acıklasam anlıycaklar mı ben insanların anlayabilecegi dilde acıklayıp bıraktım
@KawzeR iki Fransız tartışıyor da ortada kalmışım gibi hissediyorum, rica etsem başka bir yerde tartışsanız bilgisayardan hiç anlamam da 🙃
meta bu tür uygulamaları çıktığı gün banlayıp işlevsiz hale getiriyor ve açıklasanda açıklamasanda bir şeyi paylaşırken tam bilgi vermek önemlidir çoğu kişiyi gereksiz zaman kaybından kurtarır ve kısıtlı interneti olan kişilerin boşuna mb sini tüketmesinin önüne geçmiş olursun!
bilgisayar değil zaten telefon uygulaması bu ama üçüncü taraf ve işlevliğini yitirmiş ve ücretli bir uygulama :D
@KawzeR fark etmiyor anlamıyorum 😅