İhlal sebebim 18 yas altiymis ama. ben 24 yasindayim. Biraz minyonum ve herkes beni kucuk sanarak sikayette bulunmuş. İtiraz ettim kimlik ve bi kagida kod yazarak kendiminde goruntugu fotograf attim gene onaylanmadi daha sonra banka kartiyla onayladim ve bildirim geldi ihlal kaldirildi diye ama gene yayin acamiyorum 11.06.2024 e kadar. Bu konu hakkinda yardimci olabilicek var mı?
Attim kimligimi. Paylasimda yaptim seri no ve tc yi kapatarak ondan ihlal yedim direk kaldirdi paylasimi. İtiraz ederken kimligim benim yuzum ve bi kod yaziyordu onunla birlikte foto attim gene onaylanmadi bende kredi karti seceneginden banka kartimdan 1 dolar almasini onayladim ve ihlal kaldirildi diye bildirim geldi ama gene yayin acamiyorum
Yayin yasagi 11.06.2024 diyor iste sorunda orada bir hafta olsa ugrasmam bu kadar cok fazla kisi 18 yas alti ihlali yediğimi düşünerek sikayet etmis olmali.
İnternet & Teknoloji konusunda 309 cevap paylaştı.
On yaşındaki çocuk açıyor yayını o nasıl saçmalık
0
30 Yorumla
Soran
+1 yıl
Valla deli olucam ben 24 yasindayim 4. gun oldu bu 18 yas ihlali diye asiri izleniyordum ve yayinlarim genelde 600-700 izlenme ile geciyordu. Cok izleyici kitlesine ulasmistim ve bir anda bu oldu dün gece
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Ya knk kimligini at tt a dicemde deymez yani
Attim kimligimi. Paylasimda yaptim seri no ve tc yi kapatarak ondan ihlal yedim direk kaldirdi paylasimi. İtiraz ederken kimligim benim yuzum ve bi kod yaziyordu onunla birlikte foto attim gene onaylanmadi bende kredi karti seceneginden banka kartimdan 1 dolar almasini onayladim ve ihlal kaldirildi diye bildirim geldi ama gene yayin acamiyorum
Belki 3 gun 1 hafta falan surer yauin yasagi bi arastir derim
Yayin yasagi 11.06.2024 diyor iste sorunda orada bir hafta olsa ugrasmam bu kadar cok fazla kisi 18 yas alti ihlali yediğimi düşünerek sikayet etmis olmali.
Bir sürü platform var neden tiktok?
Yayın için
Tiktokta guzel boyle hediyeler geliyordu ek gelir oluyordu baska boyle ek gelir elde edebilicegim bi platform var mı ?
Ne tür yayınlar yaptığına bağlı , Twitch , Dlive , YouTube ( Emek istiyor ) bunlar var
Asmr yayinlari yapiyorum boyle konusrak ta insanlarin istedigi sesleri deniyorum. Profosyonel degilim kendimi bu sekilde gelistiriyordum.
Ne asmr mı ? Kesit attığın bir kanalın var mı?
Youtube kanalim yok sadece tiktok ta
On yaşındaki çocuk açıyor yayını o nasıl saçmalık
Valla deli olucam ben 24 yasindayim 4. gun oldu bu 18 yas ihlali diye asiri izleniyordum ve yayinlarim genelde 600-700 izlenme ile geciyordu. Cok izleyici kitlesine ulasmistim ve bir anda bu oldu dün gece
Tarih koydu mu
Evet 11.06.2024 tarihine kadar konuk ve yayin acma yasagi verdi
E bitmiş,
2024 canim dikkat edersen
Bende bir an bir gunluk yasak sanmistimda degil mis
Yuh ona dikkat etmedim benim bi sürü hesap saçma sapan şekilde KAPATILDI şu an eskisi gibi girmiyorum paso İhlal seninki çok kötü olmuş bi sene
Teknik ekibe İngilizce mesaj gönder
Teknik ekibe nasil mesaj göndereceğim ki
Şunu kontrol et
www.google.com/.../TikTok-ile-Nas%25C4%25B1l-%25C4%25B0leti%25C5%259Fime-Ge%25C3%25A7ilir%3famp=1
Bunuda yaptım ama geri dönüş yok
Hemen dönmezler zaten bi kaç gün sürer hesabın kaçtı?
1900 takipcim vardi ama yeni yukselttim bu fikri hayata gecirdim 4 gundur yayin aciyordum sadece aksamlari 4 saat kadar felan
Benim üç k seninki çok sandım yayın içeriğin neydi
Asmr ama ben 4 gundur kullaniyorum o hesabi yani. Onceden beri açıktı ama hic kullanmiyordum. 4 gün once kullanmaya başladım
Ne yayını yapıyorsun?
ASMR YAPİYORDUM canım
Otonom duyusal tepki?
Beyinsel orgazm diye geçiyor
O neymiş ilk defa duydum ((:
Turkiyede yaygin degil yurt disinda genelde bu seslerle uyurlar meditasyon gibi birseydir
Uyutuyor musun sen insanları ((: hipnoz gibi yani
Aynen hipnoz gibi birsey canım ve turkiyede cok duyulmadigi icin baya iyi gidiyordum açıkçası ama iste tiktok yas ihlali verdi haksiz yere
Bircok kisi ertesi gun yayinimda seni izlerken uyuyakaldim mesajlariyla geri döndüler ☺️ cok iyiydi ve mutluydum ama kisa surdu iste herzaman ki gibi
Vay be ((:
Sesinle
Evet ama sarki degil hani agiz sesleri ve bazi meteryallerle ☺️
Dersini falan mı aldın yoksa kendi yeteneğin mi
Merak ettim şimdi YouTube ye bakayım bulacakmuyım
Yetenek biraz lazim geri kalan hep malzeme iyi olmasi geri kalan sorun yok. Dersini felan almadim
Baktım da bişey anlamadım YouTubeden