Kafayı yemek üzereyim arkadaşlar, ses seviyesi yüksek kulak içi bas ve tizi iyi olan bir kulaklık arıyorum günlerdir karar veremiyorum, sesi gerçekten yüksek olan bildiğiniz kulaklık varsa yardımcı olun lütfen arkadaşlar...
Güncellemeler
+1 yıl
Mikrofon kalitesi çok önemli değil önemli olan müzik kalitesi...
Yüksek sesli bluetooth kulaklık arıyorum, önerileriniz var mı?
Sesi yüksek mi olmalı yoksa kaliteli mi? Yüksek sesi dandik kulaklıklarda verir. Dengeli , güçlü ses istiyorsan o başka konu. Jabra elite 85t ve jabra elite 3 aktive kullanıyorum. Son ses seviyeleri tatmin edici hatta son ses açmıyorum bile. Ama ses kalitesı konusunda çok iyiler.
O markaya inan hiç bakmam bile bro ya. Her şey üreten bir firma. Kulaklık alacaksam ki hep öyle yaptım kulaklık üreten adamdan alırım. Mesela jabra , sennheiser.
Bro tasarımı yastık mı damla mı ne deniliyor bunlara. Her kulağa uyum sağlamaz ve rahatsız olur haberin olsun. Anc falan varmış ses frekans bandı iyi ama gercekten dip seslere iniyor mu bilemeyiz.
Damla tasarım kullanıp rahatsız olmadıysan bu rahatsız etmez seni. Ama unutma bu tarz kulaklıklar yani saplı olmayan tomurcuk yapı kulaklıklar dışarda pek konuşma performansı vermez. Aklında bulunsun
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Sesi yüksek mi olmalı yoksa kaliteli mi?
Yüksek sesi dandik kulaklıklarda verir.
Dengeli , güçlü ses istiyorsan o başka konu.
Jabra elite 85t ve jabra elite 3 aktive kullanıyorum.
Son ses seviyeleri tatmin edici hatta son ses açmıyorum bile.
Ama ses kalitesı konusunda çok iyiler.
Kanka karar verdim xiaomi redmi buds 3 pro alacağım yorumları iyi bi bakıp sen de cevap verirsen çok sevinirim..
O markaya inan hiç bakmam bile bro ya. Her şey üreten bir firma.
Kulaklık alacaksam ki hep öyle yaptım kulaklık üreten adamdan alırım.
Mesela jabra , sennheiser.
Kanka sadece fikir açısından baksan rica ediyorum, diğer söylediğin kulaklıklar için bütçem yok maalesef...
Bakayım bro
Bro tasarımı yastık mı damla mı ne deniliyor bunlara. Her kulağa uyum sağlamaz ve rahatsız olur haberin olsun.
Anc falan varmış ses frekans bandı iyi ama gercekten dip seslere iniyor mu bilemeyiz.
Huawei freebuds se var bir de kanka onu da incelersen müteşekkir olurum.
Eski bir modeli var kanka damla şeklinde xiaominin ve rahatsız etmiyor kulağıma oturur diye düşünüyorum.
Huawei ve jbl hiç bulaşma. Ömrü kısa kulaklıklar.
Tamam kanka çok teşekkür ederim.
Damla tasarım kullanıp rahatsız olmadıysan bu rahatsız etmez seni. Ama unutma bu tarz kulaklıklar yani saplı olmayan tomurcuk yapı kulaklıklar dışarda pek konuşma performansı vermez. Aklında bulunsun
Tamam kanka o zaman o piti piti yapıcam xiaomi ve huawei arasında zaten 6 7 ay idare etmesi yeterli benim için daha sonra 2 3 k bütçe ayırıcam
Huawei hiç ama hiç bulaşma. Fason üretim yaptıran bır marka.
Kanka ikisi de birbirine yakın bakalım, ikisi de sevdiğim marka ama saplı olan konuşmada da iyi
Anker bak o fiyat bandında. Amerikan malı sağlam ve kalıtelı markadır
Jbl den bak süper oluyorlar
Baktım ama çoğu slikonsuz, slikonsuz olduğu için eledim çoğu modeli, bütçem 800 ile 1200 arası..
Sony nin de güzel modelleri var
Kablolu bluetooth
Ben kullandım baya kaliteli
Mediamarkta gidicem az sonra bakayım orada var mı.. 🥺
Vallaha ben hep internetten aldım orada var mı bilmiyorum
Nette olan mağazalara pek güvenim yok, 2 defa kötü tecrübe yaşadım netten kulaklık almam asla..
Ben şanslıydım ya skdbdjd
Ben genel olarak şanssız olduğumdan jgjhfjkv