İnternet & Teknoloji 12 bin TL'ye kadar bütçem var, hangi telefonu almalıyım? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 13 Yapay Zekaya Sor Güzel fotoğraf çekmesi, hafızasının düzgün olması, iyi oyun oynanabilmesi önceliklerim Güncellemeler+1 yıl Herkes farklı bi şey yazmış imdat 12 bin TL'ye kadar bütçem var, hangi telefonu almalıyım? Cevapla Telefon Soruları Oyun Soruları Fotoğraf Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
BestKomando Takip Et Xper 5 Yaş: 31 +1 yıl 12k ya istediğin telefonu asla alamazsın, ancak kaçak alırsın 1 13 Yorumla Soran +1 yıl İncindim Yorumla BestKomando +1 yıl Mallesef öyle, kusura bakma amacım seni incitmek değildi. Yorumla Soran +1 yıl Aslında aklımda 11 binlik bana göre var. Xiaomi redmi 12 pro Yorumla BestKomando +1 yıl Alma o telefonu ne oyun nede, kamerası var Rami yüksek olabilir ama GHz hizi çok kötü Yorumla Soran +1 yıl Ghz nedir peki hocam Yorumla BestKomando +1 yıl GHz işlemci gibi düşün. Telefondan telefona değişir redmi şerisi alma asla alıyorsan t serilerini al Yorumla Soran +1 yıl Pekii soruma görüş olarak birisi poco x5 pro yazmış sence o nasıl bir telefoon Yorumla BestKomando +1 yıl Ekran 120 herz ram 8, GHz 2.4 Kamera 108 px GHz çok düşük online oyunlar oynarsan pek işe yaramaz diğer özellikleride pek iyi değil Yorumla Soran +1 yıl Çok fazla oyun oynamayırum aslında pubg gibi oyunlar oynamıyorum. Vakit geçirmelik çerez oyunlar. Yorumla BestKomando +1 yıl O tarz oyunlar için çok fazla GHz lazım olmaz. Yorumla Soran +1 yıl Param yok ama fakirim ben telefonsuz mu kalıyım 😂 Yorumla Soran +1 yıl Çok meşgul ettim seni sağ ol görüşlerin için Yorumla BestKomando +1 yıl Mesaj yaz Yorumla
u Cendere1910 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Poco X5 pro al acele et uçacak fiyatlar 😂 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Poco yu hiç duymadım. Peki şey nasıl sence xiaomi redmi pro 12 Yorumla u Cendere1910 +1 yıl Oda güzel ama poco X5 pro güzel seversin bence Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Huawei çok iyi telefon ama Google play store yok ve çoğu Google uygulamaları çalışmıyor 0 0 Yorumla
FısFısOdaSpreyi Takip Et Master Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1,7b cevap paylaştı. Beni al hepsini yapıyorum 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Alıyorum! Yorumla FısFısOdaSpreyi +1 yıl Ücreti gönder Yorumla Soran +1 yıl Önce teslim almadan olmaz dolandırıcı olabilirsin Yorumla FısFısOdaSpreyi +1 yıl Önce parayı gönder ki bilet alabileyim fghj Yorumla Soran +1 yıl Konum at geliyorum otobüs durağındayum acele Yorumla FısFısOdaSpreyi +1 yıl Bin taksiye gel Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Benim icin alo demesi yeterli hala 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Telefon mu alo diyo Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sen bunu diyene kadar telefonun alo dediğini saniyordum Yorumla Soran +1 yıl 😂😂 hadi yine iyisin aydınlandın ahahhzjd Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tişikkirlir sipirmin 😅 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
12k ya istediğin telefonu asla alamazsın, ancak kaçak alırsın
İncindim
Mallesef öyle, kusura bakma amacım seni incitmek değildi.
Aslında aklımda 11 binlik bana göre var. Xiaomi redmi 12 pro
Alma o telefonu ne oyun nede, kamerası var Rami yüksek olabilir ama GHz hizi çok kötü
Ghz nedir peki hocam
GHz işlemci gibi düşün. Telefondan telefona değişir redmi şerisi alma asla alıyorsan t serilerini al
Pekii soruma görüş olarak birisi poco x5 pro yazmış sence o nasıl bir telefoon
Ekran 120 herz ram 8, GHz 2.4
Kamera 108 px
GHz çok düşük online oyunlar oynarsan pek işe yaramaz diğer özellikleride pek iyi değil
Çok fazla oyun oynamayırum aslında pubg gibi oyunlar oynamıyorum. Vakit geçirmelik çerez oyunlar.
O tarz oyunlar için çok fazla GHz lazım olmaz.
Param yok ama fakirim ben telefonsuz mu kalıyım 😂
Çok meşgul ettim seni sağ ol görüşlerin için
Mesaj yaz
Poco X5 pro al acele et uçacak fiyatlar 😂
Poco yu hiç duymadım. Peki şey nasıl sence xiaomi redmi pro 12
Oda güzel ama poco X5 pro güzel seversin bence
Huawei çok iyi telefon ama Google play store yok ve çoğu Google uygulamaları çalışmıyor
Ben a54 aldım çok iyi tavsiye ederim
oppo reno 7 lite harika bişey.
Beni al hepsini yapıyorum
Alıyorum!
Ücreti gönder
Önce teslim almadan olmaz dolandırıcı olabilirsin
Önce parayı gönder ki bilet alabileyim fghj
Konum at geliyorum otobüs durağındayum acele
Bin taksiye gel
Yurt dışı almani tavsiye ederim
Benim icin alo demesi yeterli hala
Telefon mu alo diyo