Oooo o amiral gemisi Knk alabiliyorsan onu al yani dediğim gibi reno 4 kullanıyorum bu zamana kadar telefon kullanmamışım yani hele de kamera mükemmel yani asla pişman olmazsın asla
Oy verdigin kişiye söyle bunu paramiz neden bu kadar değersiz teknolojik cihazlar neden bu kadar pahalı neden bu kadar yüksek vergiler alınıyor sor bunu varsa yüreğin
Bu neden bana söylüyorsun teknolojik cihazlardan alinan vergilerden haberin yok galiba bizi yönetenlere söyle bunu onlar sayesinde hiç bir şey alamıyoruz
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
35Cevap
Hemen epey sitesine giriyorsun orada parana göre telefonları sıralatıp özelliklerini kıyaslayıp seçimini yapıyorsun.
O paraya güzel bir Huawei telefon alınabilir pişman olmazsın.
Mi 11 iyidir.
Şarj ömrü uzun.
Kamerası güzel.
Geçen ay iPhone 11 7000 liraydı bizim hanıma alacaktık. Düşünce alırız dedim, bu ay 8000 oldu
Ben daha yeni xiaomi note 10 pro aldim sen de al guzel telefon
Samsung S 20 FE Oyun ve kamera için 1 numara.. Üzerine telefon yok şu an.
Samsung Galaxy S20 FE 256GB tam senin aradığın telefon bu fiyat aralığındaki en iyi seçenek bu
samsung galaxy note 10 harika kamerası var alabilirsen
biraz daha biriktir 14 k kadar daha koy 13 pro al D:
Knk oppo telefonlar kamera bakımından kusursuz denebilir gerçekten ben reno 4 kullanıyorum sen reno 5 alabilirsin veya reno 4 pro
Oppo find x3 nasıl
Oooo o amiral gemisi Knk alabiliyorsan onu al yani dediğim gibi reno 4 kullanıyorum bu zamana kadar telefon kullanmamışım yani hele de kamera mükemmel yani asla pişman olmazsın asla
Ben senin yerinde olsam biraz daha bekler iphone 11 alırdım
Konuşurken şarjı bitmeyen, sms yazabilen, adam gibi. bişey al işte
Üstüne 1000 lira gibi bir tutar eklersen iPhone 11 alabilirsin. Kamerası gayet iyi
Para yüksek ama değersiz...
Oy verdigin kişiye söyle bunu paramiz neden bu kadar değersiz teknolojik cihazlar neden bu kadar pahalı neden bu kadar yüksek vergiler alınıyor sor bunu varsa yüreğin
Kime oy verdiğini nerden biliyorsun?
Değişik misin? Kullanıcı adını yazamıyorum etiketleyemedim.
Çok saçma yorumun gibi. 👍🏻👌🏻
Vallahi o kadar para bir telefona bakmaz
Anlamadım
Yani diyorum ki yazık günah o kadar parayı bir telefona bağlama
Bu neden bana söylüyorsun teknolojik cihazlardan alinan vergilerden haberin yok galiba bizi yönetenlere söyle bunu onlar sayesinde hiç bir şey alamıyoruz
Başta tuzu kuru boş ver sen onları
Hepsinin Allah belasını versin
A50 diğerlerini bilmiyorum kameram güzel
Oppo kullanıyorum ben kamerası gayet iyi
oppo veya huawei olabilir
iPhone 11 olabilir. Biraz daha üstüne ekleyerek