Uyudum rüyamda bir sevdiğim var gerçekte yok tabi ama nasıl bir sevgi deliriyoruz beyaz arabası var Mercedes ona biniyoruz okula gidiyoruz sınava giriyoruz o gözetmen hoca kağıdımı verip sarılıyor bana ne yapıyorsun diyip tersliyorum sonra çıkıyoruz o öğretmenler odasına gidiyor çok ferah serin bir yer odaları o giriyor odanın dışında oturma yerleri var insanlar oturuyor bekliyor bende oturuyorum sonra kapının önünde zıplayıp dikkatini çekmeye çalışıyorum yanındaki kadın öğretmen onu dürtüyor gelip bana sarılıyor konuşuyoruz sonra binadan el ele çıkıyoruz bir grup insanın içinde duruyoruz sonra o gidiyor
Ben evim olan bir mekana gidiyorum sol tarafı derme çatma dağ gibi ağaçlar otlar
Cmt, 10 Haz 19:37 Yüksek tepeler
Cmt, 10 Haz 19:39 Sol kısmı full beton , sol tarafa gidiyorum otların içine biraz yürüyorum sonra arkadaşım geliyor kirtasiyeye gidiyoruz o notlar çıkarıyor bana beğendiğin birşeyi al diyor ben gidiyorum boyama kalemleri beğeniyorum, sonra fosforlu kalemlere bakıyoruz beraber birini seçiyoruz o ödüyor çıkıyoruz kalemlerimi aileme gösteriyorum sonra babamla birini anlatıp gülüyor
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Gogleden yazıp bakabilirsin. Ben öyle yapıyorum. Nazende ablama soruyorum
Tüm rüya çıkmıyor ki öyle
Ben anlıyorum kardeşim, sor bakalım.
Yazdım
Beyefendi
Size yazdım
Keşke bakmiycaksaniz soyleseydiniz
Evet
Uyudum rüyamda bir sevdiğim var gerçekte yok tabi ama nasıl bir sevgi deliriyoruz beyaz arabası var Mercedes ona biniyoruz okula gidiyoruz sınava giriyoruz o gözetmen hoca kağıdımı verip sarılıyor bana ne yapıyorsun diyip tersliyorum sonra çıkıyoruz o öğretmenler odasına gidiyor çok ferah serin bir yer odaları o giriyor odanın dışında oturma yerleri var insanlar oturuyor bekliyor bende oturuyorum sonra kapının önünde zıplayıp dikkatini çekmeye çalışıyorum yanındaki kadın öğretmen onu dürtüyor gelip bana sarılıyor konuşuyoruz sonra binadan el ele çıkıyoruz bir grup insanın içinde duruyoruz sonra o gidiyor
Ben evim olan bir mekana gidiyorum sol tarafı derme çatma dağ gibi ağaçlar otlar
Cmt, 10 Haz 19:37
Yüksek tepeler
Cmt, 10 Haz 19:39
Sol kısmı full beton , sol tarafa gidiyorum otların içine biraz yürüyorum sonra arkadaşım geliyor kirtasiyeye gidiyoruz o notlar çıkarıyor bana beğendiğin birşeyi al diyor ben gidiyorum boyama kalemleri beğeniyorum, sonra fosforlu kalemlere bakıyoruz beraber birini seçiyoruz o ödüyor çıkıyoruz kalemlerimi aileme gösteriyorum
sonra babamla birini anlatıp gülüyor
Gülüyoruz
evet
Üstteki kere attım bakar mısınız cevap vermediler 😊
Üstteki kere*
Üsttekilere*
De bakalım
Üstteki beyefendiye attım bakar mısınız lütfen
Merhaba alttaki beyefendiye attım bir bakar mısınız