22.000-26.000 arasında uygun oyuncu laptopu arıyorum, öneriniz var mı?
Monster
Excalibur
Diğer
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
22.000-26.000 arasında uygun oyuncu laptopu arıyorum, öneriniz var mı?
Oyun severlerin hepsine selam olsun. :D Bir gamer olarak ben de birkaç tane oyuncu bilgisayarı önerisinde bulunabilirim.
Türkiye'de en uygun fiyatlı oyuncu PC hakkında biraz bilgi vermek istiyorum. Fakat öncelikle belirtmek isterim ki, burada yapacağım marka önerileri kişisel tercihlerime göre.. Tabii ki, herkesin ihtiyaçları ve zevkleri farklı olabilir.
Güçlü, performansı ve hem de estetiği bir araya getiren modelleriyle dikkat çeken bir marka diyebiliriz. İlk akla gelen oyuncu bilgisayarı markalarından birisi. Oyunları sorunsuz bir şekilde oynamak isteyenler için ideal bir seçenek diyebiliriz.
Oyuncu bilgisayarları konusunda güvenilir bir başka marka da MSI.. GF65 Thin serisi gibi modelleriyle performansı ve fiyatı dengede tutmaya çalışıyorlar. Grafik kartı ve işlemci kombinasyonuyla oyunlardan maksimum verimi almanı amaçlıyorlar.
Uygun fiyatlı oyuncu bilgisayarlarıyla tanınmış bir seri diyebiliriz. Hem performans hem de dayanıklılık açısından tatmin edici seçenekleri var.
Orta seviye oyuncu bilgisayarlarıyla popülerdir. Özellikle bütçe dostu fiyatları ve iyi performansıyla dikkat çeker.
Oyuncular arasında tercih edilen bir markadır. Hem güçlü donanımı hem de şık tasarımıyla göz kamaştırır.
Uygun fiyatlı oyuncu bilgisayarları arayanlar için değerlendirilebilir. Hem performansı hem de görsel estetiğiyle beğeni toplar.
Ortalama bir oyuncu bilgisayarının fiyatı, özelliklerine bağlı olarak değişebilir. İşlemci, grafik kartı, RAM, depolama alanı gibi faktörler, fiyatın belirlenmesinde etkilidir.
Türkiye'de, genellikle 15.000 TL ile 40.000 TL arasında bir bütçeyle uygun fiyatlı oyuncu bilgisayarı bulabilirsin. En azından kaliteli bir bilgisayar için bu rakamlar aralığı şart yoksa 200 bin TL'ye kadar bile bilgisayar var. Şu an malum döviz fiyatları çok uçuk.. Bu fiyat aralığında, iyi bir işlemci, orta düzey bir grafik kartı ve yeterli miktarda RAM içeren bir bilgisayar bulma şansına sahipsin.
Bu Oyun bilgisayarı önerisi verebilir misiniz? soruda da çok güzel öneriler var. İstersen bir göz at.
Fiyatlar zamanla değişebilir ve bazı dönemlerde indirimler veya kampanyalar da mevcut olabilir. Bu yüzden biraz araştırma yapmanızı da öneririm. Sevgiler. :)
Alabilirsen bu çok fena.
Alamazsan şu da iyi.
Olmazsa şuna bak, bende bundan var.
İlk baştakini alcam gibi teşekkürler yorumun için
Al al 4050 kim kaybetmiş de biz bulcaz kaçırma. :D
EİC için teşekkürler, aldın mı?
Evet ilk baştakini aldım
Hayırlı olsun.
Monster iyidir dostum, tam oyun makinası.
Önerdiğin varsa yazabilir misin
Monster iyidir.
Önerdiğin varsa adını yazabilir misin
O kadarını bilmiyorum
Ama satış sonrası destek falan iyi onların
Teşekkürler
Cevap
5Cevap
lenovodan aldigim bi pc vardi ama ismini hatirlayamadim
MSI marka alamazsan ASUS markasını tercih et ve şunu söyleyeyim, evet AMD oyunlarda hızlı ama Windows 11 kullanacaksan INTEL. Ekran kartı bence Nvidia olsun.
Önerdiğin bir tane varsa adını yazar mısın
Örneğin bu bilgisayar güzel www.hepsiburada.com/msi-katana-gf76-11uc-638tr-ntel-core-i7-11800h-16gb-512gb-ssd-rtx3050-173-fhd-windows-11-home-tainabilir-bilgisayar-p-HBCV00002928J3 Ama 512 GB yetersiz kalabilir
Oyuncu ve notebook mu 😁,
Bence oyunculuk için Desktop Setup yapman lazım.
Bence monster notebook
Önerdiğin varsa yazar mısın
Reklâmlarda gördüm o kadar biliyorum
Victus serisi
Önerdiğin varsa adını yazabilir misin
Monster