İnternet & Teknoloji En iyi oyuncu diz üstü bilgisayarı hangisi sizce? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Diz üstü bilgisayar alacam lakin hiç anlamıyorum hangisi iyi hangisi kötü bu konular hakkında bilgisi olan var mı acaba? En iyi oyuncu diz üstü bilgisayarı hangisi sizce? Cevapla Bilgisayar Soruları En İyi Soruları Oyun Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
XoxBurak Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Eğer oyun için alıyorsan aynı fiyata daha iyi masaüstü alabilirsin, illa laptopsa asus ve msi iyi 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Msi bir tane buldum da yorumlar da ısınma sorunu var diyorlar Yorumla XoxBurak +1 yıl Hepsi aynı olmuyo hepsinin içinde farklı markadan sistem oluyor oda önemli evet yorumlara bakarak al tabi ekşide hepsiburda da falan bi yorumlara bak yinede Yorumla Soran +1 yıl Olur bakarım teşekkürler kral Yorumla
myraes Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Asus, monster, excalibur olabilir 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Asus iyi bence aralarında fiyat bakımından pahalı Yorumla myraes +1 yıl Evet asus pahalı olduğu için diğer alternatiflere yönelmek lazım monster excalibur iyi gibi Yorumla
ppyavuz Takip Et Guru Yaş: 30 +1 yıl Rayzen işlemcili ve dell marka al 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Lenovo, asus ve msi bu konularda iyi diye duydum Dell iyi mi kaç yıl idare eder beni Yorumla
Emir38 Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 95% +1 yıl Oyun için hepsi çöp 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Niye ki Yorumla Emir38 +1 yıl Masaüstü al knk oyun oynicaksan 24 liraya fena sistem toplarsin Yorumla Soran +1 yıl 2 ayda bir seyahat ediyorum masaüstü yü taşımak sıkıntı olacaktır Yorumla
ElCuco Takip Et Master Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl gaç paran var 1 1 Yorumla Soran +1 yıl 25k var Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Eğer oyun için alıyorsan aynı fiyata daha iyi masaüstü alabilirsin, illa laptopsa asus ve msi iyi
Msi bir tane buldum da yorumlar da ısınma sorunu var diyorlar
Hepsi aynı olmuyo hepsinin içinde farklı markadan sistem oluyor oda önemli evet yorumlara bakarak al tabi ekşide hepsiburda da falan bi yorumlara bak yinede
Olur bakarım teşekkürler kral
Asus, monster, excalibur olabilir
Asus iyi bence aralarında fiyat bakımından pahalı
Evet asus pahalı olduğu için diğer alternatiflere yönelmek lazım monster excalibur iyi gibi
Rayzen işlemcili ve dell marka al
Lenovo, asus ve msi bu konularda iyi diye duydum
Dell iyi mi kaç yıl idare eder beni
Oyun için hepsi çöp
Niye ki
Masaüstü al knk oyun oynicaksan 24 liraya fena sistem toplarsin
2 ayda bir seyahat ediyorum masaüstü yü taşımak sıkıntı olacaktır
gaç paran var
25k var