İnternet & Teknoloji Uygulamaya girildiğini görebilirlermi? angellav Takip Et Xper 5 Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Telefonda yüklü olan bir uygulamaya girildigi zamanlar uygulama sahibi görebiliyormu? Güncellemeler+1 yıl Telefonu uçak moduna alıp uygulamaya girsem görürlermi? Uygulamaya girildiğini görebilirlermi? Cevapla Telefon Soruları Uygulama Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 41,5b cevap paylaştı. Göremezler ama eğer o uygulamada son görülme açıksa görürler 0 1 Yorumla angellav +1 yıl Hmmm teşekkürler
JackRocker Takip Et Master Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 707 cevap paylaştı. İnternet bağlantısı gerektiren bir uygulama değilse göremez tabi fake uygulamalarda bazen oltalama amaçlı veri toplar ve internete bağlandığın anda karşıya iletir 0 1 Yorumla angellav +1 yıl Hmm teşekkür ederim Yorumla
çok_yaramazınız Takip Et Master Yaş: 36 , eic 50% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 958 cevap paylaştı. bilen biri görebilir yolları mevcut 0 2 Yorumla angellav +1 yıl Hmm anladim teşekkür ederim Yorumla çok_yaramazınız +1 yıl rica ederim Yorumla
benyoğom Takip Et Yoda Yaş: 32 +1 yıl elbette görüyor 0 2 Yorumla angellav +1 yıl Hmm peki teşekkürler Yorumla benyoğom +1 yıl hmmını yerim. iyi geceler :D Yorumla
redroverrr Takip Et Xper 6 Yaş: 31 +1 yıl sen ne diyon ablam be 😅 1 4 Yorumla angellav +1 yıl Derken Yorumla redroverrr +1 yıl amanın hemende kızıyo şaşkınlık ifadesi 😅 Yorumla angellav +1 yıl Yok kızmadim 😂 Yorumla redroverrr +1 yıl şaşırdınnnnn 😅 Yorumla
BerdanKaraçalı_ Takip Et Xper 5 Yaş: 23 +1 yıl Evet. 0 1 Yorumla angellav +1 yıl Hmm teşekkürler Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Göremezler ama eğer o uygulamada son görülme açıksa görürler
Hmmm teşekkürler
İnternet bağlantısı gerektiren bir uygulama değilse göremez tabi fake uygulamalarda bazen oltalama amaçlı veri toplar ve internete bağlandığın anda karşıya iletir
Hmm teşekkür ederim
bilen biri görebilir yolları mevcut
Hmm anladim teşekkür ederim
rica ederim
elbette görüyor
Hmm peki teşekkürler
hmmını yerim. iyi geceler :D
sen ne diyon ablam be 😅
Derken
amanın hemende kızıyo şaşkınlık ifadesi 😅
Yok kızmadim 😂
şaşırdınnnnn 😅