- Kişilik & Karakter konusunda 26,2b cevap paylaştı.
+1 yılDoğruysa bence arkadaş bana iftira atmış olabilir çünkü yengem imalı konuştu beni engelledin mi? çünkü biliyor kızı engellediğimi hyr dedim o şunu demek istiyor arkadaşını engelledin beni de engelledin mi bir de kızı duydu son görüşmede arkadaşımın yanında gelmişti kızı bence dedi annesine belki de onlarda dedi suçlu ben oldum suçlu ben değilim o suçlu Allah'ın adaleti işte ben ne yapabilirim bunlarda bilmeden hesap sorma şeyi var zaten kızı da niye ağlatıyorsun dedi ben dedim sen hiç bir şey bilmiyorsun oda dedi ben herşeyi biliyorum sonra kuzen arkadaşına anlatmış bence kullandım biraz kızı küçükken o benden büyüktü ama yatmak istemedi hiç fırsat vermedi yatmaya hep kurtuldu kardeşim geldi gördü kollarını bırakmak zorunda kaldım sonra kapı açıldı korktum bıraktım sonra uyur vaziyette yaptım uyandı kaçtı oda demiştir yine dene denedi zaten arkadaşı da denedi beni kullanmayı fırsat vermedim eskiden verdim kuzene çünkü o zorla sahip olma durumunda çok korktum dua ettim ama tam yapamadı hep bir engel oldu o yüzden yine denedi ama yine başarılı olamadı takıntılı Allah fırsat vermesin böylelerine
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Kişilik & Karakter konusunda 21,7b cevap paylaştı.
u +1 yılDedikodu yapılsa yine iyi konu iftira atmaya kadar gidiyor, nasıl bir eziklik bilemiyorum. Birileriyle benim aramı bozmaya çalışanlar “onu sil veya beni” diye seçenek sunanlar olmuş. Seçilen ben olunca daha bir saldırganlaşıyorlar köpek gibim bir şey :D bir de tabii onları seçenler bir zaman sonra yine benim kapımdalar. Duruşumuzu bozmadığımız sürece onlar kuduran biz kudurtan taraf olacağız. Anlatamam ama çok haz verici bir durum, beni bilen biliyor ya yeri geldiğinde bunların gediğine lafı sokuyorlar eh tabii ben zevkten dört köşe. Ben kahvemi içip ojemi tazeliyorum o sıra jdjd hiç tanımadığın insanlara dert olmak var, sevgilisini elinde tutamayıp konuştuğu her karşı cinse bilenen kin güden var. Şaşırmıyorum yani. Şu bir gerçek bu sitenin bazı kadınları çok fena yılan gibi sokuluyorlar yanına sinsi sinsi, kendileri evli mutsuz, çirkin veya ezik olduklarından :D nereye çatacaklarını şaşırıyorlar gülüp geçiyorum
18 Yorumla- +1 yıl
Kız bir dokunduk bin ah işittik 😀evli mutsuz ezik cirkin uğraşmasınlar senle... sevgilisi karşı cinsle konuşuyor diye sen niye hatalisin.. yularını sıkı tutsun😀
- +1 yıl
Vaktim vardı yardırdım, benimle uğraşmaya kimsenin çapı, karakteri, ahlakı, totosu yemez. Ezik ezik gizli saklı yorum yapmalar yaraşır onlara. Yapabilecekleri tek şey arkamdan konuşmak uzanamadıkları, ulaşamadıkları kadına iftira atmak. Bu onların zirvesi :D
- +1 yıl
Gizliden saldirma kötü he.. yani cesaretin varsa açık edersin ona ragmen yinede gizliye kapatmıyorum benim tek amacım var tum site biliyor ksksis kişilik ve karekter etiketi almak 😀kim kimle napmis kim kme ne demis zerre umurumda değil bana bir şey diyolar mi blmiyorum ama umarim demiyorlardir ben cevap da vermem dedikleri ile kalirlar.. herkes kendi işine baksin.. herkes kendi içine baksin.. sen paylaşmıştin bir şarkı biz kötüyüz aynen 😀😀
- +1 yıl
Tabii herkesin bir amacı var, onların mesela kocalarına vermeyip burada bir haltlar karıştırmak gibi amaçları var. Saygı duyuyoruz. Bana bulaşmasınlar. Benim amacım da eğlenip, goy goy yapmak. Saldırınca şey sanıyorlar ay biz bunun canını sıktık, hayır be egomu okşayıp klçımı kaldırdınız djjsj bu yazdıklarım da genel olsun sırf siteyle alakalı değil zaten soruna hitaben. 😃 ve evet BiZ kötüyüz AYNEN!
- +1 yıl
@вуηαяcσѕ giydiriyorum :D
- +1 yıl
Sen gariban değilsin :D gelme boşa
Gizli Üye(30-35)+1 yılBir kurdun arkasından kırk köpek havlarmış
13 Yorumla- +1 yıl
Gel öpeyim alnından❤💋
Cevap sahibi+1 yıl💋😉
Cevap sahibi+1 yılTeşekkür ederim
Kişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı. Yapılmaz olur mu hem de nasıl yapılıyor olaylar olaylar olaylar ancak çok gülüyorum çoğuna en çok güldüğüm benim ateist olduğumu söyleyenler oluyor hangi dine mensup olursa olsun dinler tarihi ilgi alanım araya tarih girsin kesin orada ben varım zaten sorun şu ki kendi yetersiz ve bilgisiz oluşlarını bana iftira atarak kazanmaya çalışıyorlar hemen karşılarına çıkıp ya da arayıp yüzleşiyorum vakit kaybetmeden bir de şov yapıyorum kimlerin yanında dedilerse herkesin içinde rezil ediyorum kendilerini çünkü bilgi birikim konusunda yetersizler ezberciler sorgulayan birini görünce karşılarında kala kalıyorlar en keyif aldığım cahil modeli bu insanlar diye bilirim😂😂😂
114 Yorumla- +1 yıl
Banada evli ve çocuklu birine kaçmış demişlerdi 🙄sarjim bittiği için o gün eve bir saat geç gittim diye sadece.. gülmedim de, sormadim da.. babam gereken cevabi vermiş şimdi bayramlardan bayrama görürsem görürüm yüzlerini
- +1 yıl
😀Ben daha merhametliyim he jsjsjs ay Altayyy
- +1 yıl
Haklısın 😀
- +1 yıl
Benim 838389 kere dinledim zehirlendim sanırım
- +1 yıl
Tarkan dimi
- +1 yıl
He tamam 😀😀
- +1 yıl
Kitaplığa ekledim
- +1 yıl
Allah razi olsun ne kadar iyisin
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
34Cevap
- Kişilik & Karakter konusunda 204b cevap paylaştı.
u +1 yılGünaydın Ablam yapılıyordur muhtemelen ama takmıyorum hakkımda kim ne diyor. zaten bu site için konuşuyorsak eminim ki yapılıyordur :D sjsjs çünkü o kadar boş insan var ki tek amaçları başkalarının hayatını yaşamak. kıskançlıklarını dile getirmek ve ona buna saldırmak.. çok denk geldim zaten hakkım da soru açanlar.. Discord grubunda dedi kodu yapanlar.. sadece ben de değil. bir çok üyenin dedikodusunu bile duydum ama dahil olmadım hiç bir şekilde
22 Yorumla- +1 yıl
Barışşş, nolmuş nolmuş😀😀
- +1 yıl
Nolmuşş abla :D :D sdjsdj
Kişilik & Karakter konusunda 9b cevap paylaştı. Şuana kadar hiç dedikodumun yapıldığına şahit olmadım :D
15 Yorumla- +1 yıl
Umarim olmazsin iftira boyutuna getiren var
- +1 yıl
Ben kimseye bir sey etmiyorum 😀usul usul kullanıyorum kimseye laf ettiğim yok hepsinden uzağım 😀
- +1 yıl
😀batsin..
Kişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı. O leveri geçtik biz😃 hey gidi günler şimdi yeni üyelere nasip tabi ne gruplar vardı 😃 ne sinsilerle el ele görüşleri okuyup az güleyim vakit geçsin 😃
10 Yorumla
+1 yılYa burada herkesin dedikodusu yapılır gülom. Ben baya baya eskilerdenim bide taniyanlar zaten yapar küçükabla zamanlari sitenin bence en güzel zamanlariydi. Neys yapsinlar be ya hoşuma gitmeye başladı 😂 Gerçek hayatta da hep iyi şekilde yapirler. "Gül gibi kıza neler yasattilar Allahindan bulsunlar" vs.. diyorlar duyuyorum ama bilerek duymamis gibi yapayrum.
12 Yorumla- +1 yıl
😀Şükür daha bir şeyimi duymadim.. umarim duymam
- +1 yıl
😆
Gizli Üye(30-35)+1 yılHerkes herkesin dedikodusunu yapar. İnsanlar tanımadıkları kişiler için kendilerince bazı zanlar geliştirebilir bunu çok ciddiye almıyorum o yüzden.
Birde başkalarının yaptığını eleştirip bizzat kendi yapan iki yüzlüler var ki bunlar tehlikeli kişiler işte. Mesela bu soruda bile millete saydığı lafları sanki kendi yapmamış gibi yazan olmuş. Eski sevgilisine bir görüşte alakasız şekilde sadece kendi görüş içeriği için kalp atan bir kadın için bile delirip soru açarken doğru oluyor da başkalarının sevgilisi ile laubali sohbet edince kendisinden haz etmeyen hemcinsleri yanlış oluyor bababak sinsilik çok fena bir şey aman dikkat edin gözünüz açık olsun
10 Yorumla
+1 yılillaki yapılıyordur bir defa duymuştum bir kişi yetiştirmişti kfmgk. sadece direkt benim bulunduğum ortamda arkamda bulunan birkaç kişinin benden fısıldaşarak konuştuğu da olmuştu hiç umrumda olmadı yüzüme karşı bir şey diyemeyip ancak arkamdan konuşabilen hatta bunu benim bulunduğum ortamda yapıp da duymadığımı düşünen insana sadece gülerim
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılBeni taklit edenlerle haset edenler dedikodumu yapanlara ağır basıyor daima. Duruşum açık ve net çünkü. Dedikodumu yapanlar da çok gerçi ama hiçbirine aldırmıyorum. Yapmadıklarımı yapmış gibi itham eden ruh hastalarına da denk geldim. İlahi adaletten ve kendimden yana içim rahat olduğu için kimseye kendimi ispatlamaya çalışmıyorum. Ergeç herkes layığıyla burun buruna gelir ve dilerim herkese Allah kendi gönlüne göre versin en başta da bana..🙂🍀🗝️
10 Yorumla
+1 yılYapilmazmi yahu, emil amerikali bir kiz yapmis cocugu bile varmis miami`de :D Sonra burada bi hatun ile berabermişizde evlenmeyi düşünüyormuşuz felan :D hangisini sayim kanka
11 Yorumla- +1 yıl
😀Emil sen neymişsin hsjsjs
Küçükler konuşur büyükler konuşulur. Bu hep böyle olmuştur.
20 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 6,3b cevap paylaştı. benim yapılmıyor yapılsa idi bana gelirdi dedikodu her yerde adamlarımız var
Ama sana çok yapılıyor sevgilin varmış burada gizli 🙄😳🤷♂️
17 Yorumla- +1 yıl
😀O kadar gizli ki benim bile haberim yok😀
- +1 yıl
😀Burdan selam söyleyin bütün Aşklarıma jsjsjs
- +1 yıl
Saymadim bereketi kaçmasın jsjs
- +1 yıl
Sağolun sağolun
+1 yılTeyzoşlar koalisyonu engel atmıştı en son bana. Dedikodumu yapanlar geçen gün bunun sitemini yapıyordu, bir de 2’li, 3’lü saldırıyor.
11 Yorumla- +1 yıl
😀😀Hahahaa
- Kişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılülke kötülükten güç buluyor
herkes
biribiriinin düşmanı22 Yorumla- +1 yıl
Gerçek öyle kötülükten beslenen var ya
- +1 yıl
başarılı olduğunda
ayvayı yedin
herks
seni bitirmeye çalışır
Kişilik & Karakter konusunda 509 cevap paylaştı. Çok şükür burada hiç olmadı öyle dedikodum. O kadar samimi tanıyan olmadı aralarında dedikodu yapacak. Kuzenler arasında olmuştu bir defa ama cezasını da kesmiştim. Bir daha o gün bugündür dedikodumu duymam kimse de. 😃
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 3,3b cevap paylaştı.
u +1 yılduyuyorum ama umurumda değil, hesap bile sormuyorum, gülüyorum omlara ağız dolusu. işsizler
11 Yorumla- +1 yıl
Konuşsunlar 😀💅
Muhakkak ve çok sıkça... Dikkat çeken insanları çekiştirmeyi severler.
14 Yorumla- +1 yıl
Dikkat çekmek suç ayol
- +1 yıl
Sana yakıştı 😀
+1 yılDedikodum yapılırsa yapılsın da iftira atılmasın 😂
12 Yorumla- +1 yıl
Dedikodu eşittir iftira işte..
Var ama üzülmem pek zira haklı oldukları taraflarda oluyor. Aslında kendimize çeki düzen vermek için bir sebep. Haksız oldukları şeylere de gülüp geçerim. Zira insanlar ne diyor diye yaşamak mantıksız
10 Yorumla
+1 yıldedikodu mun yapıldığına hiç şahit olmadım umarım olmam da.
10 Yorumla
+1 yılEvet genelde çok kıskanılan biriyim ve dedikodumun yapıldığından eminim😂
10 Yorumla
+1 yılYapılıyor ama neyin kafasını yaşadıklarını anlamıyorum 😄
10 YorumlaHayalet Casper gibi takılıyorum, kimse yapmıyordur diye düşünüyorum şxçxşxlx
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılEvet yapanlarında farkındayım. Susuyorsam asilliğimden djhsjkf
10 Yorumla Yapılmaz mı. Nefret ediyorum dedikoducu insanlardan.
10 YorumlaBenim hakkımda çok konuşuyorlar başarılı biri olduğum için çokta seyimde yani😅
10 Yorumla
+1 yılHiç bilmiyorum valla yapanın canı sagolsun
14 Yorumla- +1 yıl
Olmasin 🙄
- +1 yıl
Nedennnn ölsünler mi
- +1 yıl
Dedikodu yapmasınlar 🙄ayıp
- +1 yıl
Çokta umurumda:)
Kişilik & Karakter konusunda 5,1b cevap paylaştı. Yok be kim ne yapsın ben
13 Yorumla- +1 yıl
Tenedos varyaaaa ayyyy neler neler😀😀
- +1 yıl
Demem, demem
Kişilik & Karakter konusunda 304 cevap paylaştı. Dedikodumu Yapıyor musun söyle bakim 😅
13 Yorumla- +1 yıl
Seni kime snlatayim😀ben bileyim yeter seni bana soran olursa döverim
- +1 yıl
Kaldı 😀
+1 yılSen bile yapmışsındır.
13 Yorumla- +1 yıl
😀burdan mi jsjsjs evet gözüme çarpan oluyor gidip yazıyorum hemen ay ay ay şu şunla sevgili ama bu olan bir şeyi konuşuyorum onlar saklamamiş ki
- +1 yıl
Günah, çok günah.
- +1 yıl
Ama ben iftara atmıyorum ki🙄😀
+1 yılYok ya kim napsın benim hayatımı nxndndn
110 Yorumla- +1 yıl
Masalin burada sevgilisi varmis diyorlar 🙄bende diyorum olsa banada söylerdi jjsjs
- +1 yıl
Valla benim bile haberim yok bundan aşkım emin ol benim haberim olsaydı senin de haberin olurdu jxjdjdjd
- +1 yıl
😀benim olursa seninde olur . gizlemem ki 7 cihan duysun ulan😀
- +1 yıl
Aman erkolar benden uzak Allaha yakın olsunlar jxjdjdjdjd
- +1 yıl
Benden uzakta olmasınlar 😀
- +1 yıl
Bak bak jdjdjxkdjd tez zamanda koca bulasın o zaman 😜😂❤️
- +1 yıl
😀jsjsjs amin dicem de diyemiyorum
- +1 yıl
Hafiften bi tırsıyosun galiba jxjdjxjd
- +1 yıl
Evet😀
- +1 yıl
Erkolar senden korksun bebeğim 😘
Kişilik & Karakter konusunda 15,6b cevap paylaştı. Dedikodusu yapılacak bir insan değilimdir.
13 Yorumla- +1 yıl
😀
Kulaklarım çınlıyooreee 😂😂
12 Yorumla- +1 yıl
Kim beni hayırla Anıyorsa Allah da onu hayırla ansın
Kim beni kötü anıyorsa Allah da onu kötü ansın diyorum amin😀
- Kişilik & Karakter konusunda 6,6b cevap paylaştı.
+1 yılUmrum da bile olmaz
12 Yorumla- +1 yıl
Bide burdan😀 kimlerin kimlerin nelerini duyuyorum muhakkak benim de yapılıyordur.. 😀konuşun konuşun jsjsjsj
- +1 yıl
Dünyada o kadar çok dert varken bir de bunu kafama takamam 😂
+1 yılBana egolu demişlerdi aksine aşırı mütevazıyim..
12 Yorumla- +1 yıl
Desinler 💅
- +1 yıl
Zaten başkalarının düşünceleri ile yaşasam hiçbir şey basaramazdim
+1 yılSevmediklerini bilirim ama dedikodumu yapacak kadar da değildir yani 🙃
10 Yorumla
+1 yılYapılmıyordur. Kendi kabuğunda yaşayan biriyim. Arkamdan kim, ne desin ki...
00 Yorumla
+1 yılKesinlikle özellikle akrabalar arasında
10 YorumlaYapıyorlar şerefsizler
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 3,7b cevap paylaştı.
+1 yılYapılıyordur kesin bence. Umrumda değil.
10 Yorumla Bebiş olayak bir bilgim yokk
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 7b cevap paylaştı. Yapılmıyordur kim napsın beni
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 886 cevap paylaştı.
+1 yılYok be nerdeee
12 Yorumla- +1 yıl
Nerde mi?😀 yapılmasın işte
- +1 yıl
Yapilsin kizz
Kişilik & Karakter konusunda 41b cevap paylaştı. Yapılıyordur günahım çok zaten
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 4,5b cevap paylaştı. Çok konuşurlar ezikler
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 26,3b cevap paylaştı.
+1 yılYapılıyordur muhtemelen
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 3,6b cevap paylaştı. Yapsınlar, sorun yok.
10 Yorumla
+1 yılSanmıyorum
10 Yorumla
+1 yılyapılıyor evet
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 11,1b cevap paylaştı. yapılıyordur
10 YorumlaYapılıyordur arada
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılNet. 😂
10 Yorumla
+1 yılYapılmaz.
10 Yorumla
+1 yılYapılıyormuş kaç kez kulağıma geldi.
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 11,7b cevap paylaştı. Olabilir
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 416 cevap paylaştı.
+1 yılYapılıyordur
10 Yorumla
+1 yılCokkk
10 YorumlaÇokça.
10 YorumlaYapılıyodur
10 Yorumla
+1 yılHemde ne bicim
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 6b cevap paylaştı.
+1 yılŞu sıralar yapan yoktur diye düşünüyorum.
00 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılSanmıyorum
10 Yorumla - Devamını Gör (2)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne