Hiçbir şey yapamayacağını kendisi de biliyor, yok şöyle yapıcam, böyle yapıcam. Varsan baksan iki kelimeyi bi araya getirip konuşamayan, 16-17 yaşında ya 55-60 kilo bi sıska, ya bagajını kaldıramayan bi turşu bidonudur. Klavyede al capone kesiliyor. Babacım az gerçekçi olun, gerek yok ya. Aynı şehirde bile değiliz, kalkıp gelicen mi? O da yok, ee amacın ne?
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Temizlik Perisi
Sık sık temizlik perilerin gelir mi? Temizliğe dair önerilerimle yanındayım!
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
Bugün ne sormak istiyorsun? Sorunu sor, seni yapay zeka arkadaşınla buluşturayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Yeni Yıl
Gündem
Kahve & Keyif
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Hayır artık umursamıyorum bile engeli basıp geçiyorum
30 yaşında adamda klavye delikanlılığı yapıyor yaşa göre yorum yapmak normal değil bence 17 yaşındayım 1.90 boyunda saygılı bir gencim küfürüde en az sıklıkla kullanıyorum
Hesabini sikayet edelim bunun arkadaslar 18 yas alti giremez bu siteye
@pessimistiic07 yaşım 17 dahi olsa senin akıl zekandan daha yüksek olduğum kesin
Lan saftirik 🤣🤣 yasak olum bu sitede 18den kucuklere yasak
@pessimistiic07 ha 17 ha 18 ne farkeder git et şikayetini kanka
Kankan degilim ergen, abinim ben senin dogru konus burada kuralladan bahsettik kudurma
@pessimistiic07 Bu sitenin çoğunluğunun +18 olduğunumu düşünüyorsun çoğu benim gibi benim yaşıtlarımla dolu
Sikayet ediyorum gordugumde zaten hesabi kapaniyor ya da sorusu gorusu vb
@pessimistiic07 Birader ben sana kaç kere söyleyeceğim şikayetini et konuyu uzatma 1 ay sonra 18 olacağım neyin tantanası bu?
Ettim zaten abisi ben arkadaslari uyardim yukselme hemen aslan
@pessimistiic07 reis allah aşkına yürü git şikayetini etde boş konuşuyorsun samimi söylüyorum
Lan kes tamam
@pessimistiic07 sen saygıyı hakkettinmide sana saygılı davranayım neymiş abinmişim kurallardan bahsediyor bana yaşını bile gösteremeyen şahıs senden büyüğüm diyor sorsak 15 yaşında çıkacak adamsın ikile
Lan bak cocuk veletsin anladik uzatma hadi sutunu ic git zibar uyu
@pessimistiic07 AWDAWUDAWUDWAU kes tıraşı ikile
Klavye delikanlisi dhdhhdhd
@pessimistiic07 Bana diyen işsiz 30 yaşında simidi olan dayı anladık işin yok millete maydanoz olma işine bak
Yav hehe anca burdan otersin iste velet seni
@pessimistiic07 anonim takılacağına yaşını gösterde az gülek sana 18 yaşında sayılırım 1 ay kalmış kimse banlamaz yorumu okuyan yönetici varsa 18e az kaldı 1 aydanda kısa bir süre
Yasim 25 velet sen daha 18ine girmeden ne konusuyon disarda abi dersin hadi lan uzatma sus da seni adam sansinlar
@pessimistiic07 abi demeyi bırak senin gibi işsiz serseriyle yolum bile düşemez kalitemin kat kat altındasın dostum 25 yaşına kadar büyümüşsün gelişim sağlamışsın ama beyin büyüyememiş maalesef
Ahhahahah bir birey dedigi sozleri ciddiye bile almam ben anca sinek gibi ses cikarirsin sen
194 boy 90 kilo bir gence bunlari demen trajikomik
@pessimistiic07 18 olmama ay bile kalmamışken kimse beni forumdan banlamaz sen rahat ol
@pessimistiic07 boyunla beyin kapasiteni ölçükten sonra seninle konuşmam tamamen bitmiştir iyi forumlar
Senin beynin olsaydi bu durumda olmazdin
@pessimistiic07 Herşeye maydanoz olup 18 olmama günler kalmışken sınıfın ispikçi çocuğu gibi ispiyonlan biri olarak senmi söylüyorsun bunu?
Saftirik yav bu cocuk ben senin 18ine 1 ay kaldigini nerden bileyim lan saftirik bunu en basta soyledin mi sen uzattin
@pessimistiic07 sordunmuki söyliyeyim dostum
17 dersen bende bastan oyle yazarim burada kural var abisi ben koymadim kurali bana kalsa butun 18 altindakileri silerdim bu siteden cunku kural bu ama sikayet ettim ve baskalarida etsin dedim niye kudurdun ki sen simdi
Mk seyleri neydi o kelime biliyon sen aklima gelmedi simdu jdhssj
Hiç sorma bee kuş kadar olmayan beyniyle egosunu tatmin etme yolunda çürüyüp gidiyorlar yazık o ömre beee
Shhshs aynen ya heleki kizlarda daha buyuk artistlik var kizsin yani erkeklere gucun yeter mi ama artistlik yapiyor cogu shdhdh
:D çok var
dikkat et 120 kg adamın 60 kg sıska kemikli adamdan dayak yediğini çok görüdm
Ya kilo örnek hacım. 60 kg bi mmaciye denk gelirsin hallaç pamuğuna çevirir. O ayrı. Asosyal silik tipler klavyede aslan kesiliyo ya ona tutuluyorum. Eline mermi verip çapını sorsan bilemez, bi kurşunluk canın var diyo.
En cokda o koyar insana kucuk gorup bide dayak yeyince bu buyuk travma yaratabilir :D
hayır