Aslında Instagram ve Facebook'ta herhangi bir şey yok ama kesinlikle buraya gelse çok iyi olur çünkü sağlıklı sorular sorulmuyor cidden soruların yarısı troll ve yarısından çoğu cinsel içerikli sapıkça sorular
Bu tarz sitelerin maksadı insan topluluğu oluşturmak onlara reklamlar kitlemek ( kitlemek diyorum çünkü isteğimiz dışında olan bir gelişme engel olamıyoruz da) bu sayede hayrı sağılır derecede para kazanmak bu nedenlerle kalabalığı dağıtmak istemezler biraz şiişt ayıp falan baktı ipe sapa gelmiyor sistem dışına atmalar ile kalabalığı ürkütmeden bir arada tutmak derdindeler kimin ne yaptığı çokta umurlarında değil sistemleri zarar görmediği sürece
Onlyfans a yasak geldi ama onlu fayans çalışmaya devam ediyor. Bu espri twitterdan. Kısıtlama ya da kapamayla bu iş çözülmüyor. Aksine belki daha da körüklüyor. Kerhaneler kapanınca afedersin orspuların kökü mü kazındı sanki? Eğitim ve öğretim yerlerde iken hakkaten fayans devam kardo...
Sosyal medya da gezio bu söylenti hani herkes orada yapacagni yapiodu smdi yasak geldi ya Instagram Facebook ya da YouTube de yapmaya başlarlar gbisnden
Yasaklar apaçık ortada problemli sanmıştım insanları sonunda problem olmadıklarını anlafım iyi günler
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(45 üstü)
+1 yıl
onflays çok iyi olmuş kadın adam maalesef cinsel ilişkilerini yayın yapıyorlar yazık çok yazık üniversiteli kızlarla yaptıklarını açık açık yayın yapanlar karısıyla yapanlarda var sence doğru mu
Ne oldgnu bile bn burdan duydum. Bu yasaklanma onları yapanları durduracagni hc sanmiyrm. Sonuçta insanları ne kadr kısıtlamaya çalışırsan çalış illaki yapacak başka şey bulur ve insanlar bir ses çıkartmaz iki çıkartmaz en sonunda iç savaş loading