İnternet & Teknoloji Sıklıkla kullandığınız sosyal medya uygulaması hangisi ve neden? whoreyou Takip Et Xper 5 Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor me: instagram > KS > discord > vs. vs. Instagram Twitter Snapchat Discord KS Tiktok Arkadaş edinme uygulamaları Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Sıklıkla kullandığınız sosyal medya uygulaması hangisi ve neden? Cevapla Instagram Soruları Sosyal Medya Soruları Uygulama Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 41,6b cevap paylaştı. Instagram Discord youtube Kızlarsoruyor 1 0 Yorumla
KnightsSword Takip Et FenomenMaster Yaş: 26 +1 yıl Discord olabilirarkadaş çevrem-oyunlar vs. 1 0 Yorumla
Makro00 Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 95% +1 yıl Discordu pek çözemedim 1 4 Yorumla whoreyou +1 yıl çok kolay aslında Yorumla Makro00 +1 yıl Amacı nedir Yorumla whoreyou +1 yıl asıl amacı oyun oynanırken arkadaşlarınla iletişime geçmek. sunucu oluşturup bir topluluk kurabilmek. arkadaşlarına oyun oynarken kamera, yayın vs. açabilmek gibi bir çok iletişim olanaklarını bulunduruyor aslında Yorumla Makro00 +1 yıl Teşekkür ederim Yorumla
Yabancıbiri_ Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 98% +1 yıl Instagram wp KS 1 1 Yorumla whoreyou +1 yıl wp günümüzde resmen zorunlu hale geldiği için artık o seçeneği hiç koymamıştım 😄
Ellanie_ Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 95% +1 yıl hiçbiri 1 1 Yorumla whoreyou +1 yıl KS'se yorum paylaşırken hiçbiri demende güzel bir seçenek olmuş 😄 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Instagram Discord youtube Kızlarsoruyor
Discord olabilir
arkadaş çevrem-oyunlar vs.
Discordu pek çözemedim
çok kolay aslında
Amacı nedir
asıl amacı oyun oynanırken arkadaşlarınla iletişime geçmek. sunucu oluşturup bir topluluk kurabilmek. arkadaşlarına oyun oynarken kamera, yayın vs. açabilmek gibi bir çok iletişim olanaklarını bulunduruyor aslında
Teşekkür ederim
Instagram wp KS
wp günümüzde resmen zorunlu hale geldiği için artık o seçeneği hiç koymamıştım 😄
hiçbiri
KS'se yorum paylaşırken hiçbiri demende güzel bir seçenek olmuş 😄
Instagram wp
sadece burası