İnternet & Teknoloji 2 ay En çok kullandığınız sosyal medya uygulaması hangisi? Ve neden? Şehrrazatt Takip Et Xper 4 Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Hangi uygulamayı kullanmayı daha çok tercih ediyorsunuz? En çok kullandığınız sosyal medya uygulaması hangisi? Ve neden? Görüş Yaz 19 Görüş Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
temasbağamlisi Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eig 83% 1 ay Instagram video izlemek azcikta burası birde youtubede savunan sanayi 1 0 Yorumla
porifldekibendeğilim Takip Et Guru Yaş: 24 , eig 100% 2 ay KS, burada bir level yapmaya odaklandım çıkamam artık sorry. 1 0 Yorumla
Meliodassss Takip Et Bilge Yaş: 22 , eig 100% 2 ay Pek kullanmıyorum arada twitteri kullanıyorum gündeme bakmak için 1 0 Yorumla
Dostoviski Takip Et Master Yaş: 33 2 ay İnternet & Teknoloji konusunda 318 görüş paylaştı. Twitter gündemi takip ediyorum olan biteni anında görüyorum. 1 0 Yorumla
Olcayto883 Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eig 100% 2 ay Telegram geçerliyse Telegram 1 2 Yorumla Şehrrazatt 2 ay Geçerli geçerli :) Yorumla Şehrrazatt 2 ay Unuttum :P Yorumla
Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 22 , eig 99% 2 ay İnternet & Teknoloji konusunda 7b görüş paylaştı. Instagram kullanıyorum 1 0 Yorumla
Paranoyak-Maan Takip Et Master Yaş: 30 , eig 86% 2 ay İnternet & Teknoloji konusunda 454 görüş paylaştı. Youtube.cut. 1 0 Yorumla
Yagmurcini44 Takip Et Bilge Yaş: 32 , eig 75% 2 ay Bu ara Tinder 1 1 Yorumla Şehrrazatt 2 ay Hm Bilmiyorum🤔 Yorumla
yeepxe Takip Et Xper 4 Yaş: 21 2 ay Reddit, daha kaliteli. 1 1 Yorumla Şehrrazatt 2 ay Onu bilmiyorum ben 😅 Yorumla
s Sonasık24 Takip Et Master Yaş: 30 2 ay İnternet & Teknoloji konusunda 432 görüş paylaştı. Youtube 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
16Görüş
Instagram video izlemek azcikta burası birde youtubede savunan sanayi
KS, burada bir level yapmaya odaklandım çıkamam artık sorry.
Pek kullanmıyorum arada twitteri kullanıyorum gündeme bakmak için
Twitter gündemi takip ediyorum olan biteni anında görüyorum.
Telegram geçerliyse Telegram
Geçerli geçerli :)
Unuttum :P
Instagrama cok giriyorum
twitter mantıklı gibi
Instagram kullanıyorum
Youtube.
cut.
Bu ara Tinder
Hm Bilmiyorum🤔
Reddit, daha kaliteli.
Onu bilmiyorum ben 😅