Hoşlandığım erkeğe gönderme olarak story'lerime neler atmalıyım? Yardımcı olun noluur
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Bence gönderme atma bi yerleri kalkiyo kendini paylasabilirsin güzel çıktın fotoğrafı , manzara atabilirsin , anlamlı kitap sözleri atabilirsin
Atıyorum da tık yok
Klasik erkekler kim bilir kaç kıza yaziyodur ya da havalaniyo
Yok be kızlarla konuşan biri değil. Ona gönderme olarak atmıyorum ki ben de
Direkt açıl böyle küçük oyunlara gerek yok. Ya herro ya merro. Açılmazsan içinde sıkıntı düşün dur.
İçim içimi yiyor ama açılamıyorum
ohoo :D ver ben yazayım senin yerine :D
😂Olmazz. Arkadaşımla buluşcam birkaç gün sonra ortak arkadaşımız. Ona da gel desem ne olur? Ama arkadaşım da açıklama bulmak zorundayım off
:D bende aynı eşyi yaşamıştım ama kıza açılmıştım ben kız kabul etmişti :) Yüzüne karşı söylemiştim üstelik. işyerinde ta 2011 2*12 de falan :D O kızı getirdin aklıma ismide gülümserdi:;) Bir zaman sonra Kız aleviyim demişti bende bırakmıştım. Hatta kızın abisiyke aybı yerde çalışıyorduk :) Hosşlanmıoştım o kızdan hala aklıma geliyor arada Açıl sende baak ben yüzüne karşı söyleyıp açıldım hemde işyerinde :D sende yaapbilirsin. yani.
Demesi kolay ama benim için o kadar zor ki. İlk defa oluyor böyle bir şey ve çok çekiniyorum yaa. Arada konuşuyor olsak yine daha kolay ama o da yok ufff
bende ilk defa bir kıza o zaman açılmıştım. Önceside kızla muhabbetimde hiç yoktu sadece işyerinde görüyordum o kadar. Cesaretimi toplayıp herşeyi göze alıp zank diye açılmıştım :D Aynı şeyleri yaşadık yani. Sen reddedilmekten korkuyorsun. özgüvenini toplayıp açılman şart böyle bir sonu olmaz bu işin kaptırırsın bile başkasına Sana kalmış.
Evet korkuyorum. Reddedilmekten de, onu kaybetmekten de korkuyorum. Keşke kolay olsa gerçekten ama gerçekten çok zor benim için delircem artık yemin ediyorum ya. Başka türlü açılmanın yolu yok mu:')
Ben sana yardımcı olmak istiyorum. Böyle gitmez bu iş. ne hale gelmişsin. Mesajlada olmaz yüzüne karşı söylüyeceksin.. Yarın bir gün sevgili bulur çok daha kötü hissedersin. Pişmanlıklar bitmez. Evde ezber yap çık karşıısna ezber olarak açıl :. yakışıklımı eleman bari.
Lisede aynı sınıftaydık fakat şu an farklı üniversitelerdeyiz. Karşısına nasıl çıkıcam😂. Arkadaşımla buluşacağım zaman onu da çağırıp belli etsem gelirse saçma mı olur. Arkadaşıma söylemek istemiyorum sevdiğimi. Benden önce söyler falan şdvdpshxşbs
Gönderme yaparsan totosu daha fazla kalkar bacım umursama
Yaew açılsana direkt seni seviyorum diye bu faha kolay 😂
Açılabilsem açılıcam da olmuyor😅
Açılırsın bişi olmaz
Açılmak dediğin nedir ki içindr tutarsan sıkıntı çekersin
Gerçekten öylee. İçim içimi yiyor ama söylersem pişman olursam diye söyleyemiyorum
Yani red yiyebilirsin hayatın gerçekleri ama en azından açılırsın rahatlarsın :)
Liseden beri konuşmadığın, hikayelerini beğenen, bir ay öncesine kadar sadece bir hikayene yanıt veren ve öyle konuştuğun, sonraki gün ben yazdım hal hatır soramadım bahanesiyle biraz da öyle konuştuk neyse, başka da bayadır konuşmadığın arkadaşın sana açılsa ne düşünürdün. Ya da sen benim yerimde olsan yine de açılabilir miydin?
Sebeplere bakmam ki ben icraata bakarım hoşlanıyorsan hoşlanıyorsun git açıl
Neden şimdi dicek? Yani daha öncesinde neden söylemedin, neden bu kadar yıl bekledin dicek ve benim buna verebilecek bir cevabım yok☹️
Yaw boş ver yılları falan sen açıl çekinme red edersede eder
Açılamam yaa😢
Açılırsın bişi olmaz hem bir de orkide al hediye olarak miss xD
Peki son soruu🙃. Arkadaşımla buluşcam birkaç gün sonra ortak arkadaşımız. Sevdiğim çocuğa da sen de gel istersen yazsam saçma mı olur. Arkadaşım ne alaka diyebilir ama slbdşdbxlsvsj
Arkadaşının yanında mı açılmak istiyosun
Yaani belli ederim onun anlayacağı şekilde daha kolay olur en azından
Hayır yalnızken açıl bence erkekler hoşlanmaz öyle şeyden
Bol şans 😊
Açılmıcam ki belli edicem sadece😂. Yüz yüze mi yazarak mı açılmaktan hoşlanırlar? Yüz yüze isterim tabi ama nasıl çağırcam. Konuşmuş olsak birkaç kere 100 kere çağırmıştım şimdiye off🤦🏻♀️
Anlayacakta oooooo adam başka birini bulur evlenir be sjjsjsjd
Anlar o valla yaaa
Git açıl fazla bekleme bol şans :)
Offf😐. Teşekkür ediyorum yorumların içinn
Re çekinme açıl gitsin belkide kabul edecek nerden biliyosun :D
Olabilir belki de 🤷🏻♀️
araya giriyorum be nöyle bit açılırımki anasını bile ağlatıırm ::D o sıkıntıyla yaşanırmı yahu. Boşa strres seninki özgüvenini topla açıl
İşte ölümlü dünya belli olmaz açıl gitsin
Tabiki de öyle kendime sürekli hatırlatıyorum ölümlü dünya açıl nolcak dünyanın sonu değil falan diye ama yine yapamıyorum. Rüyalarıma giriyor ve o bunu da bilmiyor aay ay
Direkt söyle .. sonra ona olduğunu anlamaz baskasina sanır uzaklaşırsa senden görersin
Doğru ama olmuyor söyleyemiyorum
Zamanla olur
Baya zaman geçti aslında😅. Ortak olan bir arkadaşımla buluşcam. Onun gelmesini nasıl sağlayabilirim bilmiyorum. Arkadaşıma istersen o da gelsin desem anlar mı saçma mı olur
Bence açıl gönderme yaptığında anlamama gibi durumlar olabiliyor.
Gönderme yapma! Direk o herife gönder, sevinsin fakir!!
Justin bieber love me sarkisini paylas story de
Onun ilgilendigi seylere bak oradan yürü
Yakinlardaysa kahveye cagir ,
Seksili bi fotonu at altına da dönde kaybettiğine bir bak yaz skgjjf
Bence bu seni komik gösterir
Ona has olan özelliklerin geçtiği bir şarkı
Bence hiç o toplara girme gerek yok gönderme yapma kendini paylaş
Bence hiç bulaşma çok isterse o yazar zaten eskide kaldı artık öyle şeyler
"beni beni bihterini" yaz 😂
😂Oldu. Yazamam öylee
😂😂😂😂
Direk yaz cocuga ugrasma story ile