İnternet & Teknoloji 3 ay Burada bir elbise giyip paylastim acik mi diye yuzum gorunmuyordu gogus bolgesini sormustum zaten acik mi diye bir sey olur mu? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Kapali dediniz bu arada yanjiburadakiler paylasirlar mi malum sitelerde filan Burada bir elbise giyip paylastim acik mi diye yuzum gorunmuyordu gogus bolgesini sormustum zaten acik mi diye bir sey olur mu? Cevapla 13 Cevap Beğen Paylaş Takip Et
BoşdünyanınBoşişleri Takip Et Yoda Yaş: 107 , eic 98% 3 ay E bunu ben görmedikten sonra tabii ki sorunun cevabını bilemiyorum görmedim görseydim bilirdim bilseydin görmüş olurdum yani ben niye ben görmedim 0 0 Yorumla
Cemilclk Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 100% 3 ay Bence dikkat et bir hacker a denk gelir ifşanı yaparlar 0 3 Yorumla Soran 3 ay Komik mi Yorumla Cemilclk 3 ay Ben ciddi yorum yaptım ama senin beynin komik algılıyorsa bana ne Yorumla Soran 3 ay Burada gizli olarak paylasmisyim 1 gun sonra da silmistim Yorumla
1907yusuFB Takip Et Master Yaş: 30 3 ay İnternet & Teknoloji konusunda 326 cevap paylaştı. Çakal çok resmi kaydetmiş olabilirler yüzün yoksa iyi 0 0 Yorumla
_Rob_ Takip Et Yoda Yaş: 107 , eic 88% 3 ay Yok canım bişi olmazda ben göremedim ona üzüldüm 0 0 Yorumla
nordun_gadasi Takip Et Master Yaş: 33 3 ay İnternet & Teknoloji konusunda 2,6b cevap paylaştı. Yüzün yoksa sorun etme boş yere gadası 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
E bunu ben görmedikten sonra tabii ki sorunun cevabını bilemiyorum görmedim görseydim bilirdim bilseydin görmüş olurdum yani ben niye ben görmedim
Bence dikkat et bir hacker a denk gelir ifşanı yaparlar
Komik mi
Ben ciddi yorum yaptım ama senin beynin komik algılıyorsa bana ne
Burada gizli olarak paylasmisyim 1 gun sonra da silmistim
Çakal çok resmi kaydetmiş olabilirler yüzün yoksa iyi
Yok canım bişi olmazda ben göremedim ona üzüldüm
yüzün görünmediyse dert etme
ıstersen sorabılırsın bana
Yüzün yoksa sorun etme boş yere gadası
Aha bittin ifşa oldun sen shdjdjdh
Hiç bir şey olmaz
Fotoğraf nerde bakayım?