Turk telekom ev interneti. Bir anda internet kullanılamiyor demeye başladı. Modemi açıp kapattım. İnternet ışığı kırmızı yanıyordu sadece. Şimdi kırmızı yanıp sönüyor. Mavi olması lazım ama. kırmızı mavi oluyor sürekli. Hala internet bağlantısı yok diyor. Kabloları düzgün takılı. Çıkmamış hiçbiri. Borç da yok odenmemis.
3 ay
İnternetimiz bozuldu yardım eder misiniz?

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
İnternetin kırmızı yanması, Telekom tarafından IP verilemediği anlamına gelir. Kablolarda bir oynama olmamışsa bekleyin ya da Telekomu arayın. Sorun kullanıcı tarafında değil.
Müşteri hizmetlerini arayın. Hat arızasına benziyor.
Teknik arıza vardır sabaha kadar bekle sabah müşteri hizmetlerini ara 👍
DSL. ışığı yanıyor mu?
Öyle bir şey yazmıyor ki. Güç tuşu, wan, 2.4ghz bir de 5ghz yanıyor. Bir de yanda beyaz küçük kutu var turk telekom zte yazan. Güç tuşu pon bir de lan yanıyor
Rica etsem resmini atabilir misiniz. Aynı modemi kullaniyoruz galiba yardımcı olayım. Umarım halledebiliriz.
https://www.hizliresim.com/53iptc9
Fislerini çektim komple. Biraz bekleyip tekrar deniycem
internet mavi yanarken yakalamisim ama aslında kırmızı mavi yanıp sönüyor
Arkada dsl kablosu var 3 kablo bir kutuda birlesir. O kabloyu direk modeme tskip dene. Bunu yaparken modemin adaptör kablosunu sök. Modemin aç kapa tuşuna fiş takılı değilken 5 defa 5 saniye araliklarla bas çek yap. Sonra adaptörü tak modemi çalıştır.
Ne bozmayayim sonra ya
Mavi yere takılı kabloyu mu çıkarayım o zaten modeme takılı. Sari kablo yani
Hayır sadece adaptörü çıkar dediğim işlemi yap yeter 3 kablo olayını unut. Bozulmaz korkma
Yaptım bekliyorum
Hadi bakim inşallah olur. Olmazsa teknik arıza demektir sabaha anca düzelir.
inşallah düzelir ya. Güç ve 2.4 ışığı yanıyor su an diğerleri de gelecek inşallah
ay internet hala kırmızı yanıyor ya agliycam bir anda oldu böyle
Hangi şehirdesiniz
Teknik arıza eminim ki bu saatlerde çok kullanan olmuyor diyr onarim yapıyorlar. Sabaha hallolur canınızi sıkmayin
İstanbul
Ve internet kablosunu mavi yerden çıkarıp kırmızı yere taktım falan yine olmadı bekleyeceğiz mecbur
Daha fazla uğraşmayın daha büyük sorunlara neden olmasın. Acil internete mi ihtiyacınız vardi
yok ama ya duzelmezse diye korkuyorum
bir de bir anda gitti ya
Geçen bizimkide aynı şekilde oldu ben modemle uğraştım fakat olmadı. Sonradan aradım müşteri hizmetlerini onarım olduğunu sabah duzelecegini söylediler. Arasan mi acabs emin olursun hem
sorguladim kendi sitesinden. Planlı çalışma yok diyor. Bir de arkadaşımın üzerine internet o da uyuyor şu an
Anladım sizin iş hepten sıkıntı canını sıkma acil ihtiyaç ders çalışman falan gerekiyorsa yardımcı olabilriim.
Yok teşekkür ederim bekleyelim bakalım düzelir inşallah düzelmezse halleder arkadaşım sabah. Tekrardan teşekkürler iyi geceler
Rica ederim hoşçakalın 🌼
Reset yerine iğne sok çıkart düzelir kardeşim