İnternet & Teknoloji İPhone 6 s veya 6 nın arasında iOS sürümü RAM dışında ne fark vardır? Reisaga55 Takip Et Yoda Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor iPhone 6 s veya 6 nın arasında iOS sürümü RAM dışında ne fark vardır? #internet#tekneloji#iyi #günler #iyi #akşamlar#reisaga55 İPhone 6 s veya 6 nın arasında iOS sürümü RAM dışında ne fark vardır? Cevapla iPhone Soruları Beğen Paylaş Takip Et
KnightsSword Takip Et FenomenMaster Yaş: 26 +1 yıl 6s kamera çözünürlüğü daha iyiİşlemcisi daha güçlü4k video çekimi yapabilirdaha fazla ekran ve kamera özelliğidaha fazla ön kamera özelliği ( yalnız 6s 5mp ön kamerayla 720p kayıt yapabilirken sadece iphone 6 1.2 mp ile 1080p kayıt yapabilir.)6sdaha yüksek performans 1 2 Yorumla Reisaga55 +1 yıl Aradım yorum buydu teşekkür ederim Yorumla KnightsSword +1 yıl ricalar Yorumla
Raporsuzdeli07 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 61% +1 yıl Artik çop olmalari? 1 1 Yorumla Reisaga55 +1 yıl Kamerası hangisi iyi onu sordum 6 mı 6 s mi Yorumla
Beyazid Takip Et Yoda Yaş: 87 , eic 45% +1 yıl o telefonlar hala var mı 0 2 Yorumla Reisaga55 +1 yıl Var Yorumla Beyazid +1 yıl O zaman bilgim yok o konuda Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
6s
kamera çözünürlüğü daha iyi
İşlemcisi daha güçlü
4k video çekimi yapabilir
daha fazla ekran ve kamera özelliği
daha fazla ön kamera özelliği ( yalnız 6s 5mp ön kamerayla 720p kayıt yapabilirken sadece iphone 6 1.2 mp ile 1080p kayıt yapabilir.)
6s
daha yüksek performans
Aradım yorum buydu teşekkür ederim
ricalar
Artik çop olmalari?
Kamerası hangisi iyi onu sordum 6 mı 6 s mi
o telefonlar hala var mı
Var
O zaman bilgim yok o konuda
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!