İnternet & Teknoloji Dizi ve maç izlemek için tablet almak mı mantıklı yoksa laptop almak mı? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Sizce arkadaşlar? Tablet Laptop Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Dizi ve maç izlemek için tablet almak mı mantıklı yoksa laptop almak mı? Cevapla Laptop Soruları Dizi Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 41,6b cevap paylaştı. Laptop bence 0 0 Yorumla
Zecx-40 Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 98% +1 yıl laptop olurzam gelmeden al 0 11 Yorumla Soran +1 yıl 3 ay tatilde alıcam ama param yok ki çalışıcam Zecx-40 +1 yıl Olur öyle de alabilirsin Tablette olur Soran +1 yıl Peki hangi laptop ve tableti önerirsin Zecx-40 +1 yıl Samsung tabletHp, Acer, Asus laptop Soran +1 yıl Çok teşekkür ederim önerin için. Kime sorsam yok macbook yok ipad yok monster ya kardeşim ne zenginiz nede ben oyun oynamak için istemiyorum ki ya Zecx-40 +1 yıl Film izlemek için bu yeterli olurwww.hepsiburada.com/samsung-galaxy-tab-a7-lite-32-gb-samsung-turkiye-garantili-pm-HBC00000BVZUH Zecx-40 +1 yıl Rica ederimÖğrenci misin Soran +1 yıl Öğrenciyim Zecx-40 +1 yıl Destek olmak isterdim Zecx-40 +1 yıl Sen işe gir çalış yarısını ben vericem sözBana ulaş. Zecx-40 +1 yıl Samimi söyledim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Laptop bence
laptop olur
zam gelmeden al
3 ay tatilde alıcam ama param yok ki çalışıcam
Olur öyle de alabilirsin
Tablette olur
Peki hangi laptop ve tableti önerirsin
Samsung tablet
Hp, Acer, Asus laptop
Çok teşekkür ederim önerin için. Kime sorsam yok macbook yok ipad yok monster ya kardeşim ne zenginiz nede ben oyun oynamak için istemiyorum ki ya
Film izlemek için bu yeterli olur
www.hepsiburada.com/samsung-galaxy-tab-a7-lite-32-gb-samsung-turkiye-garantili-pm-HBC00000BVZUH
Rica ederim
Öğrenci misin
Öğrenciyim
Destek olmak isterdim
Sen işe gir çalış yarısını ben vericem söz
Bana ulaş.
Samimi söyledim