İnternet & Teknoloji Telefonunuzda imaj değişikliği ne sıklıkla yapıyorsunuz? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Duvar kağıdını, temayı, uygulamaların yerini değiştiriyor musunuz? Telefonunuzda imaj değişikliği ne sıklıkla yapıyorsunuz? Cevapla Telefon Soruları Uygulama Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
BloodyGamer Takip Et FenomenMentor Yaş: 35 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 4,7b cevap paylaştı. Yok hiç bakmıyorum bile öyle imaj stillerine. 1 0 Yorumla
sananeeeeeeeeee Takip Et Master Yaş: 29 , eic 50% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 506 cevap paylaştı. Hiç değiştirmem valla çünkü alışmam zaman alıyo değiştirince elim sürekli eski haline gidiyo 😅 1 0 Yorumla
BilgisayarTeknikeri Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 96% +1 yıl Uygulamalarım düzenlidir oyunlar farklı programlar vs hepsi farklı klasörde olur. Bir duvar kağıdını beğendim mi çok değişmem. 1 0 Yorumla
safak005 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 56% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 532 cevap paylaştı. Ben siyah tema kullanirim hep 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Yok hiç bakmıyorum bile öyle imaj stillerine.
Hiç değiştirmem valla çünkü alışmam zaman alıyo değiştirince elim sürekli eski haline gidiyo 😅
Uygulamalarım düzenlidir oyunlar farklı programlar vs hepsi farklı klasörde olur. Bir duvar kağıdını beğendim mi çok değişmem.
valla gecen gun, seneler sonra duvar kagidimi degistirdim...
Ben siyah tema kullanirim hep
Canım sıkıldıkça şaöxşaşclv
5 ayda bir