İnternet & Teknoloji Merhaba laptobuma retro marka 6000 batarya almıştım şarjı çabuk iniyor? Kaan216 Takip Et Xper 6 Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Arka plan uygulamalarına kadar kapalı fazla şarj tüketen birsey olduğunu sanmıyorum acaba adaptorden mi kaynaklı adaptör 3 yıllık? Güncellemeler+1 yıl Pildeyken iyi pil secenegi secili Uzunca bir süre batarya almadan önce eski bitik bataryayla fişte takılı kullanılmış Merhaba laptobuma retro marka 6000 batarya almıştım şarjı çabuk iniyor? Cevapla Marka Soruları Uygulama Soruları Beğen Paylaş Takip Et
GAƳGünlükleri Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 97% +1 yıl Batarya sağlam olmayabilir orijinal olmayınca çabuk tüketiyor 0 9 Yorumla Kaan216 +1 yıl Yani retro marka İstanbuldan tedarikciden gönderildi adaptorden kaynaklı olamaz mı bir adaptörün omru ne kadar? Sizce Yorumla GAƳGünlükleri +1 yıl Orijinale göre değişir tahmini 5 yılı var diye düşünüyorum adaptör de problemli olabilir benim de şarj dayanmıyordu batarya dan dolayıdı benimkisi Yorumla Kaan216 +1 yıl Normal de şarj dayanıyor diyebilmemiz için prizsiz 6000 mah li bir batarya kac saat gitmeli Yorumla GAƳGünlükleri +1 yıl Aşağı yukarı 4-6 saat falan diye düşünüyorum yanılıyor isem de bende bilmiyorum Yorumla Kaan216 +1 yıl 2 3 saat anca gidiyor Yorumla Kaan216 +1 yıl Hafif kullanımda oda Yorumla GAƳGünlükleri +1 yıl En iyisi masaüstü bence ne için kullanıyor sun Yorumla Kaan216 +1 yıl Masaüstü derken laptop yani normal office çalışmalarında Yorumla GAƳGünlükleri +1 yıl Ha çalışmalar için ise laptop mantıklı elbette Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Batarya sağlam olmayabilir orijinal olmayınca çabuk tüketiyor
Yani retro marka İstanbuldan tedarikciden gönderildi adaptorden kaynaklı olamaz mı bir adaptörün omru ne kadar? Sizce
Orijinale göre değişir tahmini 5 yılı var diye düşünüyorum adaptör de problemli olabilir benim de şarj dayanmıyordu batarya dan dolayıdı benimkisi
Normal de şarj dayanıyor diyebilmemiz için prizsiz 6000 mah li bir batarya kac saat gitmeli
Aşağı yukarı 4-6 saat falan diye düşünüyorum yanılıyor isem de bende bilmiyorum
2 3 saat anca gidiyor
Hafif kullanımda oda
En iyisi masaüstü bence ne için kullanıyor sun
Masaüstü derken laptop yani normal office çalışmalarında
Ha çalışmalar için ise laptop mantıklı elbette
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!