Samsung a54 mü, Poco x5 pro mu hangisi daha iyidir? Aynı fiyatlarda başka model öneriniz varsa alabilirim ama üstüne 3 bin koy, 5 bin koy şunu al gibi saçma şeyler söylemezseniz sevinirim. Parayı arttırabilecek olsam başka model bakarım zaten 🙂

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Samsung a54 mü, Poco x5 pro mu hangisi daha iyidir? Aynı fiyatlarda başka model öneriniz varsa alabilirim ama üstüne 3 bin koy, 5 bin koy şunu al gibi saçma şeyler söylemezseniz sevinirim. Parayı arttırabilecek olsam başka model bakarım zaten 🙂

A54 aldım ben de yeni. Note serisinden istiyordum aslında ama artık güncelleme gelmeyeceği vs tarzı sebeplerle eledim. S serisi vardı bir de. Fiyatı daha yüksek. Ancak A54 ile benzer özellikleri varmış. O yüzden o seriden de almamış oldum. Onun dışında benim için önemli olan hafıza kısmıydı. A54 ün iki modeli var. Biri 256 gb. Ben ondan aldım ve memnunum. Kamerası da güzel, fena değil. Tek olumsuz yanı her şarj aleti olmuyor ve kulaklık girişi yok. Yani yeni model telefonlarda artık o kulaklık girişini yapmıyorlar sanırım. Onun için usb girişli kulaklık alman gerekiyor kablolu kulaklık kullanıyorsan. Genel olarak bu şekilde.
Selam,
Samsung Galaxy A54 ve Poco X5 Pro telefon modelleri tam anlamıyla orta segmente hitap eden özelliklere sahip. Telefonumu değiştirmeyi düşündüğümde ben de bu iki telefonu araştırmıştım. Galaxy A54 ve Poco X5 Pro, özellik bakımından birbirine benziyor. Her iki modelde küçük farklar öne çıkıyor, belki benim yorumlarım model seçiminde sana yardımcı olur. Sonuçta herkesin beklentisi farklı olabiliyor.
Her iki model modern ve şık tasarıma sahip. Galaxy A54, yumuşak hatlara sahip. Bu modelin arka panelinde cam malzeme kullanılmış. Poco X5 Pro modelinin arka panelinde plastik malzeme kullanılmış ve tasarımı daha keskin bir yapıda.

Samsung Galaxy A54, 6.5 inç Super AMOLED ekrana sahip. Super AMOLED ekran teknolojisi Poco X5 Pro modelinde de mevcut. Bu modelin ekran genişliği ise 6.67 inç. Super AMOLED teknolojisi, canlı ve parlak renkler ve yüksek bir konstrat sunuyor. Aslında her iki cihazda ekran performansı aynı diyebiliriz.
Poco X5 Pro, MediaTek Dimensity 1100 işlemciyle sahip. Samsung Galaxy A54, Qualcomm Snapdragon 720G işlemci bulunuyor. Bu işlemci özelliğine göre Poco X5 Pro, daha hızlı ve akıcı diyebilirim. Bellek özelliği bakımından ise her iki modelde 6 GB RAM bulunuyor. Ancak Samsung Galaxy A54, 128 GB'a kadar genişletilebilirken Poco X5 Pro, 128 GB veya 256 GB dahili depolama seçenekleri sunar.
Her iki modelde çoklu kamere kurulumu özelliği bulunuyor. Samsung Galaxy A54, 48 MP ana kamera, 12 MP ultra geniş açılı kamera, 5 MP makro kamera ve 5 MP derinlik sensörüne sahip. Poco X5 Pro modelinde ise 64 MP ana kamera, 8 MP ultra geniş açılı kamera, 2 MP makro kamera ve 2 MP derinlik sensörü bulunuyor.

Sonuç olarak genişletebilir bellek, işlemci ve kamerayı değerlendirince sana Poco X5 Pro modelini önerebilirim. Ancak Samsung Galaxy A54 modeli de ekran kalitesi, işlemcisiyle gayet kullanışlı bir telefon.
Samsung poco ya göre daha fazla güncelleme yayınlar. Bunun dışında yılların birikimi var ve teknik destek olarak samsung daha fazla ama iş bu iki model arasındaki seçime gelirse a54 çok yavaş kalıyor günlük sadece whatsapp ve instagram kullanırsanız yeter fakat üstü işlemler için yeterli değil. Bu iki model arasında x5 çok daha iyidir.
Cevap
5Cevap
Aldın mi acaba? Bende yenu telefon alacagimda a54 te kararsizim. Ekrani kucuk geliyor bir tek. Yoksa diger ozellikleri yeter bana. Guzel duruyor aslinda ama gidip magazada inceledigimde a34 un yaninda bile kucuk duruyor. Ben biraz buyuk seviyorum. A34 te centik var siye vazgeciyorum. Aldiysan memnun musun biraz bilgi verebilir misin?
Samsung a54, samsung s20 fe de olabilir ya da s21 fe
Bunları da araştırmıştım ama güncellemenin bitmesinden dolayı eledim, sık telefon değiştirmiyorum çünkü. Teşekkür ederim cevap için
Araştıracağım, teşekkür ederim
poco al uzun ömürlü telefon
A54 ! En yakın zamanda alacağım.
Bende a54'ün tasarımını çok beğeniyorum özellik olarak da yeterli olur diye düşündüm. Ama adaptör çıkmaması can sıkıcı. Xiaomi telefonlardan koruma camına kadar çıkıyor bunlar şarjını koymuyor... Bir de kalınlığı ve ağırlığı rahatsız eder mi emin olamadım
A54 , 4 yıl güncelleme ve 5 yıl güvenlik garantisi veriyor Xiaomi 2 yıl sonra bitik. Adaptör çıkmıyor evet fakat 120 hz ekran yenileme 8 GB RAM 2.4ghz ve 5G daha 1 aylık cihaz
Xiaomi, poco falan daha önce hiç kullanmadım bilmiyorum ama evet samsung gerçekten iyi marka. Eski telefon j5 modeliydi bir kaç sene kullanıp anneme verdim, iki hafta önceye kadar hala onu kullanıyordu. Tam 9 senelik telefon. Artık alan yeterli gelmeyince ve doğal olarak yavaşlama olunca yeni değiştirdi telefonu 😃 Size de hayırlı olsun şimdiden 🙌
x3 pro tavsiye ederim
Samsung
ikisi arasında a54, ben olsam s21 fe alırım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?