Epey'den karşılaştırmalara güvenemiyorum.
Çünkü yüksek megapikselli telefon, düşük megapikselli telefona göre daha kötü çekebiliyor, diyaframı düşük bile.
AnTuTu puanına da güvenmiyorum.
Batarya olarak POCO daha iyi ama A70 in ekranı Süper Amoled olduğu için batarya tasarrufu sağlıyor. Belki öyle olduğu için bataryaları aynı gibidir.
Peki Süper Amoled, LCD'ye göre ne kadar bir tasarruf sağlar?
Karışık işler anlayamıyorum.
Sizin için Epey'den ikisinin karşılaştırıldığı linki atıyorum.
https://www.epey.com/akilli-telefonlar/karsilastir/155585-596594/samsung-galaxy-a70_poco-x3-nfc/
Benim için önemli olan; kamera, batarya, dokunmatik hassasiyeti/hızı, telefon hızı, güncelleme gelmesi bakımından daha uzun süreli kullanım, arıza çıkarmaması, telefonun hafifliği, az radyasyon yayması ve ısınmaması.
A70'in garantisi bu hafta bitti, 2 yılını doldurdu.
POCO ise kullanılmamış 0 garantisiz ve yurt dışından gelme.
Üstüne fazla para vermeden A70'imle değiştirebileceğim bir telefon istiyorum. Anlayanlar ilgilenenler yardımcı olabilir mi?
Çünkü yüksek megapikselli telefon, düşük megapikselli telefona göre daha kötü çekebiliyor, diyaframı düşük bile.
AnTuTu puanına da güvenmiyorum.
Batarya olarak POCO daha iyi ama A70 in ekranı Süper Amoled olduğu için batarya tasarrufu sağlıyor. Belki öyle olduğu için bataryaları aynı gibidir.
Peki Süper Amoled, LCD'ye göre ne kadar bir tasarruf sağlar?
Karışık işler anlayamıyorum.
Sizin için Epey'den ikisinin karşılaştırıldığı linki atıyorum.
https://www.epey.com/akilli-telefonlar/karsilastir/155585-596594/samsung-galaxy-a70_poco-x3-nfc/
Benim için önemli olan; kamera, batarya, dokunmatik hassasiyeti/hızı, telefon hızı, güncelleme gelmesi bakımından daha uzun süreli kullanım, arıza çıkarmaması, telefonun hafifliği, az radyasyon yayması ve ısınmaması.
A70'in garantisi bu hafta bitti, 2 yılını doldurdu.
POCO ise kullanılmamış 0 garantisiz ve yurt dışından gelme.
Üstüne fazla para vermeden A70'imle değiştirebileceğim bir telefon istiyorum. Anlayanlar ilgilenenler yardımcı olabilir mi?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer