İnternet & Teknoloji Dsmartı cimere şikayet etsem bakarlar mı? hahhhhhdsdsfhjklş Takip Et Xper 7 Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Sonuç alır mıyım merak ediyorum. Umarım ilgilenip kapatır ve cezalandırırlar. Güncellemeler+1 yıl Asssla ama asssla dsmartnet almayın. Benden söylemesi Dsmartı cimere şikayet etsem bakarlar mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 41,5b cevap paylaştı. Bakarlar evet 0 0 Yorumla
angelofthecity Takip Et Master Yaş: 49 , eic 69% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 585 cevap paylaştı. Cok problem yasadik yasiyoruz.Anlatmakla bitmez saymaklada bitmez ama digiturk almayin diyince herkes kaldim yerimde. 0 2 Yorumla hahhhhhdsdsfhjklş +1 yıl Benim depremden sonra dondurduğum hizmete bile fatura çıkarıp istemiş bir firma bu dsmart Yorumla angelofthecity +1 yıl Yapar. Sasirdik mi haaayir ! Yorumla
Rose2113 Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 5,9b cevap paylaştı. Bir sonuç alamazsınız. E devletden kapatılabilir. 0 1 Yorumla hahhhhhdsdsfhjklş +1 yıl Haberim olmadan iki yıllık tahattüt yapmışlar, sayısız defa itiraz ettim dönüş yok Yorumla
hastalavistaaaaa Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl kimi kime şikayet ediyosun shsbhs 0 13 Yorumla hahhhhhdsdsfhjklş +1 yıl O da doğru, rüşvetini vermiştir çoktan Yorumla hastalavistaaaaa +1 yıl böyle konusursan seni cimere vericekler Yorumla hahhhhhdsdsfhjklş +1 yıl On lira verir sustururum Yorumla hastalavistaaaaa +1 yıl hahah rüşvetçi misin Yorumla hahhhhhdsdsfhjklş +1 yıl Çarklar o şekilde dönüyorsa... Yorumla hastalavistaaaaa +1 yıl çomak sokmak lazimm uymamak lazim Yorumla hahhhhhdsdsfhjklş +1 yıl Çok çomak soktum, çark dirençli Yorumla hastalavistaaaaa +1 yıl o zaman o çarkı kiracagiz vura vura Yorumla hahhhhhdsdsfhjklş +1 yıl Benim artık umrumda bile değil, ben çok savaştım. Yorumla hastalavistaaaaa +1 yıl kaybettiğinde degill vazgeçtiği de yenilirsinnn Yorumla hahhhhhdsdsfhjklş +1 yıl Vazgeçtim Yorumla hastalavistaaaaa +1 yıl etmee Yorumla hahhhhhdsdsfhjklş +1 yıl Ben her gün cehaletle yobazlarla yüz yüze savaşıyorum zaten. Savaş bitmedi ama umut bitti. İçimden gelerek yapmıyorum Yorumla
CapillatusArcus Takip Et Xper 7 Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Şıracıyı bozacıya mı şikayet edicen 0 0 Yorumla
XG10AV Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 2,1b cevap paylaştı. > Tüketici Hakem Heyeti 0 0 Yorumla
Buraklegollas Takip Et Yoda Yaş: 43 +1 yıl Nedeni? 0 6 Yorumla hahhhhhdsdsfhjklş +1 yıl Çok şey Yorumla Buraklegollas +1 yıl Benim oturduğum site anlaşma yaptida ben daha kullanmaya başlamadım Yorumla hahhhhhdsdsfhjklş +1 yıl İyi geçmiş olsun naneyi yediniz Yorumla Buraklegollas +1 yıl Ama full paketmis Yorumla hahhhhhdsdsfhjklş +1 yıl Ahaahaa görürsün full kazığı Yorumla Buraklegollas +1 yıl Çok para değil ama 10 TL daire başı Yorumla
kassbey Takip Et Xper 5 Yaş: 30 +1 yıl neden ki 0 2 Yorumla hahhhhhdsdsfhjklş +1 yıl Saymakla bitmez Yorumla kassbey +1 yıl anlat Yorumla
liejo Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 421 cevap paylaştı. Bakmaz 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Bakarlar evet
Cok problem yasadik yasiyoruz.
Anlatmakla bitmez saymaklada bitmez ama digiturk almayin diyince herkes kaldim yerimde.
Benim depremden sonra dondurduğum hizmete bile fatura çıkarıp istemiş bir firma bu dsmart
Yapar. Sasirdik mi haaayir !
Bir sonuç alamazsınız. E devletden kapatılabilir.
Haberim olmadan iki yıllık tahattüt yapmışlar, sayısız defa itiraz ettim dönüş yok
kimi kime şikayet ediyosun shsbhs
O da doğru, rüşvetini vermiştir çoktan
böyle konusursan seni cimere vericekler
On lira verir sustururum
hahah rüşvetçi misin
Çarklar o şekilde dönüyorsa...
çomak sokmak lazimm uymamak lazim
Çok çomak soktum, çark dirençli
o zaman o çarkı kiracagiz vura vura
Benim artık umrumda bile değil, ben çok savaştım.
kaybettiğinde degill vazgeçtiği de yenilirsinnn
Vazgeçtim
etmee
Ben her gün cehaletle yobazlarla yüz yüze savaşıyorum zaten. Savaş bitmedi ama umut bitti. İçimden gelerek yapmıyorum
Şıracıyı bozacıya mı şikayet edicen
Ilgielniyorlar genelde
> Tüketici Hakem Heyeti
Bakarlar bakıyor cimer çoğu şeye
Nedeni?
Çok şey
Benim oturduğum site anlaşma yaptida ben daha kullanmaya başlamadım
İyi geçmiş olsun naneyi yediniz
Ama full paketmis
Ahaahaa görürsün full kazığı
Çok para değil ama 10 TL daire başı
neden ki