Güncellemeler
+1 yıl
Çok fazla kişinin başına gelmiş
İş arıyordum, evde çağrı merkezi yazdim çıkan ilk sayfaya tikladim beni aradılar ve papara hesabi açtırıp kimlik bilgilerimi aldilar. Arkali önlü kimlik fotokobisi ve yüzümün videosunu. Telefonu kapatinca anladim dolandirildigimi napicam
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Bence şikayet edin
Evet öyle yapıcam
Çok safsın, paparayı arayıp hesabını kapat sonra şikayette bulun
Papara'nın onlarla çalıştığını düşünüyorum.
Saçmalama, papara küçük bir şirket değil
Nerden bilicem belki sende onlardansin
Ya işine bak
Aradım bana diyolar ki olumlu olumsuz sonuc icin beklemen lazim, belirtilen belgeleri vermen gerekiyor. Ve adima acilan hesap dondurulmus, belirtilen belgelerle o hesabi geri acmak icin gereken belgeler ayni. Nasil guveneyim ben simdi?
paparayı ara sana açılan hesabı kapattır sonra bunun hakkında dilekce ver
Aradım bana diyolar ki olumlu olumsuz sonuc icin beklemen lazim, belirtilen belgeleri vermen gerekiyor. Ve adima acilan hesap dondurulmus, belirtilen belgelerle o hesabi geri acmak icin gereken belgeler ayni. Nasil guveneyim ben simdi?
Ara kimliği iptal ettir parayida ara onuda iptal ettir
Kimliğimi nasil iptal ettiricem
Belediyeyi ariyosun
Papara'yı ara iptal et hemen
Etmiyolar abi napicam Aradım bana diyolar ki olumlu olumsuz sonuc icin beklemen lazim, belirtilen belgeleri vermen gerekiyor. Ve adima acilan hesap dondurulmus, belirtilen belgelerle o hesabi geri acmak icin gereken belgeler ayni. Nasil guveneyim ben simdi?
karakola veya savcılığa git vakit kaybetmeden
Aksam acik değilmiş sabah gitcem mecburen cok gec olmaz insallah
kartını iptal ettir hemen
en yakın karakola git
Aradım karti iptal ettirmek icin bana diyolar ki olumlu olumsuz sonuc icin beklemen lazim, belirtilen belgeleri vermen gerekiyor. Ve adima acilan hesap dondurulmus, belirtilen belgelerle o hesabi geri acmak icin gereken belgeler ayni. Nasil guveneyim ben simdi?
benim bildiğim isteğin üzerine hemen yapmaları gerekiyor
Yapmadilar yarın savciliga gidicem
Karakola git hemen
Yarin sabah gidicen
Pek fazla vakit gecirme git ama
Anana söyle bize değil
Ne diyozun amip