Bir kaç gün arayla toplam iki kalorifer böceği öldürdüm ya evde çoğaldıysaa Allahı çok korkuyorum şu an kaşıntıdan tiksiniyorum çok titizim evimi iki günde bir siler süpürür pas pas yaparım nereden geliyor bunlar ağlıyorum ya
Güncellemeler:
2 gü
Yaaaaaa şu an ölmek istemiyorum arkadaşlar ben yeni taşındım bide eve 1 hafta oluyor çok iyi temizledim ettim heryeri
2 gü
Ya Allah için bakın bunlar uçabiliyormuu
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
313Ayyy ölürüm korkudannn böceğe dayanamam ben
İlaçlayın hanımefendi o zaman
Peki bir iki gecede hemen çoğalma riski varımdır
Bilmiyorum.. yumurta bırakmışsalar bir yerlere. 🤦♂️
😪😪😪😪
Evi yeni temizlediysen sadece ilaç koy sağa sola 1 hafta içinde zaten varsa ölürler
Ev pırıl pırıl sağlasın yarın veya cuma günü bakıcam icabına
Korkma bişey yapmazlar.. Çinliler çerez niyetine yiyor onları 🤦♂️ sadece görüntüleri biraz iğrenç 🤢
Ewt midemi bulandırıyor ayy yatağıma gelir diye korkuyorum
Korkma 😇
Peki nerelere sıkıcam
Koltuk arkalarını, kolorifer peteği arkaları, mutfak dolabı altları, kileri, olabilecek bütün karanlık yerlere sık bu çözelti halinde satılır sulandırarak yapılır onlardan al son derece etkili
2 taneden bişi olmaz ya belki dimi
Yap kafan rahatlasın
Yaa çoğalmışmıdır yani
İyice ilaçla evi. Yok çoğalmamıştır. Korkma ufacık böcek ne yapıcak sana
Deme öyle görünce ağladım zor öldürdümm
Senin ki tiksinme değil o zaman, senin korkun boyut atlamış. Ağlamak nedir ajajka. Ya belki de öldürdün bitti gitti işte bir de iyi tarafından bak. Belki başka yoktur.
Dimiyaaaaa inş öledir bu hayatta tek korkum böcekler
Evet uçabilir
Allah ımmmmmm evi terk edicem bu saatte
Ajkls panik yok sakin ol. Mutfakta vs. gördüysen zaten bişey olmaz. Rahat rahat uyu yani takma bu kadar kafana
şu an korkudan tuvalete gidemiyorum karşılaşırım diye
Şu an böcekte aynı şeyi düşünüyordur karşılaşırsam o kızla beni de diğerleri gibi öldürür diyordur
Hamam tası böceği
Hamm böceği
Ağlıycammmm, Allah kahretsinyaa
Onun ilacı vs yok mu bir arastirsan ona özgü
Yarın alıcam ya da cuma günü
Ewt
Öncelikle sakin ol korkacak bişey yok. İnsana yaklaşmazlar asla hamam böcekleri bunun için satılan ilaçlar var alırsın ve soruna son verirsin. Memursun sende anlaşılan
Daha görmedim böcek evde evi iyice temizledim ztn temiz evim dip köşe baktım görmedim şeyden gelmiş olabilir lavabo altında delik gibi bi yer var onu tıkadım o kısma ilaç döktüm
Yine ilaç alcam dökçem heryere
Fazla abartıp ilacı her yere döküp kendini zehirleme
Bişi olmaz gitsinlerde
Giderler merak etme öğretmen misin sende
Korkudan ölürüm
Yok be ne olacak sana
Ya deme öyle daha çok koymuyorum çoğalmışmıdır
Yaa çoğalmışmıdır yani bak 3 gün önce mutfakta gördüm şimdi az önce koridor duvarındA
dağılabilir
Deme ya bayılırım korkudan
Aha göğüslerinin arasında bakkk