İnternet & Teknoloji Vaktinizi harcayan uygulamalara karşı detoks yapar mısınız? Çiçekaçmayankaktüs Takip Et Guru Yaş: 21 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor 22.05.2023'Evet gidiyorum, rahat bir nefes alabilirsiniz💦 Vaktinizi harcayan uygulamalara karşı detoks yapar mısınız? Cevapla Uygulama Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 41,6b cevap paylaştı. Hayır yapmam vaktimi ayırıyorsam zaten ya boş zamanım vardır ya da beni mutlu ediyordur. 1 0 Yorumla
çakırınkurşunu Takip Et Guru Yaş: 25 +1 yıl Evet, çok takıldığım uygulamalara zaman zaman ara veriyorum. Bazen uzaklaşmak iyi hissettiriyor 🧘🏻♀️ 2 0 Yorumla
VişneliBrowni_ Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 557 cevap paylaştı. Evet instagram kullanmıyorum mesela. 1 0 Yorumla
BloodyGamer Takip Et FenomenMentor Yaş: 35 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 4,7b cevap paylaştı. Yapmam 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Hayır yapmam vaktimi ayırıyorsam zaten ya boş zamanım vardır ya da beni mutlu ediyordur.
Evet, çok takıldığım uygulamalara zaman zaman ara veriyorum. Bazen uzaklaşmak iyi hissettiriyor 🧘🏻♀️
Evet instagram kullanmıyorum mesela.
Yapmam aşırı aktif kullanmam.
Yapmam