Zamanın kıymetini biliyorum daha doğrusu yeni anladım. Eskiden zaman benim için değersizdi , anlık yaşıyordum. Ne zaman ki yaş ilerlemeye başladı , işte o zaman değeri benim için ortaya çıktı. Zaman kısıtlı ve ne zaman öleceğimiz , sevdiklerimizden ne zaman ayrılacağımız belli değil. Zamanımı en değerlime yani çocuğuma harcıyorum. Onun gözlerimin önünde büyüdüğünü görüyorum ve her geçen zamanda kendimin biraz daha yaşlandığını fark ediyorum. Şu an onunla harcadığım zaman çok değerli :)
Zamanımın büyük çoğunluğu şirkette, geldiğimde uyumakla ve spor yapmakla geçiyor. Bir de mutfakta.. Büyük şehirlerin vermiş olduğu sıkıntı malum, yol iz derken bundan bahsetmek dahi istemiyorum. Onun dışında ben ve çocuklarım.. Başkada zaman ayıracak bir şey yok. Gerektiği kadar kararında yaşıyorum. Arada da zamana zaman veriyorum işte..
Ben bildiğimi düşünüyorum. Çünkü, oyun oynayarak zaman kaybetmiyorum. Bu demek değil ki oyundan hoşlanmam: Tabu, kelime oyunlarından, isim-şehir gibi hem beyini geliştiren hem de eğlenceli olan oyunlarla kişisel gelişimime katkı sağlarım. Ancak telefon, pc ve tablette oynanan her türlü oyundan uzak dururum.
Son zamanlarda yaşadığım aşksızlık krizinden dolayı, 2020'de zamanımı hep gereksiz şeylere (oyunlar, başıboş sokaklarda gezme) harcadım. Bu yıl biraz azaltmayı düşünüyorum. Bana destek olan yoksa, arabam tamamen bozulana kadar uzaklara gitmek istiyorum. Artık içim "Pes!" dedirtti.
Uyku zamanı dışında %80 gerekli bir şeylere harcıyorum %100 yapmaya çalışıyorum çünkü yetmiyor zaman. Fakat iş geceye geldiğinde on yıllardır dörtten beşten önce uyumuyorum, Aşırı derecede aptal canım bir alışkanlığım var. Keşke geceyi ayırdığım zamanı uykuyla geçirebilsem...
Kişilik & Karakter konusunda 19,5b cevap paylaştı.
Zamanımı neye harcıyor isem o şey o an için bana en gerekli şeydir. Hayatımda pişmanlığa yer vermiyorum. yaptım, dedim veya uygun gördü isem öyledir. Geçmişe dnüp keşke demem. Bitmiş olanla uğraşmak yerine hep önüme bakarım.