Miss Turkey Nazlican Elestekinin fotosonu koyuyorum guzel mi sizce Queen Universe olabilecek mi?
Olabilir diosaniz facebook fun pageini likelayin ;)
link
Olabilir diosaniz facebook fun pageini likelayin ;)
link
Birincisi juri neye gore seciyor bilmiyorum ama bu secimi erkekler yapar ve icgudulerime gore siradisi bir guzelligi olmadigini,izmirde,ankarada adanada ve daha bircok memleketimizde nazlicandan daha guzel kizlar gordum gunluk hayatta.
Ikincisi madem bu bir fun sayfasi neden fotograflarini ergen kizlar gibi gizlemis te hicfotografi yok?
daha yeni acti koymamistir yada dur solim acsin hahaha :)
Sen kuzeni yada kiz kardesi falanmisin nazlicanin.veya kendisimisin.en guzel cevap bence hic eglenceli degil ama onu secmissin.isin icinde is var arkadaslar ;-)
güzel hatun ben beğendim birincilik bekliyoruz...:)
boy pos hoşta gözleri küçük burnu yüze büyük üst dudak yok göğüsler ütü masası misali yani eğer orantı önemliyse olması imkansız diye düşünüyorum ben
allahsen bu mu güzel yaa daha güzel kızlar var şu sitede bu mu güzel link
Cevap
53Cevap
ne kızlar güzellik kraliçesi seçiliyor bu niye seçilmesin.hoş kız.
yok iş yapmaz queen felan olmaz bundan :) alın size harbi queen (işin espirisi tabi) :
https://www.youtube.com/watch?v=4ADh8Fs3YdUne güzeller var be bu ne. Murat dalkılıç bi güzellik yapsana klibindeki o kıza hastayım öyle kız göndersinler :)
fiziğine bayıldım.. link
ünlü düşünür, büyük yazar recep ivedik der ki; "bağ bağ bağ bağ bu insansa yimin ediyom ben heyvanım yeaöö"
Biz likelayin ce :))) Bu kızı birincimi yapıcaklar...Yani juri Facebook mu
üst dudağı yok lan :D dudaksız bir queen düşünemiyorum :D
beli kalın :P kıskançlığına yapıyorum güzel olmasa yarışmaya katılamazdı zaten
kıçım onun yanında çok daha yakışıklı valla domuza benziyor o karı
bildiğin fb sayfasının reklamını yapıyor soru hala kaldırılmadı : )
Bu seneki Miss Turkey deki kızlar çok kötüydü :( buda kötü sıralamaya girerse iyidir..
Ay bizim güzele ne demeli dişlerinin arasından kara yolu geçiyo ama en güzel kız seçildi bu yanında prenses maşallah
beğenmedim. ayrıca ne o? yeni bi fb sayfasına hayran topluyor gibisin ;)
evet bildin ;) yakin arkadasim napim ;)
link gögüsünün ucu görünüyor :D
1.si niye cinsellikte yarışmada zigeceklermi?
2.si bu siteden daha güzel kızlar çıkar.
kesin sitedeki kizlardan birine yaziyorsun :) ayrica ozguvenine de hayran kaldim bu kizi begenmeyen sen aynaya bakmiyorsun hic heralde.
o kiz ben degilim eufukx ama insanlara da cirkin mirkin diye yazmiyorum digerlerine yag yakmak icin kaldi ki. :) cok sukur Allahima guzelligim cok yeterli benim icin masallah.
haspinalllaaaah kızım sitede ergenler senin gibi böyle soru sorup kendini gösteren kızlar dolu ben kimseye yalakalık yapmıyorum istediklerimle zaten tanıştım anladın?resimdekide abarttığın kadar güzel bi kız değil yani yorumlardanda gördüğün gibi kimse beğenmedi ve sana ilk sorduğum soru zaten niye cinsellikte diye oldu neyse egonuzu başka yerde tatmin edersiniz bana yalakalık yapıosn deyip durma.
sırada yolda yürürken karşılaşabileceğin bir kıza benziyor... Farklı hiçbir özellik göremedim.
Bu mu kainat güzeli seçilecek? Jüri 10 numara gözlük kullanıyorsa bir ihtimal..
anlamıyorum bunları seçenleri ne fıstık gibi kızlar var..gerçi azra akın dünya güzel olduysa sorun bende..güzellik anlayışlarına sıçayım ya da onlar benimkine..Çünkü bu kız da azra akın da güzel değil
bu kiz Azradan guzel bence. Bence de Azranin yuzunde bir mallik var
eevet ben bu defilede garsondum kanepe dağıtıyordum miss turkey seçilen kızın hem yüzü hemde fiziği çok güzeldi
Daha güzel travestıler gordum :(((( :D
woow
:)))
vucut superde yuzu hic guzel degil.. guzel diyen erkekler guzel kiz gormediniz sanirim
gozleri de guzel ayip ettin
rus prensesleri gordun mu var mi onlarin yaninda sansi ? yuzu hic guzel degil cok zeki bir kizda degil sanirsam
nasil bok attin oyle ;D Ruslarin cok havasi yok Amerika burasi sarisinlardan cok var. Ayrica zeki kiz arkadasim bozuluyorum ammaa
sarisin mavi gozlu bebeksi yuzlu bir kizin yaninda o anca havasini alir havasini
arkadaşlar siz manyak mısınız ya? Onlar sadece güzelliğe bakmıyorlar siz erkekler gibi. kültürüne zekasına yeteneklerine de bakıyorlar
Orta kulvardan şaha kalkmış bir Tay gibi...Atıma vuruym varya ... :)))
cıx belki sexi olursa güzellik bunun yanından geçmemiş :D
bu kız Queen Universe seçilirse bu sitenin üye kızları dünya güzeli seçilmeli =)) hiç beğenmedim
güze değil ! Ama cidden bu nasıl miss Turkey güzeli... Eski sevgilim bile daha güzeldi
nazlıcan buraya hani girmeycektin bak buradada sen varsın
bence şike olur bu gibi şeylerde.mesela ben azra akın ı hiç güzel bulmam.çirkin o.
aynen , ama fizik var.
bu ne be izmir dee bundan çok var zaten harbi güzel olsaydı fan toplamaya çalışmazdın :D
bir meme ucu gördüm sanki :)) soruna gelince cıks yetersiz
aynen tırt göğüs yok bişi yok bune kuru kemik
tırt.
Pek beğenmedim de...
"queen universe" ve "fun pageini likelamak" ne demek onu tam çözemedim.
surati cok meymenetsiz. bir sey olmaz.
En azindan medeni cesareti var sen de kendi fotonu koyda bakalim sende meymenet var mi hih
tek fotoğrafla anlaşılmaz da işi zor, o kesin.
canlisini gordum tas hatun arkadasim kendisi
Allah sahıbına baaşlasın :D
:)
bizim komşu kızı daha güzel. üzgünüm.
Worst Model of Turkey :/
Rus prensesleri varken nah olur :D
Tek gecelik gideri var. gerisi tırt.
Mümkün değil kazanamaz. Hiç beğenmedim kendisini.
bu kainat güzeli seçilirse uzaya fırlatın beni
bırak queen universe'ü korkuluk olmaz.
Standart bir kız , öyle quen falan olamaz
son 5 yıldır hiç güzel bir kız çıkmıyor..
Başka bir kainatta belki seçilir.
bu ne be
sokakta bi ton böyle kız var harbi.
sinema işte..
güzel değil ama gayet seksi...
süper kızlar var diğer ülkelerden zannetmiyorum
Miss Ks'de bile derece yapamaz bu :(((
memeleri yok bunun anam :)
Bokumun saçlı hali
geberdiniz kiskancliktan
Olamaz.Ben bile bundan daha güzelim cidden.
Eminim daha iyileri vardır
güzel ama bunun gibi bir sürü var.
Birazz cekicii olmalı bu iticiii.
çöp
Memesinin üstünde et beni var..
HATUN güzel yahu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar