Arkadaşlar bugün Geforce now satın aldım ve oyuna girdiğimde bağlantı uyarısı aldım. Özellikleri en düşük ayarlara çekmeme rağmen beni istikrarsız bağlantı sorunları sebebiyle oyundan attı. Modem yan odada arada bir duvar var 3 metre mesafe de sizce sebep nedir? İyileştirmek için neler yapabilirim ayrıca ankestreden modeme gelen kablo telefon kablosu ve sadece ben kullanıyorum interneti. Modemimin özellikleri ve aldığım değerler resimlerdeki gibidir.
Kabloyla kullan. Şans eseri bende bu gün geforce now satın aldım. Ethernet kablosu olmadan 2 dakika oynayamıyorum bile ama kablo varken 30mbps net hız ile gayet iyi her oyunu orta ayarlarda oynatıyor.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Kabloyla kullan. Şans eseri bende bu gün geforce now satın aldım. Ethernet kablosu olmadan 2 dakika oynayamıyorum bile ama kablo varken 30mbps net hız ile gayet iyi her oyunu orta ayarlarda oynatıyor.
lan ile o kadar alıyorsan internet hızını yükseltmen gerek
100 mbps’e kadar sınırsız paketim. Ankastreden gelen kablodan kaynaklı olabilirmi?
olabilir servis sağlayıcın nedir?
Millenicom ama türk telekomun alt yapısını kullanıyor galiba
tt pişmanlıktır
Maalesef bu konuda biraz cahilim neşer yapcağımız hangisinin iyi olduğunu bilemiyorum
bulunduğun bölgede fiber alt yapısı varsa ona geçmeni öneririm. Yıllardır superonline kullanıyorum çok az problem yaşamışımdır.
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!