Çok süper soru için ve beğeni için teşekkür ederim. @Esra_bayram @livaneli @вуηαяcσѕ
Sosyal medyada çok sayıda özçekim paylaşan kişiler öz güvensiz midir?
Çok süper soru için ve beğeni için teşekkür ederim. @Esra_bayram @livaneli @вуηαяcσѕ
Bence evet sosyal medya üzerinden çok paylaşım yapan gösteriş seven insanlar özgüven eksikliği olan ve gösteriş düşkünü bir insan olduğunu düşünüyorum.

20 Mayıs, 2023 Cumartesi 20.34
sürekli foto paylaşan kişiler. Gösteriş meraklısı olabiliyor. bu gün strabucks ta yok yarın başka yerde şunu aldım bu AVM ye gittim şunu yedim bunu içtim su marka giyiniyorum vs. vs m bunların hepsini paylaşanlar var ünluleri YouTuberları geç sıradan insanlardan bu kadar çok paylasım yapanlar genelde gôsteriş için etrafa mutlu gözükmek için bir çoğuda sahte mutluluk oluyor
Bence de. Özellikle arabada giderken video çekenler, yediğini içtiğini, kedisini çekenler.. işe giderken ofise giriş videosu çekenler.. dostum senin hayatın bizi zerre ilgilendirmiyor. Ara sıra paylaşırsın sorun yok ama her gün aynı şeyler sıkıyor gerçekten. O tarz arkadaşlarımın paylaşımlarını direk sağa kaydırıp geçiyorum. Ayıp mı oluyor ne oluyorsa olsun..
Gerçekten yediğini içtiğini çekenlere uyuz oluyorum zaten
Ben bu soruyu atınca bir çoğunuz gelip ne alakası var demiştiniz gjlllş lafıma gelmiş olmanız güzel. 😂
sende mi buna benzer sordun :D
Evett😂 hatta sen gelip ne alakası var dedin fklşşşş
😂😂😂 pisti olduk
Evet Hjkll
Eic için teşekkür ederim 😇
Rica ederim en iyi görüş için
Aynen zaten hayatı güzel yaşayan aşkı bulan sallamazki? niye anlatayım boş boş. burada fenomen üstadı Bi'Bilen hadi ya işim olmaz boşum diye dinliyor. ne anlatcam özelimizi?
Cevap
35Cevap
Boş iş, ne o öyle her yerde durmadan çekip paylaşmak zevksizlik ya hani çeker hatıra yaparsında attığın her adımı paylaşmak saçmalık ispatlama çabası
Bence tam tersi kendine güven ile ilintili bir şey. Kimler kendine güvenmeyip profil fotoğrafını uzun süre koymadı?
Güvenli sır iliski ne anlamadim
Öz güvensizlikler ziya de gösteriş. Onu yaptım buraya gittim bunu yedim bunu giydim. Herkes görsün istiyorlar.
Asil soru bunu neden istedikleridir. Eger bir yerde abarti varsa mutlaka hastalikta vardir. Ya gosterisi seviyordur, ya iliskisini oldugundan cok parlatiyordur, ki gercekten sevenlerin nazardan korktugunu dusunurum. Kisacasi surekli bir sey paylasmak, dunyanin kendi etrafinda dondugunu sanmanin sarhoslugudur.
Hayır tabikide. İnsanlar kendilerini fotoğraf çekiyor ve uygulamalara yüklüyor. Bunda anormal bir durum yok diye düşünüyorum
Çekim falan aklıma gelmez direk anı yaşarım
Anı yaşamak en güzeli
@seerrtteeerrkek aynen
@delikanlikiz19
Gösteriş seven, pek tabi olabilir ama özgüven eksikliği ile hiç alakası yoktur.
alakası yok tam tersi az paylaşım yapan için geçerli kendini beğense foto çekerdi
İnsanlara bir şeyler kanıtlama derdi oldukları kesin
Narsist. Teşhirci. Özgüven patlaması yaşayan...
Tam olarak özgüvensizlik mi bilmiyorum ama bir anormallik olduğu kesin
Öz güvensiz Sayılmaz bence belkide kendini beğendiği içindir
Filtre kullanıyorsa özgüvensiz, gösteriş budalasıdır, şekilcidir ancak filtresiz ise tam tersidir.
Özgüvensiz diyemem Bazı insanların yaşam tarzı bu şekilde olabiliyor
hayır
öz güvensiz biri tam tersi fotoğraf çekinmeye çekinir
Abiş ben öz güvensizim
öyle olma :)
Abaza erkekler yüzünden böyle yapıyorlar.
Sen değil misin neden abaza olalım biz mi diyoruz paylaşın diye
Sürekli bikinili fotoğrafları dans eden kızları öpücüklerle fotoğraf çekilen kızları ben beğenmiyorum.
Yalnız olabilir benim gibi
her şey olabilir
Herkesin kendi seçimi
Hayır özçekim paylaşmak gibi bir zorunluluk yok.
Aksine narsizm belirtisidir
Evet bu ihtimal yüksek
Değildir özgüven siz kendini pek paylaşmaz asıl
Özgüvenle alakası olduğunu sanmıyorum
Bence özgüvenliler
Fotoğraf çekmeyi severler
Ben bu şekilde olmadığını düşünüyorum
Bazıları
sanirim ozguvenliler
Alakası yoktur
Evet psikolojik olarak yalnızdir
Hayır tabiki