İnternet & Teknoloji İnstagram faydalı mı? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Faydalı Zararlı Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Güncellemeler+1 yıl Evet yorumları alalım İnstagram faydalı mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
BloodyGamer Takip Et FenomenMentor Yaş: 35 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 4,7b cevap paylaştı. Bilmiyorum, hiç kullanma gereksinimi duymadım. Ama genelde sevgili falan yapan çok. 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 41,5b cevap paylaştı. Bence güzel 0 0 Yorumla
ángelsinalasyocéano Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 521 cevap paylaştı. Dil öğrenmek açısından faydalı. Bazı öğretici sayfalarda alt yazılı metinler olduğı için vs. 0 0 Yorumla
Moldovyapapatya Takip Et Master Yaş: 25 , eic 67% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 683 cevap paylaştı. Az önce uygulamayı sildim herkesin ne yaptığını görüyorsunuz faydalı kullanırsan faydalı 0 0 Yorumla
Estelladiedd Takip Et Xper 1 Yaş: 22 +1 yıl Zararlı insan kendini mutsuz hissediyor diger yaşamları gorunce 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Bilmiyorum, hiç kullanma gereksinimi duymadım. Ama genelde sevgili falan yapan çok.
Bence güzel
Dil öğrenmek açısından faydalı. Bazı öğretici sayfalarda alt yazılı metinler olduğı için vs.
Az önce uygulamayı sildim herkesin ne yaptığını görüyorsunuz faydalı kullanırsan faydalı
Zararlı insan kendini mutsuz hissediyor diger yaşamları gorunce
Bir zararı olacağını sanmıyorum
Gereksiz.
Zarar sahzen