bir haftanin 3 gun nasil çöp olabilir kendime inanamiyorum
#telefonbağimlisi
#sosyalmedya
Tarayicidan en cok #ks a bakiyorum

bir haftanin 3 gun nasil çöp olabilir kendime inanamiyorum
#telefonbağimlisi
#sosyalmedya
Tarayicidan en cok #ks a bakiyorum
hayır uygulamaları silmeyin. örneğin 12 saat kullanıyormuşsunuz telefonu, bir anda bunları silerseniz eksikliğini çok hissedersiniz ve kapatmak için başka uygulamalara sararsınız. yani tiktok gider instagram gelir gibi.
size naçizane tavsiyem bakın, başka şeylerle uğraşmaya çalışın. yani amacınız telefondaki bu uygulamalardan kurtulmak değil, telefondan kurtulmak olsun. örneğin ne seversiniz? mesela diyelim kitap okumak, kitap okuma sürenizi arttırın, dolayısıyla telefondan daha çok koparsınız. yeni uğraşlar bulun, telefonu hiç kullanmayın demiyorum, kullanın, yine pubg oynayın bir iki el ama sınır koyun.
Ya bunun uygulamayla bir alakası yok yani 50 lira alışıyor artık ister istemez telefonu açıyorsun mesaj gelse de gelmese de uygulamalara girip bakıyorsun Ne var ne yok diye yani Ben ne yapıyorum Bunu herkes yapıyor yapmıyorum diyen yalan konuşuyorum mesela ben tiktok'a giriyorum orada ne güzel hatunlar var dans ediyor
Gözlerine eziyet ediyosun, hemde böyle bir oyun için, yapma fazla bu
Bir müddet kendine senelik izin ver telefonla vedalaş. Tatil yap
Cevap
16Cevap
Silsen tekrar yüklersin o yüzden sanmam.
bi gunde 12 saat telefona bakmak nedir
Oha ne yaptın isen bu kadarı sağlığa zarar, tabiki kendine başka bir meşguliyet bulman lazım kurtulman için.
Hadi canım yaa 😳😳😳biraz kendinizi toparlamanız iyi olurdu
Senin için zararlı gözlerine yazık birsz bağımlılık seviyesinde dikkat et
Bağımlılık bitmez tekrar yukelesin sonra sadece internetini yazık olur derim
Kesinlikle telefon bahimlisisin cidden gözlerine asiri zarar verir telefon dikkat etmelisn
Bence fazla bakıyosun. ara ver
Telefonla bu kadar meşgul olman sağlığına zararlı 🙂
Yuh bu ne böyle abartmissin
bitmez
tekrar yüklersin
Bitmez geri yüklersin bir süre sonra
Biraz bağımlısın sanki he😂
Makesef
Yuh 🤕🤔
bitme ihtimali varr
Öyle duruyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?