İnternet & Teknoloji Bu 4 laptop markasından hangisini almalıyım i5 i̇şlemcili ve hangi özellikler i̇çermeli? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Huawei Dell Asus Lenovo Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Bu 4 laptop markasından hangisini almalıyım i5 i̇şlemcili ve hangi özellikler i̇çermeli? Cevapla Laptop Soruları Marka Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Shangri_La Takip Et Xper 5 Yaş: 34 , eic 95% +1 yıl MSI al kafan rahat olsun, seçenekler içinde de Asus olabilir 0 2 Yorumla Soran +1 yıl MSI düşünmüyor değilim ama ateş pahası Yorumla Shangri_La +1 yıl www. newegg. comyurtdışından alabilirsin Yorumla
Ghostian Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 98% +1 yıl Asus ve lenova kullandım asusu daha çok beğendim 0 0 Yorumla
Semih041 Takip Et Bilge Yaş: 31 , eic 66% +1 yıl 15 senedir Asus kullanıyorum. Diğerlerine bakmıyorum.Telefon da İPhone ve Samsung, laptopta asus 0 0 Yorumla
MeteHan2000 Takip Et Xper 2 Yaş: 25 +1 yıl Her markanın her modeli aynı değil. Araştır yorumlarına bak öyle al. Ayrıca oyun oynayacaksan harici ekran kartı olmalı. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
MSI al kafan rahat olsun, seçenekler içinde de Asus olabilir
MSI düşünmüyor değilim ama ateş pahası
www. newegg. com
yurtdışından alabilirsin
Asus ve lenova kullandım asusu daha çok beğendim
15 senedir Asus kullanıyorum. Diğerlerine bakmıyorum.
Telefon da İPhone ve Samsung, laptopta asus
Her markanın her modeli aynı değil. Araştır yorumlarına bak öyle al. Ayrıca oyun oynayacaksan harici ekran kartı olmalı.
Ne için istiyorsun.
lenova yı onerırım
Asus veya lenovo