Laptop Alacağım Hangi Marka Alayım?
Dynabook (Toshiba)
Dell
Asus
Lenovo
Huawei
MSI
HP
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Laptop Alacağım Hangi Marka Alayım?
Bütçeni öğrenirsem daha sağlıklı yardımcı olurum. Hp marka almanı önermem, saçma sapan bir kasa içeriği var. Eğer anket içeriklerinden öneri istiyorsan, MSI önerebilirim. Lenovo ve Asus da kendini kanıtlamış markalar.
Bu tamamen bütçe ile ilgili bir durum. Listedeki markalardan ise tercihim kullandığım için msi ve asus olurdu. Bir de hangi alanda kullanacaksın o da önemli? Tasarım, render vb. ile ugrasiyorsan fiyatlar aldı başını gitti gerci en düşük laptop fiyati bile fahiş seviyede su anda. Normal kullanımda ise çok yüksek paralar harcamaya gerek yok.
Cevap
37Cevap
Lenovo veya asus
Asus ve Lenovo bu alanda kendini kanıtlamış markalar.
Çok paran varsa Assus Zen Book Pro falan al, ama 3d gibi ağır bir iş yapacaksan al yoksa çok para vermiş olursun.
Bunun dışında Monster oyun bilgisayarları iyi, hem fiyat hem performans olarak.
Günlük kullanım olsun oyun için olsun kesinlikle Apple, Monster, MSI ya da Asus markalarını tercih ederim.
Monster al. Pişman olmazsın. 6 ayda bir ücretsiz bakım hizmetleri var. Ve bir sınırlama yok. İstediğin kadar getirebilirsin.
Ne kadar bütçen var sen onu söyle almış başını gitmiş laptoplar 100 bine laptop en iyi markadan
kürekle döverim seni abartma
@Deliyimbendeliyim Sen KS den çık
Ne amaçla kullanacagını detaylı bir şekilde anlatabilir sen yardımcı olmak isterim pc lerde marka çok önemli değildir.. .
casper al yerli malı kullan can ver ekonomiye
Amacına göre değişir oyun istiyorsan Asus. rog serisi düşünülebilir
bütçen ve ne için kullanacağın önemli
ama Moonster veya Asus olabilir
Monster al, daha uygun fiyata daha yüksek özellikleri var. Üstelik ömür boyu ücretsiz bakım var.
HP veya Asus al. Bende ikisi de var. Çok memnunum. Mesleğin mimarlık, mühendislik tarzı bir şeyse Apple işini görür. Biraz kullanım alanına da bağlı. Oyun bilgisayarı istiyorsan zaten MSI
ben asus kullanıyorum çevremdeki çoğu insan da öyle tavsiye ederim
Asus, Lenovo ya da Hp almanı öneririm.
Mühendislik, mimarlık tarzı bir bölüm okuyacaksan Monster almalısın...
paran varsa net msi. msi kullanıyorum i5 yeni ürünlerine göre çok olmasa da kaliteli elimdeki model bile pek çok markayı ezer geçer kalitesinden çok memnunum. özellikle grafik tasarımda kullanıyorum net iş görür yani.
Markadan ziyade işlemci odaklı bak ve CPU kaçıncı nesil ve gpu gibi bileşenlerine USB girişlerine ekranın hz olayına ve kullandığı panele bak sonra aralarında kıyas yaparsin
Bende bir tane toshiba marka var 4k ips ekran dokanmatik harman kardon ses ve alumunim kada gerçekten çok baba ama maalesef günümüz şartlarına göre eskidi ama zamanına göre Bugatti idi hale. Işimi fazla fazla görüyor ama öyle güncel oyunlar olmuyor ama özellikle müzik ve flim bakarken mükemmel yani çoğu laptoba bu yönden kafa tutar
oyun oynamak içinse hp msi tercih et günlük sakin kullanım için apple ya da huawei
Nerde kullanmak istiyorsun ve ne amaçla bu önemli
Ben lenovo kullaniyorum ama bütçen iyiyse monster ya da msi der susarim
ASus soğutması iyi olur. diğerleri de fena değil ama bütçe önemli
Ne için kullanacaksın
Ders
Evette mesela çizim mi yapıcaksın kod mu yazıcaksın yoksa gündelik işler için mi
Gündelik
ne amaçla alıcaksın o önemli
Ders
çok kapsamlı birşeye ihtiyacın yok ozaman mühedislikteki tasarım derslerini kastedmiyorsan o klasmandaki bir bilgisayar alıcaksan lenovoyu öneririm eski 2 pcmde lenovoydu çok memnundum yazılım işlerinde bile kullanıyordum bana mısın demiyordu
Lenovo tavsiye ederim
Neden
lnovodan uzak dur ne alırsan al
Hp de kötuymüs
asus u tavsiye ederim ama asıl tavsiyem şu olacaktır ne çalıştıracaksan hangi programlar ona göre laptop al, gidip İstanbul trafiğinde ferrari almanın bi faydası yok, paran çoka da apple al ama işlemcisi eski nesil olup windowsu destekleyen
hepsini kullandım ama dell çok kaliteliydi hakikaten hiç sorun çıkarmadıbana ama çok pahalı bir modeldi tabi
hp veya lenova al egitim içinse
Lenovo al. Kullanıyoruz ve memnunuz.
Asus, lenovo, msi, huawei
monster alma pişman olursun
Lenovo kullanıyorum. Lenovo olabilir.
Bütçe ve aradığın donanım özellikleri önemli
Lenovo ideapad 3
Lenovo, asus gerisi çöp
:) sen beynini çöpe at boşa ağırlık yapmasın sana :)
@Excalibur7007 cimere şikayet edildin uğraş şimdi
Ayyy canım benim :))) fikrimi sevmedinmi :)) bence gayet makuldu :))) önümüz kurban sana iyi birsey ayarladık oysa
@Excalibur7007 senden alacagım tazminatla lenovo alcam kendime mk eşşe k parası haah
Olur canım benim :)) bende sana çıkarır veririm :)) acaba sana çıkarıp verdilermi yok sadece beyin yetmez sana :) bence sen tanrım beni baştan yarat diyorsun
@Excalibur7007 önce ağzındakini çıkar ahaha
Kusayım mi üstüne ne yapayım :)))))) tavuk yedim rahatsız olmassin dimi
@Excalibur7007 gay var. gif
Pilot sen cakilmissin farkında değilsin şimdi gay mi oldun :)) neyse ne deyim olma desem gıcıklığına olursun sustum ben :)))
Fiyat uygun
Asus veya MSI
HP alma
monster eğer paran varsa msi
Asus
Asus en iyi
Asus iyiydi
Lenovo tabiki
hp benimkisi
Asus.
Msi al
Monster.