İnternet & Teknoloji Yeni birileriyle tanışacağım uygulamalar var mı? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Ketçap mayonez esprisi vs yapmayın artık sıktı Yeni birileriyle tanışacağım uygulamalar var mı? Cevapla Uygulama Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
agresifpanda69626 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 97% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 736 cevap paylaştı. Tamam abla siparişi depoya geçtik bi haftaya gelir. Kurulum da bizden 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Kendini mi göndereceksin😂 Yorumla agresifpanda69626 +1 yıl Sarışın değilim, elim yüzüm de düzgün değil😅 Yorumla
asddsa07 Takip Et Xper 6 Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl millet burdan tanışıyormuş her türden insan var başka uygulamaya gerek bile yok 0 0 Yorumla
charmsture Takip Et Master Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 368 cevap paylaştı. Ortaya salata da ister misin 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Ketçap mayonez de olsun mu 0 1 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl O zaman niye istiyorsun merak ettim? Yorumla
Yzlmm Takip Et Bilge Yaş: 38 , eic 97% +1 yıl Neden 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Ben çok büyük bir halt yedim Yorumla Yzlmm +1 yıl Nasıl bir şey emin olun telafi edilir Yorumla Soran +1 yıl Hiç sanmıyorum ama yine de telafi etmeye çalışacağım Yorumla Yzlmm +1 yıl Telafi etmeye çalışacaksaniz demek ki bu düzeltilebilir bir şey var Yorumla
sapkalic Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 445 cevap paylaştı. Okcupid 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Tamam abla siparişi depoya geçtik bi haftaya gelir. Kurulum da bizden
Kendini mi göndereceksin😂
Sarışın değilim, elim yüzüm de düzgün değil😅
millet burdan tanışıyormuş her türden insan var başka uygulamaya gerek bile yok
Tinder
Bumble
OkCupid
Happn
Meetup